"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

I Wy nazywacie się fanami B&B :?: ::jezyk::
Zamiast wspierać Modę i oglądać serial nawet w burzy, w trzęsieniu ziemi, upale i podnosić oglądalność to nie chcecie. SZOK ::jezyk::
Swoją drogą cudowna wiadomość, im więcej odcinków tym szybciej bedziemy na czasie 2007-2008.
Nobody does it better
Primok

Post autor: Primok »

Normalne - jak co roku na okres wiosenno-letni MnS będzie w soboty, ale faktycznie teraz dosyć szybko dali ten dodatkowy odcinek :wink: .
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Alexander pisze:I Wy nazywacie się fanami B&B :?: ::jezyk::
Zamiast wspierać Modę i oglądać serial nawet w burzy, w trzęsieniu ziemi, upale i podnosić oglądalność to nie chcecie. SZOK ::jezyk::
Swoją drogą cudowna wiadomość, im więcej odcinków tym szybciej bedziemy na czasie 2007-2008.
Ale Alex, przecież "Moda na sukces" to nie cel życiowy. Mnie tam osobiście to ani ziębi ani parzy, bo zerkam wyłącznie na odcinki z USA. Te mnie absolutnie nie interesują i szkoda mi na nie czasu. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mi na nie nie szkoda czasu, bardzo miło się je ponownie ogląda bo te jakie mieliśmy i mamy są jedne z najlepszych. Kto przegapia odcinki, których nie widział wiele traci! Ładnie ze strony Tvp1 że dadzą i w soboty, jedynie mnie martwi że przez to jednak ludzie się pogubią i więcej przegapią zamiast więcej zyskać, bo wiadomo jak to bywa w soboty :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tak wiem Ryan widziałeś te minki (to nie był poważny post) ja też przegapiam mnóstwo odcinków.
Nobody does it better
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja staram sie oglądać odcinki na bieżąco. Nie lubię tracić odcinków. :evil: Mi się szykują w najbliższym czasie takie właśnie dni. Podejrzewam, że w pierwszej połowie kwietnia nie obejrzę w sumie 5 odcinków. Na nagrywanie i YouTube nie mam co liczyć. ::plask wczolo:
Ostatnio bardzo na rękę były takie dni, kiedy nie było odcinków. Stosowałem "kombinatorykę stosowaną", by jakoś nie opuszczać odcinków. :D I chyba nadal taka taktyka będzie stosowana.
I chyba nadal ta Mam pytanko dla zorientowanych, czy w pierwszej połowie kwietnia szykują się jakieś dni powszednie bez "MnS"?

Co do odcinków w soboty, to ja już wiem, że nie obejrzę 12 kwietnia. :|
Dodatkowy odcinek z jednej strony przyśpiesza akcję do przodu, z drugiej strony znowu powstaje zamieszanie. Szczególnie powtórki dziwnie wyglądają. Jeden piątkowy w sobotę, drugi w poniedziałek. :| Z drugiej strony, kiedy "MnS" była w sobotę, to właśnie w tym dniu traciłem najwięcej odcinków. Dlatego na dzień dzisiejszy jest mi to obojętne, czy serial będzie w sobotę, czy nie. Zdanie mogę zmienić.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja pamiętam że jak zaczynałem oglądać MNS to leciała nawet w niedziele. To dopiero była katastrofa. Niemal zawsze w ten dzień przegapiałem.
Dawidek
Administrator

W Sridę 2 kwietnia nie będzie powtórek wtorkowych odcinków, z powodu transmisji uroczystości z Watykanu, z okazji rocznicy śmierci Jana Pawła II. Ci, którzy oglądają głównie powtórki, powinni obejrzeć we wtorek po 16.
Marisa

Post autor: Marisa »

Oprócz Edytki ogląda MNS inna "sławna" osoba :) . Pani Goździkowa ::jezyk:: ::rad:: :zeby: :lol:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
jahek

Post autor: jahek »

Ciekawostką jest to, że dwa odcinki Mns będą również 1. maja o normalnej porze. Nie pamiętam, żeby w to święto TVP1 kiedykolwiek puszczała Mns.
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Primok

Ale za to nie będzie odcinka w sobotę 3 maja :wink: .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Przypominam, że jutro o 16.00 jest odcinek MNS. A potem bardzo fajny program "Psi psycholog" :wink:

Jestem trochę zły na TVP1, że nie poinformowała dzisiaj o jutrzejszym odcinku. Większość ludzi nie przegląda codziennie TeleTygodnia, czy innych programów TV, wiec pewnie przegapi ten odcinek.
W poniedziałek z wielką niecierpliwością zasiądą przed TV, aby zobaczyć czyja to ręka dotknęła Ridge'a, a tu już może być inny wątek ::loll:: I ludzie nie będą wiedzieli o co chodzi.
To jest zwykłe gardzenie widzami :evil: ::plask wczolo:
Abec

Post autor: Abec »

Nikt jeszcze nie podzielił się szczęśliwą wiadomością - w najbliższy długi weekend tracimy tylko jeden odcinek MnS, w sobotę, 3 V ;)

[ Dodano: 2008-04-22, 11:00 ]
A, nie, podzielił się ;) Gapa ze mnie, sorry ;)
Dawidek
Administrator

Owszem, stracimy tylko jeden odcinek, 3 maja. Osoby, które śledzą głównie powtórki, nie będą miały szansy obejrzenia powtórek środowych i czwartkowych odcinków, czyli z 30 kwietnia i 1 maja Radzę w takim przypadku oglądać popołudniowe emisje "MnS".
Primok

Brak MnS w sobote 31 maja z powodu meczu :wink: .

A od kiedy w soboty sa powtorki po 6 rano pierwszego odcinka z piatku :?:
ODPOWIEDZ