Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Massimo spojrzał na Brooke jakby była winna tego co zrobił Thomas ::plask wczolo: A niema ona w tym żadnej winy, już bardziej by można obwiniać Bridget, ale przecież to też bez sensu, on cierpi bo jego mama zmarła i to wszystko, myślał że alkohol może pomóc -to też żadne zwrócenie uwagi na pijaństwo dzieci, zwyczajny wątek, dobrze że Brooke zaczeła dzwonić po karetkę bo Massimo wolał przybiec na górę i kleknąc przy Thomasie rzucić spojrzenie do Brooke :roll: zamiast od razu dzwonić. Co do Bridget-Brooke to jasne że Bridget ma uraz nadal, temu Brooke nie powina się dziwić, ale jasne też że Brooke poczuła się nieco oszukana bo Bridget mówiła do tej pory co innego już się zbliżały na nowo jakby a nagle Bridge odwaliło (i to dlatego że zakochała się w bracie -Brooke o tym nie wie więc nie kapuje o co chodzi a nie miejscie złudzeń że właśnie o to-obie znowu kochają tego samego faceta, chore co do Bridget ::kwasny:: ) A Brooke faktycznie powinna chwilowo olać Ridge'a.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
bastet78

Post autor: bastet78 »

Ridge miał czas poświęcić Thomasowi,ale widocznie on to zrozumiał iż znowu wybrał Brooke i sie napił. A co do tego,że w tym wieku...hm,teraz nieduże dzieciaki piją,palą itd. Media i net swoje robią.
Co do Amber,to takie są skutki,jak się robi domowe sesje video z podejrzanymi typami,ale cóż - była młodsza i naiwna. ::kwasny::
Marisa

Post autor: Marisa »

I oczywiście jak trwoga to do Boga ::plask wczolo: ::ke:: . Brooke jest żałosna ::plask wczolo: .
Czemu żałosna? Przecież co złego jest w tym, że ktoś chce się pomodlić? Brooke święta nie jest, ale to jej nie skreśla.
Stephanie mnie wkurzyła :evil: . Krzyczała na Bridget, a tak naprawdę martwi się o siebie, bo jeśli prawda wyjdzie na jaw będzie skończona ::ke:: : .
Niekoniecznie. Owszem, może w pewnym sensie martwi się o siebie, ale przecież jest jeszcze parę osób, które ta informacja mogłaby skrzywdzić. Ridge jest teraz w bardzo ciężkiej sytuacji, a to by go jeszcze dobiło. A Ericowi też nie byłoby lekko. Dobrze, że krzyczała na Bridget, może tylko w ten sposób uświadomi jej, że ta cała sytuacja jest nienormalna. Nie będę komentować zachowania Massima. Jeśli ktokolwiek w tym serialu jest egoistą, to właśnie on.
Ostatnio zmieniony 2009-07-24, 22:17 przez Marisa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Mikiks

Post autor: Mikiks »

MArisa: przecież Bridgett sama to przyznałą, żę to jest chore, ona to wie i nie chce dalej ciągnąć tego szaleństwa, ale Massimo ją w to wpędza. To nie jest jej wina.

A scena jak kłociły się Bridget i Stephanii jest świenta :) W ogole bardzo mi sie podoba ten wątek, bo jest dosyć skomplikowany :))
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Miss Szybka jest taką wspaniałą psycholożką że nie może zrozumieć zachowania Thorne'a. I jeszcze z jej miny mozna było odgadnąć że pewnie będzię planowała "coś" żeby odciagnąć Thorne'a od Macy. Ładna mi pani psycholog. :roll:
Podobała mi sie reakcja Stephanie, Massimo ma już obsesję, on powinien wziąć zimny prysznic (i to bardzo zimny). ::plask wczolo: Stephanie powinna była go spoliczkować, może wtedy do tego samolubnego tępaka cos by dotarło.
Sceny czułości Bridget, Ridge'a i Thomasa są... obrzydliwe... :nie: ::kwasny::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Marisa pisze:
I oczywiście jak trwoga to do Boga ::plask wczolo: ::ke:: . Brooke jest żałosna ::plask wczolo: .
Czemu żałosna? Przecież co złego jest w tym, że ktoś chce się pomodlić? Brooke święta nie jest, ale to jej nie skreśla.
Stephanie mnie wkurzyła :evil: . Krzyczała na Bridget, a tak naprawdę martwi się o siebie, bo jeśli prawda wyjdzie na jaw będzie skończona ::ke:: : .
Niekoniecznie. Owszem, może w pewnym sensie martwi się o siebie, ale przecież jest jeszcze parę osób, które ta informacja mogłaby skrzywdzić. Ridge jest teraz w bardzo ciężkiej sytuacji, a to by go jeszcze dobiło. A Ericowi też nie byłoby lekko. Dobrze, że krzyczała na Bridget, może tylko w ten sposób uświadomi jej, że ta cała sytuacja jest nienormalna. Nie będę komentować zachowania Massima. Jeśli ktokolwiek w tym serialu jest egoistą, to właśnie on.
Racja ::ok::

Brooke przyszła się pomodlić za Thomasa ,co w tym takiego złego :?: Poza tym jak widzimy dało to efekt , Thomas'owi pomogło .
Stephanie miała rację , to jest obrzydliwe i chorę , gdy Bridget mówiła jej ,że Massimo znalazł nową kandydatkę dla Ridge ,to Stefci nawet nie przyszło do głowy ,że to może być jego siostra .
Ostatnio zmieniony 2009-07-24, 22:18 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Zastanawiam się, do czego zmierza ten serial? Czy oni tam jeszcze pamiętają, że Bridget była przez dłuższy czas uznawana za CÓRKĘ Ridge'a? Ta cała sytuacja - której kreatorem jest Massimo - jest nienormalna i chora. Dobrze Stephanie nakrzyczała dziś na Bridget, ale ta dziewczyna ma tak wyprany mózg przez Massima, że pomimo tego, że w pewnym stopniu widzi nienormalność tej sytuacji, to jednak nie potrafi przeciwstawić się Massimowi tak zdecydowanie, jak robi to Stephanie. A przydałoby się, żeby tak zrobiła - niech stanowczo wygarnie Massimowi i może wtedy on się uspokoi.
Tricia mnie okropnie wkurza ::plask wczolo: . Ta scena płaczu przed Thornem była żałosna ::plask wczolo: :evil: . Co ona sobie myśli :evil: :?: :!:
Ona coś czuje do Thorna, pewnie go kocha i po prostu się rozkleiła, kiedy jej ukochany powiedział jej, że kocha inną. Normalne zachowanie jak dla mnie.
Ostatnio zmieniony 2009-07-24, 22:19 przez Beja, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Stephanie ma u mnie dużego plusa. Nakrzyczała na Bridget, ale najważniejsze, że próbowała przemówić do rozsądku Massimo. Wątpię na ten moment, że on otrzeźwieje. Stwierdzam wprost, że to on ma obsesję na punkcie Ridge'a, a nie Brooke, jak często mawia Stephanie. ::plask wczolo:
Dobrze, że Thomas dochodzi do siebie. Spodziewałem sie jednak, że trochę dłużej będzie on nieprzytomny.
Wierzący chrześcijanie pewnie oburzyliby się na wybryki Massimo w kaplicy. Jego zachowanie mnie nie zdziwiło. On nie zwraca uwagi na to, gdzie jest. Ważne jest dla niego, by dopiec swojemu wrogowi.
Cieszę się, że pojawił się dawno nie widziany Jonathan. Zastanawiałem się nad tym, czy małżeństwo Macy z Lorenzo, faktycznie jest legalne. Okazuje się, że ona i Thorne nadal są małżeństwem. Jestem teraz ciekaw miny Zastanawiam sie teżś nad tym, czy ona faktycznie zapmniała o tym, że nie podpisała papierów rozwodowych, które przywiozła Brooke?
Cytat dnia: "Kocham Cię, Jonathan". ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

No ta sytuacja z Bridget jest chora żeby więcej nie dodac :D po prostu jej nie rozumiem. Jak można w 1 dzień nagle przestac kochac brata miłością siostrzaną (bo inaczej nie potrafię nazwac) i uznac go za faceta marzeń??No cóż w końcu to MnS...
smieszna ta sytuacja jak Thomas się spił. Nie wiem dlaczego, ale jak wczoraj pił to śmiac mi się chciało. No bo ok, Thomas jest dzieckiem, ale bez przesady chyba wie że nie wolno mu pic alkoholu? Taylor nie mówiła? W każdym razie nie wiem co ten Mass się czepia Brooke. Przecież nic nie zrobiła. Thomas sobie sam zgotował taki los. Ridge też ostatnio trochę zapomniał o nim, bo zajął się Brooke no ale to normalne jak człowiek się zakocha.
Trcia jakie wywody przed Thorn'em. Osobiście jakoś mnie nie poruszyły. Ja wciąż kibicuję parce Macy&Thorne i bardzo się cieszę, że wszystko jest na dobrej drodze :D
Stefa poszalała. Ale ma rację. I do Massa i Bridget (czy Stefa nie poprała dziś związku Ridga z Brooke i powiedziała że to jest lepsze od Bridget&Ridge??? albo się przesłyszałam :D )
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Robi pisze: Brooke przyszła się pomodlić za Thomasa ,co w tym takiego złego :?:
Bo dla niektórych co by Brooke nie zrobiła to jest złe :wink: Dzisiejsze odcinki oglądałem z dziadkami, którzy nie są fanami serialu tylko czasem z doskoku zerkną ::jezyk:: i dziadek myślał kto otruł Thomasa(oczywiście wyjaśniłem że nikt) i śmiał się że stara (Stephanie) się wkurza babcia machneła ręką (bo opowiedziałem jej pewne spoilery ::rad:: ) i mówiła że dziwne że Brooke była ze wszystkimi a ja przypomniałem że inni podobnie na co chyba drugi raz machneła ręką że serial pokręcony i trzeba by oglądac od początku ::rad::
A co do mnie podobało mi się że Bridget wkurzyła Stephanie, jak i to że Stephanie wie już co knuje Massimo i podziela moje zdanie że to chore, Macy mogła myśleć że nie jest żoną Thorne'a skoro i Thorne o tym nie wiedział myśląc że udawanie śmierci starczy by anulować ślub a tu stety lub niestety jak z Taylor i Ridge'm było małżeństwo nadal ważne, więc wychodzi że chwilowo Thorne był bigamistą będąc mężem Brooke ::rad:: babcia ma rację serial pokręcony :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Właśnie ja tego nie rozumiem ,że ludzie piszą ,że to co się teraz dzieje to wina Brooke . Logan ma dziecko z Deacon'em - no ma . Bridget na nią się ostro wściekła ,przez pewien okres wogóle z nią nie rozmawiała i nie spotykała ale obie panie zakończył spór .
W tej chwili co się dzieje to jedynie i wyłącznie wina dwóch osób, Bridget i Massima . Marone chce pokazać ,że jest dobrym ojcem , moim zdaniem w pewnym sensie chce nadrobić stracone lata ,ale to co robi jest złe i krzywdzi nie tylko jego syna ale wszystkich do okoła . Inna sprawa jest z Bridget , Massima mogę w pewnym sensie zrozumieć ale jej ::plask wczolo: Uznawała Ridge za ojca i brata ,ale teraz walczy o niego . Nie oszukujmy się , ona nie wściekła się na matkę dlatego ,że przypomniało jej się co ta zrobiła - patrząć na Hope ,która jest już duużaa - wieki temu ale zdenerwowała się na Logan ponieważ chce walczyć nie świadomie o Ridge'a
Uważam ,że dzisiejsza reakcja Stephanie w pełni zasłużona , ona powinna teraz zrobić porządek z Marone niż dalej o wszystko obwiniać Brooke .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Miny Stephanie były dziś świetne :) Powinna teraz starać się pogodzić Brooke i Ridge'a ::jezyk:: bo para Bridget&Ridge również dla niej jest nie do przyjęcia bo Eryk by musiał poznać prawdę że Stefcia nie taka szlachetna na jaką się kreuje :wink:
Onyks

Post autor: Onyks »

Massimo niw miał prawa obwiniać Brooke o to, co zrobił Thomas. Nie zmusiła go groźbami, żeby się upił. Ale on obwinia Brooke o wszystko. Stephanie ma rację, związek Bridget i Ridge'a byłby obrzydliwy. Przecież ona uważała go kiedyś za ojca i kiedy myślę o tej parze przypominam sobie sceny z tamtego okresu. Muszę jednak częściowo zgodzić się z Bridget-Stephanie jest oszuistką, która pozuje na uczciwą. Nie wiem, co ta wiedźma zrobiłaby Bridget, gdyby nie wszedł Massimo.
Biedna Tricia. Lubię ją, a Thorne był z Macy tyle razy i zawsze się z nią rozstawał. Ale to już taka klasyczna para-schodzą się rozchodzą, schodzą i tak milion razy, ale może teraz będą razem na zawsze. Ale zobaczymy czy Macy będzie chciała zostać z Lorenzem czy wybierze męża. Tricia bardzo ładnie wyglądała i naprawdę żałuję, że prześladuje ją taki pech-Thorne sam stwierdził, że byłby z nią, gdyby Macy nie było.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No i Stephanie znowu wzieła się za dyrygowanie życiem innych, Bridget ma wyjechać jeszcze w ten wieczór na rok a ledwo się o tym dowiaduje, nie mówiąc o tym że jak Stephanie przekabaciła Eryka to nie znaczy że tak dobrze jej pójdzie z CJem,Markiem,Brooke,Ridge'm,Thomasem? :roll: W sumie nawet nie wspomniała by Brooke przyszła pożegnać córkę ::kwasny:: Fajnie było znowu widzieć Billa :)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Całkowicie popieram Stefę. Na samą myśl o związku Bridget i Ridge robi mi się nie dobrze. Tę patologię trzeba jak najszybciej rozdzielić i nawet jakby odbyło się to kosztem nie pożegnania się Bridget z Brooke, to i tak jestem za. Gdyby Brooke znała prawdę też poparłaby Stephanie.
Zablokowany