Radio i telewizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A mnie się Tomek jako prowadzący podoba. Wczoraj prowadził już trzeci raz ( pierwszy raz z Sadowską, a w piątek z Odettą ), ale po raz pierwszy sam :wink:
On idealnie się nadaje do takich rzeczy ::ok::
Tomala

Post autor: Tomala »

Nie mogę znieść że nie oglądałem wczoraj "Faktów" ::kwasny:: Wypowiadał się proboszcz mojej parafii. Jeśli ktoś oglądał to chodzi o sprawę nie wpuszczenia zmarłego do kościoła na pogrzeb przez proboszcza parafii w pobliskim Brzeźnie. Komentował to proboszcz mojej parafii - franciszkanin.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Ja to oglądałem ale nie pamiętam żadnego księdza, który komentował...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Widziałem ten materiał. Były dwa komentarze. Wypowiadał się rzecznik prasowy Archidiecezji Krakowskiej, pan Nęcek (nie pamiętam imienia), który powiedział, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Była też wypowiedź samego księdza, który odmówił pochowania zmarłego. Pokazano też twarz wikariusza, który w zastępstwie odprawił mszę pogrzebową.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Oglądaliście wczoraj ,,Śmiechu Warte"? :lol: Wygrali główną nagrodę tak jakby z mojej rodziny ::cojest:: :mrgreen: Filmik raczej przeciętny, ale z tych z wczoraj to jeden z najlepszych. Co ciekawe zgłosili go ...pięć lat temu i dopiero teraz się ukazal ::loll:: Dobre i to xD
Primok

Post autor: Primok »

Słyszał ktoś najnowszą reklamę POPlisty w RMF FM ::chytry:: :

"Mody na sukces możesz raz nie oglądać, ale POPlistę słuchaj codziennie" :mrgreen:
Tomala

Ja słyszałem! Miałem o tym napisać ale zapomniałem. Nie zgadzam się. Poplisty mogę nie słuchać wiele razy a "Mode na sukces" musze oglądać zawsze. Oczywiście jeśli to możliwe.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Jakby nie patrzeć jest to reklama naszego serialu :D
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
MrPukwa

Jakby nie patrzeć to wszyscy robią sobie z nas jaja.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

A niech sobie robią, Misia dokładnie tak samo pomyślałem. Tylko przypominają ludziom że MNS wciąż leci.
Tomala

W temacie "Telenowele" jest napisane że po "Marinie" nie będzie już więcej telenowel na TVN-ie. W miejsce tego będzie "Sąd rodzinny" i "Sędzia Anna Maria Wesołowska". Czy wie ktoś co będzie w miejscu tych seriali tj. o 17.25 :?:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

No przecież chyba właśnie "Sąd rodzinny", lub "Sędzia Anna Maria Wesołowska". ::chytry::
Ja osobiście wolałbym już oglądać te telenowele. Nie lubię takich programów jak "SR", czy "SAMW".
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

DeaconFan pisze:No przecież chyba właśnie "Sąd rodzinny", lub "Sędzia Anna Maria Wesołowska". ::chytry::
Ja osobiście wolałbym już oglądać te telenowele. Nie lubię takich programów jak "SR", czy "SAMW".
Aha czyli "Sąd rodzinny" i "Sędzia..." będą codziennie? Szkoda. Miałem nadzieję że puszczą jakiś fajny amerykański serial. A najlepiej operę mydlaną. Może "Żar młodości". Niestety wiem że to nierealne.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Ale wy jesteście spragnieni tych soap oper. Wy to tylko chyba siedzicie w domu i gapicie się w ten telewizor non stop?
Marisa

Post autor: Marisa »

No bez przesady, jeszcze nic nie jest powiedziane, ja uwierzę dopiero jak zobaczę 8)
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
ODPOWIEDZ