A mnie się Tomek jako prowadzący podoba. Wczoraj prowadził już trzeci raz ( pierwszy raz z Sadowską, a w piątek z Odettą ), ale po raz pierwszy sam
On idealnie się nadaje do takich rzeczy
Nie mogę znieść że nie oglądałem wczoraj "Faktów" Wypowiadał się proboszcz mojej parafii. Jeśli ktoś oglądał to chodzi o sprawę nie wpuszczenia zmarłego do kościoła na pogrzeb przez proboszcza parafii w pobliskim Brzeźnie. Komentował to proboszcz mojej parafii - franciszkanin.
Widziałem ten materiał. Były dwa komentarze. Wypowiadał się rzecznik prasowy Archidiecezji Krakowskiej, pan Nęcek (nie pamiętam imienia), który powiedział, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Była też wypowiedź samego księdza, który odmówił pochowania zmarłego. Pokazano też twarz wikariusza, który w zastępstwie odprawił mszę pogrzebową.
Oglądaliście wczoraj ,,Śmiechu Warte"? Wygrali główną nagrodę tak jakby z mojej rodziny Filmik raczej przeciętny, ale z tych z wczoraj to jeden z najlepszych. Co ciekawe zgłosili go ...pięć lat temu i dopiero teraz się ukazal Dobre i to xD
Ja słyszałem! Miałem o tym napisać ale zapomniałem. Nie zgadzam się. Poplisty mogę nie słuchać wiele razy a "Mode na sukces" musze oglądać zawsze. Oczywiście jeśli to możliwe.
W temacie "Telenowele" jest napisane że po "Marinie" nie będzie już więcej telenowel na TVN-ie. W miejsce tego będzie "Sąd rodzinny" i "Sędzia Anna Maria Wesołowska". Czy wie ktoś co będzie w miejscu tych seriali tj. o 17.25
No przecież chyba właśnie "Sąd rodzinny", lub "Sędzia Anna Maria Wesołowska".
Ja osobiście wolałbym już oglądać te telenowele. Nie lubię takich programów jak "SR", czy "SAMW".
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
DeaconFan pisze:No przecież chyba właśnie "Sąd rodzinny", lub "Sędzia Anna Maria Wesołowska".
Ja osobiście wolałbym już oglądać te telenowele. Nie lubię takich programów jak "SR", czy "SAMW".
Aha czyli "Sąd rodzinny" i "Sędzia..." będą codziennie? Szkoda. Miałem nadzieję że puszczą jakiś fajny amerykański serial. A najlepiej operę mydlaną. Może "Żar młodości". Niestety wiem że to nierealne.