Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

kubeczek pisze:
Dawidek pisze:Ziggy, raczej nie. Oleg, co jakiś czas aktualizuje stronę, najczęściej przy okazji plebiscytów. I chyba tak na razie pozostanie. Dobrze, że została dodana informacja mówiąca o tym, że forum jest aktywne. :wink:
A czy planujecie odświeżyć mns.friko.pl ???Bo ja jestem za,strona fajna dzięki niej naczytałem się dużo spoilerków.I mam pytanie:Czy można wejść jeszcze na te stare forum przed 2005 rokiem i sobie coś poczytać?
Nie można bo zlikwidowano tamtą stronę po tym jak była masowo zaatakowana, mam nadal adres ::chytry:: http://www.f4f.lo3.wroc.pl/f4f/themes.php?u=965
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

kubeczek pisze:A czy planujecie odświeżyć mns.friko.pl ???Bo ja jestem za,strona fajna dzięki niej naczytałem się dużo spoilerków.
Nie ma takich planów. Pisałem co mogą zrobić osoby chętne do pomocy przy rozwoju strony, ale nikt się nie zgłosił...
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Nareszcie miałem możliwość aktualizacji barmomteru na stronie.

Ale ja nie o tym - dziś rusza głosowanie w nominacjach do MNS Site Awards 2003 USA / 2008 Polska. Głosowanie finałowe będzie przebiegało tak, jak w poprzednich latach, czyli na forum będziemy wybierać zwycięzców sposród piątki nominowanych. A teraz właśnie wybueramy tę piątkę w każdej z 10 kategorii w głowaniu na identycznych zasadach, jak ostatnio w baromatrze i głosowaniu na Najlepszą postać MNS - z 12 niżej podenych wybieramy 10 i szeregujemy od najlepszej do najgorszej, przyznając punkty: 12,10 i od 8 do 1. Pierwsza piątka z każdego głosowania będzie nominowana do MNS Site Awards. Tradycyjnie, po linki do wszystkich 10 głosowań można się zgłaszać do mnie na PW (wystarczy tytuł PW "MNS Site Awards") - głosuje pierwszych 13 osób.
Oto kandydaci do nominacji:
Kobiety:
Amber
Bridget
Brooke
Darla
Jackie
Macy
Megan
Sally
Samantha
Sheila
Stephanie
Tricia

Mężczyźni:
C.J.
Clarke
Deacon
Dominick
Eric
Lorenzo
Mark
Massimo
Oscar
Rick
Ridge
Thorne

Serial - Polska
Barwy szczęśćia
Klan
Egzamin z życia
M jak miłość
Na dobre i na złe
Na wspólnej
Niania
Pierwsza miłość
Plebania
Ranczo
Teraz albo nigdy
Złotopolscy

Serial - świat
24 godziny
Brzydula Betty
Chirurdzy
Czarodziejki
Dr House
Bracia i siostry
Gotowe na wszystko
Jerycho
Krok od domu
Krymilnalne zagadki Miami
Skazany na smierć
Zagubieni
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Czy rok 2003 już nam się skończył na TVP1? Myślałam, że jeszcze nie...
Jakoś mało tych kategorii, wcześniej było chyba więcej...
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Zawsze było 10...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Najgorzej miałem z serialami, z polskim oglądam tylko Klan i Plebanie, a z zagranicznych Gotowe na wszystko. Resztę dawałem na chybił trafił.
A w kategoriach kobiecych, wszędzie leciałem Brooke, Macy, Brooke, Macy :serce: ::jezyk:: ::jezyk::

Ogólnie fajne głosowanie ::rad::
Tomala

Post autor: Tomala »

Beja pisze:Czy rok 2003 już nam się skończył na TVP1? Myślałam, że jeszcze nie...
Jakoś mało tych kategorii, wcześniej było chyba więcej...
Rok 2003 jeszcze się nie skończył ale już dobiega końca. Głosowanie jest narazie na nominacje a właściwe głosowanie dopiero przed nami.
Ja z serialami raczej nie miałem problemu bo sporo ich oglądam. Ale oczywiście nie wszystkie. Raczej miałem porblem z postaciami, szczególnie w kategorii "Najlepsze ciało" bo wiele z nich ma beznadziejne.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja miałem problemy z punktacją na końcu , początek zawsze jakoś szedł , Brooke Jackie Megan Darla Samantha i Sheila ( różna kolejność ) natomiast dalej już miałem problemy :P ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Właśnie ile punktów może dostać Eric czy Massimo w kategorii najlepsze ciało ::chytry:: ::chytry:: ::jezyk::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja także miałam problem z serialami, bo sporej części nie oglądam, szczególnie z tych polskich. W zagranicznych zabrakło mi Monka, ale cóż, nie można było nominować wszystkich. :wink: Ogólnie fajne głosowanie, ale czekam na niespodziankę - czyli żeby Brooke ustąpiła miejsca innym paniom w jakichś kategoriach. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Damians

Alexander pisze:Właśnie ile punktów może dostać Eric czy Massimo w kategorii najlepsze ciało ::chytry:: ::chytry:: ::jezyk::
Akurat Eric ma lepsze ciało i ogólny wygląd od Nick'a :lol:

Beja, ale przecież Brooke jest najlepsza, najpiękniejsza, ma najlepsze ciało, więc o niespodziance nie może być mowy ::jezyk::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Jeszcze jedna osoba może zagłosować. Zachęcam do wysłania mi PW :)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dlaczego w ankiecie nie ma Taylor? ::kwasny:: Przecież było kilka scen z Taylor w 2003 roku... We wspomnieniach bohaterów, ale jednak... ::chytry::
I gdzie ankieta za rok 2002? ::kwasny:: To głosowanie powinno obejmować rok 2002 i 2003...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Przecież wiosną była ankieta za 2002 rok.
A postaci epizodycznych z 2003 nie dawałem, bez przesady. Chyba wszystkie, na które głosujemy przynajmniej pojawiły się w czołówce.
Nie można już głosować. Wkrótce rezultaty.
Awatar użytkownika
Damians

B@r pisze:Dlaczego w ankiecie nie ma Taylor? ::kwasny::

Dlatego, że leży głęboko pod ziemią. Dla dobra ogółu.
ODPOWIEDZ