Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Bardzo fajnie teraz wygląda. Szkoda tylko, że to koniec jej działalności :(
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Zgadzam się, że stronka wygląda fajnie, tylko że niektórych napisów działów nie widać, bo tło jest zbyt jasne.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

A mnie się nie zbyt podoba :?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zdjęcie spoilerowej epizodycznej postaci zmieniłbym na Thorne'a :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Po prawie 7 latach odkopuję temat. :D

Mam nadzieję, że to dobry pomysł i się Wam spodoba. Właśnie w tym wątku będziemy mogli rozmawiać o stronie, która od dawna promuje forum, teraz przyszła pora, byśmy mogli o tym blogu rozmawiać, komentować (niespoilerowo, mimo że na tej stronie znajdują się treści spoilerowe!). Witryna Polskiej Strony Fanów Serialu zasługuje na należytą uwagę i własne miejsce także w naszej forumowej społeczności. Prawda, jest spora konkurencja innych serwisów - ale to już taka "nasza" strona. Wokół niej wyrosła jeszcze inna działalność związana z "MnS". Polecam i zapraszam: http://moda-na-sukces.blog.pl/ .

Zapraszam do interesującej lektury: http://moda-na-sukces.blog.pl/2015/08/2 ... uz-10-lat/ .
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Fajna ta strona, nigdy nie byłem na niej :)
Elmoo

Post autor: Elmoo »

A ja czynnie udzielałem się na niej przez 5 lat. :) Wtedy jeszcze nie widziałem o istnieniu tego forum, ale też była tam mała grupka stałych użytkowników.
ODPOWIEDZ