Kto z was komu, czemu kibicuje?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja także kibibuję teraz Jackie i Massimo. Mam nadzieję, że będą razem szczęśliwi. :D
Kibicuję także Deaconowi i Macy, aby przejęli opiekę nad małym Ericiem i byli szczęśliwą rodzinką. :serce:
Poza tym chcę aby szczęście znalazła także Darla. :) Najlepiej u boku Thorne'a. :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

DeaconFan pisze:Ja także kibibuję teraz Jackie i Massimo. Mam nadzieję, że będą razem szczęśliwi. :D
Kibicuję także Deaconowi i Macy, aby przejęli opiekę nad małym Ericiem i byli szczęśliwą rodzinką. :serce:
Poza tym chcę aby szczęście znalazła także Darla. :) Najlepiej u boku Thorne'a. :D
Popieram w całej rozciągłości i kibicuję razem z Tobą :D :P
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja również kibicuję Jackie i Massimowi. A także: Stephanie i Erykowi, Ridge'owi i Brooke, Darli i Thorne'owi.
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Ja kibicuje teraz Deaconowi i Macy oraz Ridge'owi i Brooke. Te postacie doskonale do siebie pasują.
Kasiaa

Post autor: Kasiaa »

A ja kibicuję Brooke i Nickowi oraz Bridget i CJ'owi. Szkoda tylko ze chłopaka coraz rzadziej pokazują:(
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja kibicuję, by Hope wychowywała Brooke, a małego Eric'a Amber z Rick'iem. :wink: A żeby Deacon miał prawo widzeń z własnymi dziećmi.
Niemcy niech będzie z Deacon'em. Fajna z nich para.
Kibicuję też Jacie, by na ślubie powiedziała "nie" Massimo i związała się z Eric'em. AStephanie niech zajmie miejsce u boku Mass'a.
A Ridge i Nick niech staną się tak bliscy sobie, jak na braci przystało. :wink:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dawidek pisze: Niemcy niech będzie z Deacon'em. Fajna z nich para.

Macy :!: ::jezyk:: 8) :wink: :D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Hope wychowywała Brooke
Ja też jestem za tym, żeby Hope wzięła się za Brooke i żeby ona w końcu dorosła do roli matki.
Dawidek
Administrator

Nie ma to jak znakomita puenta mojej (głupiej, nawiasem mówiąc) wypowiedzi. ::loll:: ::loll::
Oczywiście Brooke ma wychowywać Hope, ale nie pogniewam się, jak w przyszłości dorosła Hope udzieli jej kilku lekcji wychowawczych. :lol:
Nie wiem, skąd te moje skojarzenia Macy z Niemcami. :zeby: .

Przejrzałem swoją wypowiedź i postanowiłem ją zostawić, tak na pamiątkę. ::plask wczolo: ::loll:: :zeby:
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Dawidek pisze:Ja kibicuję, by Hope wychowywała Brooke, a małego Eric'a Amber z Rick'iem. :wink: A żeby Deacon miał prawo widzeń z własnymi dziećmi.
Niemcy niech będzie z Deacon'em. Fajna z nich para.
Kibicuję też Jacie, by na ślubie powiedziała "nie" Massimo i związała się z Eric'em. AStephanie niech zajmie miejsce u boku Mass'a.
A Ridge i Nick niech staną się tak bliscy sobie, jak na braci przystało. :wink:
Co to są Niemcy?! ::ke:: ::chytry:: ::ke:: ::bojesie:: ::bojesie:: ::ysz:: ::ysz:: ::ysz:: ::rad:: ::krzyw:: Chodzi Ci o reprezentację NIEMIEC?! ::plask wczolo: ::loll::
If you can't beat them, join them...
Dawidek
Administrator

Zwykłe przejęzyczenie Thorne. ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::loll:: ::loll:: Cały ten post to moja kompromitacja. :D
Koniec off-topu, który powstał dzięki mojej skromnej osobie. Wracajmy do tematu. :wink:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja kibicuję:
- Amber i Rickowi, żeby odzyskali Eryka
- Macy, żeby zrezygnowała z Eryka, zapomniała o Brooke i była szczęśliwa z Deaconem gdzieś daleko od LA
- Thornowi i Darli, żeby stworzyli dziecku szczęśliwą rodzinkę
- Brooke i Nickowi jako parze
- Sam i Ridgowi jako parze (niech Ridge też ma kogoś, a co ::jezyk:: )
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Teraz kibicuję Brooke i Ridge'owi ( w sumie zawsze im kibicuję ::jezyk:: ), aby ich nowa firma odniosła sukces i aby wreszcie się pobrali! ::rad::
Nick'owi, aby zapił się na śmierć i zniknął z życia Brooke ::jezyk::
Amber, żeby nie popełniła żadnego głupstwa.
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

Ja kibicuje amber aby jej związek z Tomem się nie skonczył i udowodniła wreszcie wszystkim niedowiarkom żę go naprawde kocha
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Obecnie kibicuję Amber i Thomasowi ::ok:: :serce: Mam nadzieję, że ich uczucie przetrwa :wink:
No i wciąż kibicuję Thorne'owi ::krzyw:: Wreszcie pokazuje on, że jego też stać na wiele, a co najważniejsze: utarł nosa Ridge'owi :zeby: :: bow :: :mrgreen:
ODPOWIEDZ