Ja też mam przeczucie ,że Anetka zostaje ale moje przeczucie może być mylne gdyż często już tak bywało
Programy rozrywkowe
- Marek Forrester
Jaki skandal w Gwiezdnym Cyrku!!!
Gdy na arenie stali Popielewicz z Chajzerem, nagle nie wiadomo skąd wyszła grupka ludzi z jakimś transparentem i krzyczeli ( o ile dobrze usłyszałem ) "Cyrk jest śmieszny, ale nie da zwierząt"
Prowadzącym zrzedły miny i udawali, że tego nie słyszą, po czym natychmiast dali powtórki wszystkich występów.
Nie wiem, jak w ogóle mogło dojść do tak wielkiego skandalu

Gdy na arenie stali Popielewicz z Chajzerem, nagle nie wiadomo skąd wyszła grupka ludzi z jakimś transparentem i krzyczeli ( o ile dobrze usłyszałem ) "Cyrk jest śmieszny, ale nie da zwierząt"
Prowadzącym zrzedły miny i udawali, że tego nie słyszą, po czym natychmiast dali powtórki wszystkich występów.
Nie wiem, jak w ogóle mogło dojść do tak wielkiego skandalu
Też się zdziwiłem , myślałem , że to wychodzi jakis cyrkowiec czy ktos i ze to mają w programie.Ale po tekscie poznałem odrazu słynny klub Gaja. I zaraz wyłączyli relacje i dali nam powtórki , a pozniej wszysycy nieoczekiwanie w greenroomie, kiedy pewnie ochrona usuwała skandującyjch
Ciekaw jestem jak ich usuwali... pewnie siła z pałami.Szkoda, ze nam tego nie pokazali
Czy oni nie mają innych problemów tylko akurat zwięrzęta w cyrku ich martwią , którą sa w nim od zawsze , a teraz nagle obudzili się
Co do uczestników i występów . to po raz pierwszy rozbawił mnie występ
Nie kogo innego tylko mojego faworyta Piotra Pręgowskiego . To było taka głupie, że aż śmieszne. Liczę, że Piotra zobaczymy w finale
Jeszcze wrócę do piątkowego odcinka GTNL, gdzie był dobry przykład jak program może być nudny, oklepany bez emocji , gdy nie maDody . To ona dostarcza nam emocji i to ją chcemy oglądać. Reszta stanowi tło . Może nie wszyscy, ale wiekszość. Tatiana miała ładną fryzurę , właśnie najbardziej ją lubię w takich swoich rozpuszczonych włosach
Czy oni nie mają innych problemów tylko akurat zwięrzęta w cyrku ich martwią , którą sa w nim od zawsze , a teraz nagle obudzili się
Co do uczestników i występów . to po raz pierwszy rozbawił mnie występ
Jeszcze wrócę do piątkowego odcinka GTNL, gdzie był dobry przykład jak program może być nudny, oklepany bez emocji , gdy nie maDody . To ona dostarcza nam emocji i to ją chcemy oglądać. Reszta stanowi tło . Może nie wszyscy, ale wiekszość. Tatiana miała ładną fryzurę , właśnie najbardziej ją lubię w takich swoich rozpuszczonych włosach
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Jeszcze co do Cyrku, to szkoda, że odpadł Szymon - był moim faworytem. Ale cieszę się, że została Ania, w końcu to gwiazda Klanu
A propos Klanu, to zwycięzca Big Brothera - Jarek Jakimowicz też jest poniekąd gwiazdą Klanu
Teraz chciałbym, żeby odpadła Kamila.
A cały ten Cyrk niech wygra Siudym. On jako jedyny godnie reprezentowałby Polskę na królewskim dworze. Pręgowskiego sobie tam nie wyobrażam i Ani też jakoś nie.
A drugiej edycji Cyrku nie będzie. I chyba dobrze. Niestety, program okazał się wielkim niewypałem. W ogóle moim zdaniem tendencja na te show z gwiazdami już mija. TzG od września już pewnie nie zobaczymy, a GTNL może jeszcze pociągną jedną edycję. JOŚ wróżę jeszcze dwa sezony.
Teraz wraca moda na reality show z normalnymi ludźmi. TVN przygotowuje nowy program, gdzie szukają wszechstronnych osób, ma już YCD. Wg mnie Polsat powinien wznowić Idola. W Jury dać oczywiście Elę Zapendowską, Leszczyńskiego, Cygana i jeszcze kogoś.
A teraz oglądam Dodę na Lodzie. Bo ten program powinien mieć właśnie taki tytuł. Najpierw Doda przyjechała na motorze, później coś pisała na klatach półnagich facetów, później lizała mikrofon, ściskała swoje cycki i Bóg wie co jeszcze dzisiaj zrobi...

A propos Klanu, to zwycięzca Big Brothera - Jarek Jakimowicz też jest poniekąd gwiazdą Klanu
Teraz chciałbym, żeby odpadła Kamila.
A cały ten Cyrk niech wygra Siudym. On jako jedyny godnie reprezentowałby Polskę na królewskim dworze. Pręgowskiego sobie tam nie wyobrażam i Ani też jakoś nie.
A drugiej edycji Cyrku nie będzie. I chyba dobrze. Niestety, program okazał się wielkim niewypałem. W ogóle moim zdaniem tendencja na te show z gwiazdami już mija. TzG od września już pewnie nie zobaczymy, a GTNL może jeszcze pociągną jedną edycję. JOŚ wróżę jeszcze dwa sezony.
Teraz wraca moda na reality show z normalnymi ludźmi. TVN przygotowuje nowy program, gdzie szukają wszechstronnych osób, ma już YCD. Wg mnie Polsat powinien wznowić Idola. W Jury dać oczywiście Elę Zapendowską, Leszczyńskiego, Cygana i jeszcze kogoś.
A teraz oglądam Dodę na Lodzie. Bo ten program powinien mieć właśnie taki tytuł. Najpierw Doda przyjechała na motorze, później coś pisała na klatach półnagich facetów, później lizała mikrofon, ściskała swoje cycki i Bóg wie co jeszcze dzisiaj zrobi...
Widzieliście reklamę BB V, w której (niewiem czy traktować to jako spoiler
) [shadow=black]Józek biegnie za Darkiem i później niszczy drzwi do jakiejś sypialni chyba
Wiedziałem, że on jest niezrównoważony psychicznie i nadpobudliwy. Ale zrobić coś takiego?[/shadow] Ciekawe czemu dzisiaj pokazują nam powtórki zamiast nowych wydań programu. Czekam teraz z niecierpliwością na niedzielny BB Ring.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Co go Gwiezdnego Cyrku to Damians skąd to info, że nie będzie kolejnej edycji ... to są twoje domniemania? Udziały programu są na poziomie 20% czyli wyższe niż przeciętna oglądalnośc stacji i Nina jest zadowolna, bo właśnie ta takie liczyła...
Polsat od września będzie nadawał program Star Academy, czyli połączenie Idola i Big Brothera w jednym. Uczestnicy będą mieszkali w jednym domu , w tygodniu będziemy śledzic przgotowania do występów, próby i życie w domku , a pewnie w niedziele wielki koncert. Dzięki temu programowi ma szansę zaistnieć wiele zdolnych osób i przyszłych gwiazd polskiej sceny muzycznej
Dzisiaj Doda wymiatała
Jak to Damins napisał lizanie mikrofonu i ściskanie biusty było rozbrajające.Ogólnie dziś opadła wielka gwiazda Pieczyńska można powiedzieć na własne życzenie , bo nie zrobiła obowiązkowych elemntów w tańcu , nie prosiła o sms-y i jak odpadła się ucieszyła. Ale sprytnie wymyśliła aby ominąć kontrakt przez który pewnie by płaciła odszkodowanie , a tak to plan jej się udał i udało jej nie zrezygnować pośrednio.
Ale cieszę się , że odpadła w taki sposób na własne życzenie
Na BB już nie mogę się doczekać
Ale chyba Darek zryzygnował , a szkoda bo był jednym z faworytów, a Józef to psychol 
Polsat od września będzie nadawał program Star Academy, czyli połączenie Idola i Big Brothera w jednym. Uczestnicy będą mieszkali w jednym domu , w tygodniu będziemy śledzic przgotowania do występów, próby i życie w domku , a pewnie w niedziele wielki koncert. Dzięki temu programowi ma szansę zaistnieć wiele zdolnych osób i przyszłych gwiazd polskiej sceny muzycznej
Dzisiaj Doda wymiatała
Ale cieszę się , że odpadła w taki sposób na własne życzenie
Na BB już nie mogę się doczekać
[shadow=black]Jeszcze co do BB to widać chyba w tej reklamie jak Józek uderza w twarz Jaśka.
Ciekawe za co? Józef może już się pożegnać z domem Wielkiego Brata.
Szkoda Darka jeśli odszedł z programu. Polubiłem go.
[/shadow]
Szkoda Darka jeśli odszedł z programu. Polubiłem go.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Tkk_Bolly, tak mówią uczestnicy Gwiezdnego Cyrku, że to przedsięwzięcie się nie opłaca. Kilku uczestników było w Happy Our i mówiło, że drugi raz na ten Cyrk nie zdecydowałoby się. A Chajzer też gdzieś był ( ale już nie pamiętam gdzie, człowiek za dużo ogląda tych wszystkich programów
) i powiedział, że osobiście wątpi w powstanie drugiej edycji. Większość cyrkowców uczących gwiazdy pochodzi z zagranicy - a to kosztuje. Sprowadzenie zwierząt również. Do tego wynagrodzenia Maryli największe spośród jurorów wszystkich show ( choć Maryla sam przyznała, że ten cyrk jest żenujący, a ona tam siedzi tylko po to, aby promować siebie przed wejściem na rynek nowej płyty
) i liczne kontrowersje wokół tego programu związane z tym klubem Gaja.
Zygmunt dodał też, że wątpi aby do kolejnej edycji przyszły jakieś gwiazdy... Sztuka cyrkowa jest zbyt trudna i niestety, w Polsce jest niedoceniana, tylko wyśmiewana.
Skoro więc byli uczestnicy i sam prowadzący nie wróżą programowi przyszłości, to nie ma co marzyć o kolejnej edycji...
Zygmunt dodał też, że wątpi aby do kolejnej edycji przyszły jakieś gwiazdy... Sztuka cyrkowa jest zbyt trudna i niestety, w Polsce jest niedoceniana, tylko wyśmiewana.
Skoro więc byli uczestnicy i sam prowadzący nie wróżą programowi przyszłości, to nie ma co marzyć o kolejnej edycji...
- Adex-fan Brooke
Szok że kogoś takiego wpuścili do Big Brother
W ogóle powinna nim się zająć policja. Paradoksalnie trochę mnie już zaciekawili niedzielnego odcinka, też bym nie chciał [shadow=black]by Darek odszedł[/shadow], góral Jasiek jest jeszcze chyba ok oraz ten Niccolaus
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Józef uderzył Jaśka a następnie gonił Darka po całym domu... Co za facet, Kuba mówi ,że dwie osoby opuściły dom, jedna została wyrzucona a druga odpadła na własne życzenie. Józef oczywiście został usunięty z programu natomiast myśle ,że Jasiek wyszedł... Chłopak naprawde jest świetny a takie coś mogło naprawde go zdnerwować a z drugiej strony Ariel chciał już wcześniej wyjść... Nie wiem co myśleć, tragedia!
Nobody does it better
Wg mnie powinni wyrzucić Józka już po pierwszym incydencie siłowym (w przypadku Lenerta nie było taryfy ulgowej). Tutaj ewidentnie dopuszczono do tej sytuacji, biernie przyglądając się lub w ogóle nie obserwując tego, co tam się dzieje. Czy tam jest jakakolwiek ochrona i czy ktokolwiek monitoruje na miejscu ten dom przez 24 godziny? Myślę, że już nikt nie puści swojego dziecka na zajęcia prowadzone przez Józka w jego szkole bokserskiej. ;p
Z Big Brothera zrezygnowała Monika , a siłą wyrzucono Warchoła. Mrożąca w krew żyłach opowieść, to wszystko będzie w niedzielnym ringu
Już czekam z niecierpliwością
"Po tym, jak Józef Warchoł rozpętał burzę w Domu Wielkiego Brata, dopuszczając się aktów przemocy i wandalizmu oraz siłą został usunięty z reality show, jedna z uczestniczek - Monika Olszanowska zdecydowała się w trybie natychmiastowym opuścić widowisko.
Przypomnijmy, że w nocy z czwartku na piątek Józef Warchoł wpadł w szał i po raz kolejny zaczął się agresywnie zachowywać. Mężczyzna zaatakował Janusza Strączka i ruszył w pościg za Darkiem Kiślukiem, którego obwiniał za swoją karną nominację. Była to jedna z najbardziej drastycznych scen w historii reality show "Big Brother" na świecie. Niemal wszyscy uczestnicy widowiska zostali wyprowadzeni przez ochronę, podczas gdy Józef zaczął demolować Dom Wielkiego Brata. W jednej z sypialni znajdowała się Monika Olszanowska, która nie mogąc wydostać się z Domu, czekała na pomoc ochroniarzy.
Szokujące zachowanie Warchoła w końcu spotkało się z reakcją producentów. Po długotrwałej opieszałości, w końcu zdecydowano się podjąć odpowiednie kroki. Józef siłą został usunięty z programu. Po tych wydarzeniach, Monika Olszanowska zdecydowała się opuścić widowisko na własne życzenie. " żródla reality-tv.pl
"Po tym, jak Józef Warchoł rozpętał burzę w Domu Wielkiego Brata, dopuszczając się aktów przemocy i wandalizmu oraz siłą został usunięty z reality show, jedna z uczestniczek - Monika Olszanowska zdecydowała się w trybie natychmiastowym opuścić widowisko.
Przypomnijmy, że w nocy z czwartku na piątek Józef Warchoł wpadł w szał i po raz kolejny zaczął się agresywnie zachowywać. Mężczyzna zaatakował Janusza Strączka i ruszył w pościg za Darkiem Kiślukiem, którego obwiniał za swoją karną nominację. Była to jedna z najbardziej drastycznych scen w historii reality show "Big Brother" na świecie. Niemal wszyscy uczestnicy widowiska zostali wyprowadzeni przez ochronę, podczas gdy Józef zaczął demolować Dom Wielkiego Brata. W jednej z sypialni znajdowała się Monika Olszanowska, która nie mogąc wydostać się z Domu, czekała na pomoc ochroniarzy.
Szokujące zachowanie Warchoła w końcu spotkało się z reakcją producentów. Po długotrwałej opieszałości, w końcu zdecydowano się podjąć odpowiednie kroki. Józef siłą został usunięty z programu. Po tych wydarzeniach, Monika Olszanowska zdecydowała się opuścić widowisko na własne życzenie. " żródla reality-tv.pl