Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Takiej prawdy, jaka była dzisiaj w JOŚ jeszcze chyba nigdy nie było :serce: :serce: :serce:

Genialny odcinek, zajefajny, wspaniały, no po prostu brak mi słów...

Olga - pokochałem ją. Jak opowiedziała o rodzicach, że oboje byli niesłyszący, to doznałem szoku. A jak zaczęła śpiewać i oczy wypłynęły jej na policzki, to po raz pierwszy od dawien, dawien, dawien dawna poleciała mi łza z oka. Powiem Wam szczerze, że nie pamiętam, kiedy ostatni raz płakałem, ale kiedy Olga śpiewała, normalnie miałem mokre oczy!!
A podczas piosenki "Serce", nawet nie miałem siły słuchać Graży, tylko cały czas byłem w jakimś mega szoku.
Teraz już wiem, skąd Olga umie język migowy i po kim odziedziczyła te wszystkie talenty. Dzięki temu programowi bardzo ją polubiłem, sądzę, że inni ludzi także.
Nawet Cichopkowa i Ibisz byli po tym występie w szoku, a Edytka zaczęła przebierać nogami jak koń w stadninie, żeby tylko nie płakać :lol:

Dzisiaj utwierdziłem się w przekonaniu, że Brylantowy Mikrofon powinna dostać Aśka lub Kacper. Niestety, ale Respodnka z każdym odcinkiem lubię coraz mniej. I jeszcze jak się dowiedziałem, jaka jest jego wymarzona piosenka, to już w ogóle padłem. On jest dobry tylko w jednym repertuarze, krótko mówiąc, jest ograniczony. Natomiast Aśka z Kacprem są fenomenami. Raz śpiewają hity taneczne, zaraz potem nastrojowe ballady, mogą zaśpiewać każdą piosenkę. I co najważniejsze, śpiewają piosenki dosyć znane, piękne i trudne, a nie ciągle z tej samej linii melodyjnej.
Fajnie było zobaczyć śpiewającą Teresę Lipowską ::rad:: Tak sobie pomyślałem, że Rinke powinien zaproponować jej wzięcie udziału w IV edycji JOŚ :zeby:
Aśka piosenkę Anny Jantar, w sukience ślubnej swojej mamy wykonała niesamowicie. W ogóle wyglądała dzisiaj pięknie. Futbol zamienione na Euro Maryli również było świetne. Kacper też poprzemieniał wyrazy i jego wykonanie również była świetne.
Nabrałem aż takiej nieogarnionej ochoty kibicowania Polakom na najbliższym meczu, jeszcze jak Edzia zaczęła rozrzucać koszulki, które zostały jej po wykonaniu Hymnu ::loll:: Nie mogę się doczekać meczu Polska- Niemcy!!!

Ela dzisiaj powiedziała mądrą rzecz: Płyty w Polsce i tak się nie sprzedają, więc każdy z waszej trójki niech wyda swoja płytę, nikomu to nie zaszkodzi ::loll:: :mrgreen:

I na koniec Edytka zaśpiewała List :serce:
To wykonanie oddało całą prawdę, całą szczerość, cały wokal Edytki. Specjalnie zdjęła piękną suknię i założyła zwykłe jeansy - ludzie nie mieli się skupiać na niej wyglądzie, tylko na jej głosie. Wyszło wspaniale.

A, dodam jeszcze, że Krzysiek musiał się promować i zachęcał do głosowania na siebie w Wiktorach. A wyśle na niego ze dwa SMS-y, niech się cieszy. Ale najbardziej chce, żeby Wiktora zdobył ktoś, kto będzie akurat w JOŚ, a osoba odbierająca niech rzuci na antenie TVN-u tekstem: Niestety, ale zawiść mediów i nieuczciwa konkurencja doprowadziła do tego, że aż sześciu ( a być może ośmiu ) nominowanych nie może być dzisiaj z nami, ponieważ są na finale najlepszego show w Polsce - JOŚ. Ludzie przełączcie na Polsat, tam będą podziękowania. I w tym momencie na Polsacie, np. Edytka dziękuje kapitule za Wiktora ::loll:: ::plask wczolo: ::cojest::

Dzisiejszy odcinek naprawdę był niesamowity i dostarczył mi wiele wrażeń. Myślałem, że po wzruszającym wykonaniu Agi Włodarczyk nikt już nie odda takiej prawdy w tej piosence, ale Olga przebiła wszystko i wszystkich.

A za tydzień już ostatni odcinek, a potem trzeba czekać aż do lipca, kiedy w Sopocie będzie koncert wszystkich finalistów JOŚ ::rad::

[ Dodano: 2008-05-25, 01:09 ]
Bolly, ten tercet był pierwszym występem.

A i dodam jeszcze, że Interia okłamała nas. Podała, że wystąpi Natasza, a Natasza wcale nie wystąpiła.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians zaskakujesz mnie jak można lubić JOŚ - taki przesłodzony program z marnymi ośmieszającymi się występem tam polskimi gwiazdeczkami ::kwasny:: On bywa taki żenujący jak na niego zerkam, Górniak lepiej by zajeła się śpiewem bo jak mówi to ciężko się jej słucha, tam tylko Ela Zapędowska jest ok. Jabłczyńska czy jak jej tam + Cichopek + Górniak to aż mdli od słodkości a na dokładkę Ibisz zgrywający nastolatka ::kwasny:: Szkoda na to czasu, no ale co kto lubi ::kwasny::
To samo Taniec na lodzie oraz Taniec z gwiazdami nic specjalnego tylko fajniej prowadzony, czy te programy wam się nie nudzą? Ja bym chciał aby powrócił Agent - to reality się fajnie oglądało i można było pogłówkować kto jest agentem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Adex-fan Brooke pisze:Ja bym chciał aby powrócił Agent - to reality się fajnie oglądało i można było pogłówkować kto jest agentem.
Agent wraca do USA już 2 czerwca.Więc można ściagać a i zadania pewnie tam będą lepsze
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Cóż, jeżeli ktoś się nie zna na prawdzie i szczerości, to mu się JOŚ nie podoba.
Dla mnie ten program jest fenomenem. Po prostu.
Jeżeli chce popatrzeć na zwykłych ludzi, to mogę wyjść na ulice, tam mogę mieć z nimi nawet bliski kontakt.
Natomiast od telewizji wymagam czegoś więcej. Może się to tobie nie podobać, ale akurat Górniak, Ibisz, czy Szapołowska znajdują się na szczycie Gwiazd w Polsce. Oczywiście takich gwiazd na całe życie, nie na kilka sezonów.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians, czy ty przypadkiem nie przesadzasz z tym ciągłym gadaniem o prawdzie, szczerości, uczuciach tak w kółko? Możesz sobie wierzyć, że cały ten program jest oparty wyłącznie na tym,proszę bardzo, ale zaczynasz chyba trochę zadzierać nosa.
Damians pisze:Cóż, jeżeli ktoś się nie zna na prawdzie i szczerości, to mu się JOŚ nie podoba.
Uważasz, że wiesz wszystko i jesteś nieomylny? Jeśli ktoś nie podziela Twojego zdania to się na czymś nie zna?
Oglądaj sobie i zachwycaj się tym mega komercyjnym programem, ale kiedy zaczynasz dyskryminować czy obrazać ludzi na jego podstawie to chyba coś tu jest nie tak?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Marisa

Post autor: Marisa »

Zgadzam się z Adexem- JOŚ to dno ::kwasny::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Tomala

Post autor: Tomala »

Adex-fan Brooke pisze:Damians zaskakujesz mnie jak można lubić JOŚ - taki przesłodzony program z marnymi ośmieszającymi się występem tam polskimi gwiazdeczkami ::kwasny:: On bywa taki żenujący jak na niego zerkam, Górniak lepiej by zajeła się śpiewem bo jak mówi to ciężko się jej słucha, tam tylko Ela Zapędowska jest ok. Jabłczyńska czy jak jej tam + Cichopek + Górniak to aż mdli od słodkości a na dokładkę Ibisz zgrywający nastolatka ::kwasny:: Szkoda na to czasu, no ale co kto lubi ::kwasny::
To samo Taniec na lodzie oraz Taniec z gwiazdami nic specjalnego tylko fajniej prowadzony, czy te programy wam się nie nudzą? Ja bym chciał aby powrócił Agent - to reality się fajnie oglądało i można było pogłówkować kto jest agentem.
W pełni zgadzam się z Tobą co do JOŚ. Jeśli chodzi o Taniec z Gwiazdami to mi się też już zaczyna nudzić ale oglądam 'dla zasady'. A Taniec na lodzie mi się coraz bardziej podoba. To jest jeszcze w miarę świeży program. I ten chciałbym aby powrócił Agent. To było rewelacyjne.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja się poniekąd zgadzam z Adexem. No bo na Jak Oni Śpiewają patrzę od pierwszej edycji, nawet fajnie śpiewają :P, ale strasznie przesłodzone, Edyta i para prowadzących :zmiesz:: ::plask wczolo:
Wczoraj patrzyłam na pół. Krzysiu miał chore gardło, ale mimo tego ładnie śpiewał :) Piosenka dla mmay w wykonaniu Kacpra-pięknie :cry: :serce: I Daruś z chłopcami i anorektyczką w ,,Mamo Nasza Mamo" :mrgreen:
Kto jest zagrożony :?:
Tkk_Bolly

A ja bym chciał aby powróciło od września właśnie Jak Oni śpiewaja i Taniec z Gwiazdami.
I mógłby też Big Brother ale tylko jeżeli miała by to być edycja All Stars( czyli uczestnicy z poprzednich edycji) w innym wypadku raczej nie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

W zeszłym tygodniu w półfinale głosy (źródło wikipedia) rozłożyły się:

1. RESPONDEK - 36,97%
2. JABŁCZYŃSKA - 35,03%
3. KUSZEWSKI - 28,00%

A swoją drogą widział ktoś wczoraj BB SHOW? Ponoć jedna z nominowanych osób miała aż 97% na +!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

W tym tygodniu wszyscy są zagrożeni. Za tydzień na początku odcinka odpadnie jedna osoba.

Alex, Wikipedii nie ma co wierzyć.
Wystarczy spojrzeć na te kolorowe paski i wszystko jasne ::loll:: ::plask wczolo:
Głupie nastolatki tworzą tę stronę i piszą na niej, co im się podoba.

Prawdziwe wyniki może ujawnić jedynie Nina, kiedy ktoś ją oskarży o ich fałszowanie, jak miało to miejsce w przypadku Nataszy ::loll::
Tkk_Bolly

Tak te wyniki zdecydowanie zmyślone. Warto spojrzeć na przebieg głosów na Respondka i
Jabłczyńską. Chyba , że już wyniki zmienili :P Kibicuje zdecydowanie Kacprowi w finale ::ok:: .Orginalny świetny głos. Pozatym Kacper jest megasympatyczny
Ale mają głupie piosenki w finale ::cojest::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja oglądałem wczoraj trochę BB.
Rzeczywiście jedna z nominowanych w tym tygodniu osób miała aż 97% na +. Ale nie pokazywali w tych wynikach twarzy. Liczę na to, że teraz odpadnie Niccolaus. Klaudię bardzo lubię, Davida też już polubiłem, a Niccolaus jest jakiś taki nijaki, nic ciekawego nie robi już w tym programie. ::ysz:: A zwyciężyć cały program powinien Jasiek, albo ewentualnie Klaudia. :D
Odbył się też finał tygodnia pieśni i tańca. Zwyciężył mój faworyt - David. Naprawdę nieźle tańczył i w dodatku coś tam przy tym zaśpiewał. Magda też całkiem całkiem, ale nic nie zaśpiewała, a to przecież tydzień pieśni i tańca. ::kwasny:: Niccolaus nie tak źle, ale Michał i ta druga jurorka (chyba Kasia) mówili, że trochę mu ten układ nie wyszedł, czy coś. :roll: Dobrze, że wygrał David. Należało mu się. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Też chciałbym powrotu "Agenta". To był jeden z najlepszych programów, jakie zrobił TVN. I każda z trzech edycji była znakomita. Meller był znakomity, jako prowadzący. :D I niech będzie w TVN.

Damians, ja "JOŚ" nie oglądam, bo nie mam Polsatu. A nawet jeśli miałbym, to nie oglądałbym. Twoje komentarze pełne pasji, czyta się z wielką przyjemnością.

Trochę dziwne, że "GTNL" bardziej przyciągają prowadzący i jurorzy, a nie popisy łyżwiarzy.Widziałem raptem dwa wydania pierwszej edycji i muszę stwierdzić, że tutaj poziom trudności w porównaniu z "JOŚ" i "TzG" jest najtrudniejszy. Żeby tak dobrze robić piruety, to zazwyczaj potrzeba lat treningów i utrzymywania równowagi.

Adrian700 - o Eurowizji mamy osobny temat. :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Dzięki Dawidku :wink: Chociaż nie wyobrażam sobie, jak można nie mieć Polsatu :shock: :P

A tu wspaniały występ Olgi Bończyk. Kto tego nie widział, musi to zobaczyć. To jest zdecydowanie najbardziej emocjonalny, prawdziwy i szczery występ w całym JOŚ. Olga ma wspaniały głos, ale jeszcze wspanialszą duszę :)
Obrazek
http://pl.youtube.com/watch?v=yxU1cjLE_04

A tu coś dla ostudzenia emocji.
Czyżby to była uczestniczka IV edycji JOŚ?? :lol:
Obrazek

A Fakt dzisiaj podał info, że nie będzie więcej GTNL, tylko nowy program o jakiejś rywalizacji chórów, z Rubikiem ::ysz::
Tu info: http://muzyka.interia.pl/pop/news/piotr-rubik-za-dode,1116481,50
ODPOWIEDZ