Post autor: MrPukwa »

Ja też popieram Stephanie. ::ok::
Dziś mnie jedna rzecz rozśmieszyła: Massimo powiedział że Steph jest egoistyczna, Steph to samo powiedziała o nim i jeszcze święty Mass walczy z wielką egoistka Brooke. ::loll::
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Fajnie, że znowu zobaczyliśmy Billa Spencera. :) Niepodoba mi się ten nagły wyjazd Bridget do Kopenhagi. Lubię tę postać i chce ją widzieć w serialu, a raczej w Kopenhadze ją pokazywać nam nie będą. :? Stephanie powinna wymyśleć coś innego. Bridget powinna teraz ograniczyć kontakty z Ridge'm, ale nie zerwać. Ciekawe co powiedzą na wyjazd Bridget Thomas i Ridge. :roll:
Szkoda mi Tricii. :( Widać, że zakochała się w Thornie. Ale on woli Macy i ona nic na to nie może poradzić. Mogliby ją scenarzyści połączyć z Lorenzem. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Brooke »

Stephanie to cwana bestia twisted wie jak pozbyć się przeszkody, by uratować własną skórę. Załatwiła Bridget bilet w jedną stronę :kwaśny: czyli klasycznie bo wszystkich, którzy stali jej na drodze to wysyłała w diabły. Z jednej strony ma rację. Bridget powinna wyjechać aby nabrać dystansu do całej sprawy. W końcu miłość Bridget do Ridga nie jest zdrowa.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/

Post autor: Tomala »

Ja też popieram Stephanie. Lepiej zapobiegać niż leczyć. Jak Bridget powiedziała "pewnie któryś z profesorów mnie zgłosił" to pomyślałem profesor Stephanie ::loll:: Fajnie zobaczyć Billa. Ja tej postaci prawie nie znam bo gdy on występował na stałe w MNS to ja jeszcze nie oglądałem. Ale Thorne "załatwił" Macy. Z jaką dumą jej o tym oświadczył. Absolutnie go popieram. A Sally znowu myślała o tym kolesiu ::loll:: Jeszcze się na fotelu wierciła a u wchodzi Darla. Co ona mogła sobie pomyśleć ::cojest::

Post autor: Mikiks »

Sally jest boska :P Te jej marzenia jak jakiejś nastolatki :D Inna super scena to jak je sobie te ciasteczka, strasznie mi się śmiać chciało, że taką ma już figurkę, a ona jeszcze wcina w najlepsze :) Wesoła kobitka po prostu :)

Post autor: Beja »

Ja raczej popieram pomysł Stephanie, choć wiadomo, że robi to też z korzyścią dla siebie.
Całe dwa odcinki raczej słuchałam niż oglądałam, ale pod koniec drugiego, kiedy Bridget powiedziała do Stephanie:Nie uda ci się rozdzielić mnie i Ridge'a (czy coś w tym stylu), to aż spojrzałam w telewizor. Byłam w szoku, tak bardzo Bridget w tym momencie przypominała mi Brooke. Straszne, co dzieje się z tą dziewczyną.
Tricia to nieźle sprytna jest. W zeszłym tygodniu mnie zwiodła tym swoim płaczem przy Thornie. Dziś już knuje przeciwko jemu i Macy.

Post autor: Marisa »

Ostatnio Bridget przypomina Brooke, zauważyłem, że Ridge "pieści" ją w identyczny sposób tzn. gładzi po głowie w specyficzny sposób, bawi się włosami i nawet patrzy na nią tak samo jak na Brooke ::ke::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ale Sally się napaliła na Fabio. ::loll:: ::loll:: ::loll:: I jeszcze ta "ekstaza" po tym śnie. Widać, że zbytnie siedzenie w biurze wyzwala w niej erotyczne fantazje. I jeszcze te jej ruchy. ::loll:: ::loll:: ::loll:: Pękałem ze śmiechu. :D
Trochę się nie dziwię, że Stephanie w jakiś sposób chce oddzielić Bridget od Ridge'a. Jednak robienie tego za plecami dziewczyny, może nie wyjść ani jednej, ani drugiej na dobre. Bridget z własnej woli powinna ograniczyć relacje z Ridge'em, nie szkodząc przy okazji relacji z dziećmi.
Tricia, faktycznie jest taką "damulką". Bez komentarza. ::plask wczolo:
Thorne coraz bardziej napala się na Macy. Faktycznie ją kocha, ale z drugiej strony, odnoszę wrażenie, że traktuję ją jako zdobycz. ::ysz::

Post autor: Robi »

Stephanie z jednej strony robiła to dla siebie , aby nie doznać potępienia ze strony rodziny i świata ,z drugiej zaś strony chce zniszyczć chory związek brata z siostrą .

Post autor: Gabra-Sheila »

Ale dziś się Sally poprzebierała ::loll:: Glupia Tricia i tak ją poznała ::jezyk:: I na końcu znowu do wodu chlust! :mrgreen: Massimo powiedział dziś 2/3 zdania, czyli ,,Jestem Twoim..." ::krzyw:: Oczywiście ojcem zostawili na jutro ::jezyk:: Dobrze, że Ridge w końcu się dowie, bo nie sądzę, by Mass to przerwał :| Ten wyjazd Bridget w pośpiechu mi się nie podoba. Nawet się nie spakowala... A Steph powiedziała, że prześle jej rzeczy później... :roll: Tak nie chcę, by Bridget wyjechała :!: Bez niej będzie nudno :( Thomas też się sprzeciwia. Amber dziś wyglądałą koszmarnie. Wogóle to przyjęcie głupie. Wolę takie przy basenie, obsługą i wogóle z taką fajna atmosferą ::rad::

Post autor: Tomala »

Sally jest świetna ::loll:: No i dzisiaj zobaczyliśmy kolejną postać z przeszłości. Wczoraj Bill dzisiaj Gladys. Ja tam się cieszę że Brigdet wyjeżdż bo jest bliska kazirodztwa. Jak ja nie lubię Massima. Jeszcze mówił że wyjazd Bridegt to napewno sprawka Stephanie. A zapomniał już jak wysłał Brooke do Paryża :? To jest tak samo w jego stylu jak i w stylu Stephanie.

Post autor: Onyks »

Massimo jest okropny. Przeciągał to i przeciągał... Wspaniała rozmowa telefoniczna Tricii i Thorne'a. Sally znowu w wodzie, ale Gladys bardziej interesowała się peruką. Obie są boskie, ale Tricię kocham :serce: Sally i Gladys powinny trochę więcej wiedzieć o swojej rzekomej pracy. :D
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Sally i Gladys się tak poprzebierały, żenie można było ich poznać. Sally zapomniała jednak o jednym, o tym, że ma rozpoznawalny głos i chyba po tym Tricia ją przejrzała. Upadek do jacuzzi był był bardzo naciągany, ale cała scena za to bardzo zabawna. ::loll:: ::loll::
Massimo przed Ridge'em chyba się już nie wykręci. Chyba, że Stephanie stanie na głowie i coś wymyśli. Wątpię w to jednak, ponieważ determinacja tego egoistycznego faceta jest tak wielka, że nawet tysiąc klonów Stephanie go nie powstrzyma. ::plask wczolo:
Gladys, jak zwykle była wspaniała. :serce:
Rozumiem Bridget. z je4dnej strony nie chce opuszczać rodziny, z drugiej ten wyjazd jest dla niej wielką szansą. I pozwoli jej zapomnieć o tym beznadziejnym uczuciu do brata.

Post autor: MrPukwa »

Dawidek pisze:Sally zapomniała jednak o jednym, o tym, że ma rozpoznawalny głos i chyba po tym Tricia ją przejrzała.
Tricia zauważyła trochę kepkę rudych włosów wystających spod peruki.

Post autor: Damians »

I jeszcze zrobili takie zbliżenie na te włosy ::loll::
A Sally przecież powiedziała do Gladys, że maja mówić innym głosem ::jezyk::
Zablokowany