Ja przyznam,ze nie oglądałam nic z I sezonu i zaledwie kilka odcinków z II,ale III sezon wciągnął mnie maksymalnie
.Może jak Betty się wkurzy z powodu Kimmie to przejdzie metamorfoze??Ehh chyba próżne nadzieje
Ok,niech mi ktoś kto oglądał 1 i 2 sezon wyjaśni jak ona może się tak ubierać i mieć taką fryzure skoro jej siostra to laska,a siostrzeniec geniusz modowy??
Ok,niech mi ktoś kto oglądał 1 i 2 sezon wyjaśni jak ona może się tak ubierać i mieć taką fryzure skoro jej siostra to laska,a siostrzeniec geniusz modowy??
Do momentu, który mamy na TVP2 jakoś nic o tym nie mówiliIreth pisze:Ok,niech mi ktoś kto oglądał 1 i 2 sezon wyjaśni jak ona może się tak ubierać i mieć taką fryzure skoro jej siostra to laska,a siostrzeniec geniusz modowy??
[ Dodano: 2008-12-03, 19:51 ]
Niestety TVP2 przerwała emisję "Brzyduli Betty". W jej miejsce pojawi się jakiś żenujący program Moniki Richardson "Orzeł czy reszta". Napisałem już w tej sprawie maila do TVP i odpisali, że planowany jest powrót serialu w styczniu.
Ostatnio miałem okazję obejrzeć 1x01 i 1x02 i bardzo mi się ten serial spodobał! Świetne połączenie komedii z nutką sensacji i tajemnicy! Wkrótce zamierzam obejrzeć dalsze odcinki, serial na stałe wciągam do mojego grafiku. 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Czytałem ten artykuł. Fajny. Jak na okładce zobaczyłem napis "Ula Cieplak kontra Betty Suarez", czy jakoś tak, to od razu pomyślałem: "Oczywiście że Betty Suarez o niebo lepsza". Bardzo się cieszę że FoxLife już niedługo wyemituje najnowszy sezon. W kwietniu chyba. A na TVP2 zostały jeszcze tylko 2 odcinki 2. sezonu. Ciekawi mnie czy TVP2 pokaże jesienią 3. sezon. Myślę, że nie bo skoro ten puszczają o 23.40 to pewnie ma słabą oglądalność.
Wczorajszy odcinek był świetny.
Wilhelmina kontroluje 1/3 wydawnictwa. Moim zdaniem to jest bardzo naciągane, bo przecież to jej dziecko jeszcze się nie urodziło. A co jak Cristina poroni? Alexis przyjęła Wilhelminę znów do "Mode". To zupełny bezsens. Po co było to tryumfalne zwolnienie na cmentarzu podczas pogrzebu Bradforda? Ale jedno trzeba Wilhelminie przyznać - jest świetna w branży. No i bez niej i jej (naprawdę nieziemskich) intryg serial byłby bardzo nudny.
Daniel był gościem u Larry'ego Kinga w CNN
Pamiętam, że u tego kolesia Hunter Tylo opowiadała o śmierci swojego syna
Gio pocałował Betty
Uważam, że on lepiej do niej pasuje niż Henry. Henry to taka "ciapa".
Wilhelmina kontroluje 1/3 wydawnictwa. Moim zdaniem to jest bardzo naciągane, bo przecież to jej dziecko jeszcze się nie urodziło. A co jak Cristina poroni? Alexis przyjęła Wilhelminę znów do "Mode". To zupełny bezsens. Po co było to tryumfalne zwolnienie na cmentarzu podczas pogrzebu Bradforda? Ale jedno trzeba Wilhelminie przyznać - jest świetna w branży. No i bez niej i jej (naprawdę nieziemskich) intryg serial byłby bardzo nudny.
Daniel był gościem u Larry'ego Kinga w CNN
Gio pocałował Betty