Post autor: Tomala »

Uwielbiam ten serial. Sceny na dachu były świetne. A Henry'ego nie lubię. Jakoś nie przypadł mi do gustu i mam nadzieję że to dziecko Charlie będzie jednak jego.
Ale ta telewizja, którą oni oglądają jest rewelacyjna. Zawsze się z tego najbardziej uśmieję.

Post autor: Ireth »

A ogląda ktoś na bieżąco z USA;)?Ja namiętnie ściągam i po ostatnim odcinku z Lindsey Lohan się wkurzyłam :evil: .No i jak z tą "przemianą" Betty na piękność,wie ktoś czy planują w ogóle w końcu tą zmiane jak w oryginalnej wersji serialu??

Post autor: Marek Forrester »

Ja oglądam odcinki z USA! Odcinek 3 świetny! Wydaje mi się ,że zmienią Betty wtedy kiedy oglądalność spadnie a ABC nie zamówi kolejnego sezonu na co się nie zapowiada póki co! Tylko te ciuchy Betty... Przypominają mi lata 70'te! :lol:
Nobody does it better

Post autor: Ireth »

Ja przyznam,ze nie oglądałam nic z I sezonu i zaledwie kilka odcinków z II,ale III sezon wciągnął mnie maksymalnie :D .Może jak Betty się wkurzy z powodu Kimmie to przejdzie metamorfoze??Ehh chyba próżne nadzieje :roll:
Ok,niech mi ktoś kto oglądał 1 i 2 sezon wyjaśni jak ona może się tak ubierać i mieć taką fryzure skoro jej siostra to laska,a siostrzeniec geniusz modowy??

Ireth pisze:Ok,niech mi ktoś kto oglądał 1 i 2 sezon wyjaśni jak ona może się tak ubierać i mieć taką fryzure skoro jej siostra to laska,a siostrzeniec geniusz modowy??
Do momentu, który mamy na TVP2 jakoś nic o tym nie mówili :?

[ Dodano: 2008-12-03, 19:51 ]
Niestety TVP2 przerwała emisję "Brzyduli Betty". W jej miejsce pojawi się jakiś żenujący program Moniki Richardson "Orzeł czy reszta". Napisałem już w tej sprawie maila do TVP i odpisali, że planowany jest powrót serialu w styczniu.

Post autor: Gabra-Sheila »

Super ;/ tyle czasu czekać... Jak mogli tak brutalnie przerwać :evil: Lubiłam Betty

Post autor: Primok »

Dalsze odcinki od 9 stycznia w piątki po godz. 23 ::krzyw:: .

W sumie to już w miarę niedługo. Godzina taka sobie, ale w piątek może być bo nie trzeba na drugi dzień wstawać do szkoły. Ale ta w sumie słaba pora emisji musi oznaczać słabą oglądalność, a co za tym idzie TVP może nie pokazać 3 sezonu jesienią.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Ostatnio miałem okazję obejrzeć 1x01 i 1x02 i bardzo mi się ten serial spodobał! Świetne połączenie komedii z nutką sensacji i tajemnicy! Wkrótce zamierzam obejrzeć dalsze odcinki, serial na stałe wciągam do mojego grafiku. :-)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Super B@r że zacząłeś oglądać Betty. Uwielbiam ją. Ten serial jest bardzo zaskakujący i często bardzo śmieszny. I jak narazie nie można powiedzieć że stał się nudny, monotonny i przewidywalny.

B@r jak idzie oglądania UB? Ja jestem na bieżąco z 3 sezonem i nadal jest ciekawie!Super ,że i ty jesteś wielbicielem Betty.
Nobody does it better
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Wczoraj dowiedziałem się bezpośrednio z FoxLife'u, że wiosną wyemitowany tam będzie kolejny sezon Betty. :D A gdyby ktoś był zainteresowany - w najnowszym "Swiecie Seriali" można znaleźć dwustronne zestawienie Betty z naszą Ulą oraz porównanie obydwu adaptacji. :)

Czytałem ten artykuł. Fajny. Jak na okładce zobaczyłem napis "Ula Cieplak kontra Betty Suarez", czy jakoś tak, to od razu pomyślałem: "Oczywiście że Betty Suarez o niebo lepsza". Bardzo się cieszę że FoxLife już niedługo wyemituje najnowszy sezon. W kwietniu chyba. A na TVP2 zostały jeszcze tylko 2 odcinki 2. sezonu. Ciekawi mnie czy TVP2 pokaże jesienią 3. sezon. Myślę, że nie bo skoro ten puszczają o 23.40 to pewnie ma słabą oglądalność.

TVP2 pewnie zrezygnuje z "Brzyduli Betty" tak jak TVP1 zrezygnowało z "Bracia i siostry". Chalmy Boga ,że dał nam FoxLife :mrgreen:
Nobody does it better

Wczorajszy odcinek był świetny.
Wilhelmina kontroluje 1/3 wydawnictwa. Moim zdaniem to jest bardzo naciągane, bo przecież to jej dziecko jeszcze się nie urodziło. A co jak Cristina poroni? Alexis przyjęła Wilhelminę znów do "Mode". To zupełny bezsens. Po co było to tryumfalne zwolnienie na cmentarzu podczas pogrzebu Bradforda? Ale jedno trzeba Wilhelminie przyznać - jest świetna w branży. No i bez niej i jej (naprawdę nieziemskich) intryg serial byłby bardzo nudny.
Daniel był gościem u Larry'ego Kinga w CNN ::rad:: Pamiętam, że u tego kolesia Hunter Tylo opowiadała o śmierci swojego syna :(
Gio pocałował Betty :) Uważam, że on lepiej do niej pasuje niż Henry. Henry to taka "ciapa".
ODPOWIEDZ