Bieżące odcinki cz. 1
Zobaczymy, czego Amnezja się nauczyła
. Gardzę Amber. Nie zmuszam nikogo , żeby polubił Mary, więc ty nie zmuszaj mnie, żebym polubił tą wstrętną Amber. Równie dobrze mógłbym zaprzyjaźnić się z czarną wdową. Amber nie współczułbym nawet, gdybym ją lubił, bo zawsze spada na cztery łapy i podejrzewam, że teraz też tak będzie. Kiedyś była młoda i głupia, ale teraz zostały jej tylko głupie pomysły. Cieszę, że Ridge poznał prawdę Wybaczenie onaczałoby, że między nim a Brooke nie ma już tajemnicy, a jeżeli to już koniec, to lepiej, że tak się stało zanim doszło do ślubu. Przynajmniej oboje będą mogli na nowo poukładać sobie życie i zamknąć ten rozdział. Czas pokaże, co zrobi Ridge. Może to koniec, a może początek.
- Amber Moore
Dzisiejsze odcinki bardzo ciekawe. Brook ma za swoje. Myślała że jej romans z Deaconem się nie wyda to się myliła. Dobrze jej Stefcia przygadała. Deacon też miał sporo racji w tym co mówił. Szkoda mi się Bridget zrobiło
zbyt długo dusiła żal w sobie aż w końcu pękła. Akcja Amber fajna. Mam nadzieje że Rudy jej posłucha.
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Już sama nie wiem, co mam o tym myśleć. Z jednej strony bardzo żal mi Bridget, to co Brooke i Deacon jej zrobili było straszne
. Ale dlaczego wydusiła z siebie uczucia akurat przed Ridgem
Przecież mogła porozmawiać ze Stephanie czy ze swoim ojcem
. No chyba, że chciała wykorzystać okazję
. Massimo jest okropny, mam go dość. Eric ma rację, że wkurza go zainteresowanie tego dupka jego rodziną
.
Już nie mogłem słuchać tych bredni, jaka to Taylor była dobra, uczciwa i że brzydziłaby się teraz Brooke
A kto przez te wszystkie lata starannie ukrywał seks z James'em??
Gdyby Ridge się o tym dowiedział, na pewno patrzałby na tę kłamczuchę inaczej.
Brooke zostanie wytknięty każdy błąd, natomiast Taylor może nawet gwałcić i zabijać, a i tak będzie święta. Dzięki Bogu, że nie żyje i już nikomu nie będzie działała na nerwy jej słodka gęba.
Deacon się tylko ośmieszył. Przyszedł powiedział co wiedział i w końcu machnął ręką i sobie poszedł
Dowiedział się tylko, czym był dla Brooke. Teraz nawet już nie ma co marzyć o wspólnej przyszłości z nią.
A kto przez te wszystkie lata starannie ukrywał seks z James'em??
Brooke zostanie wytknięty każdy błąd, natomiast Taylor może nawet gwałcić i zabijać, a i tak będzie święta. Dzięki Bogu, że nie żyje i już nikomu nie będzie działała na nerwy jej słodka gęba.
Deacon się tylko ośmieszył. Przyszedł powiedział co wiedział i w końcu machnął ręką i sobie poszedł
A mnie zwaliło z nóg jak Ridge przy drzwiach powiedział od Brooke: ups i did it again ;]]]
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Rozumiem złość Ridge ,ale po co on prowokuje Bridget do kolejnych przeżyć , mało miłych przeżyć . Zamiast pozwolić jej zapomnieć , lub przynajmniej złagodzić ból , to on znów go potęguje . Bridget powinna całkowicie zmienić życie i stworzyć nowe relacje z matką ale pobudzając nienawiść do matki jest strasznie głupie . Poza tym jak sama Bridget powiedziała ona już się pogodziła z matką ,więc jak na razie to nie jest sprawa Ridge . Ridge od samego początku serialu nie wykazywał się inteligencją i dzisiaj to było dokładnie widać .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Gabra-Sheila
Mi się dzisiaj dobrze, patrzyło jak Brooke cierpi...
Dobrze jej tak! Bridget jest taka biedna
Znowu mi się jej żal zrobiło, jak płakała przy Ridge'u. Stephanie dziś mądrzej jej mówiła
Ten chłopak, który rozprowadza kasety Amber, Larry, Rudi, Bobby, czy jak tam ma na imię całkiem sexi
xP Noi teraz ciekawe, czy w ciągu tych 2 dni wycofa kasetę ze sprzedaży...Wątpie ;P
-
Dawidek
- Administrator
Ridge ma niestety krótką pamięć. Nie pamięta, co kiedyś zrobił Taylor, na przykład romansując z Morgan.
Jego złość do Brooke mnie nie dziwi, miał prawo tak postąpić, w końcu Brooke zrobiła coś złego. Ona już ponosi konsekwencje. Ridge ma u mnie wielkiego minusa za zachowanie wobec Bridget. Nie rozumiem jego postępowania. Najpierw rozdrapuje rany, a potem pociesza dziewczynę. Rozumiem to, że ktoś, kto cierpi, to powinien wyrzucić swoje emocje i nie dusić ich. Ale nie powinien tego robić pod przymusem, albo na pokaz. Każdy cierpi na swój sposób. Zastanawiam się teraz, która twarz Bridget jest prawdziwa, ta, wybaczająca matce, czy ta,która zarzuca jej wszystkie przewinienia.
Lubię taką Amber, drapieżną i wiedzącą czego chce. Jestem ciekaw, czy ten facet, wykona jej "rozkaz". A tak na marginesie, chłopak powinien założyć choćby jakąś koszulkę, a nie paradować półnafgi przed gościem.

Lubię taką Amber, drapieżną i wiedzącą czego chce. Jestem ciekaw, czy ten facet, wykona jej "rozkaz". A tak na marginesie, chłopak powinien założyć choćby jakąś koszulkę, a nie paradować półnafgi przed gościem.
Ale mnie dzisiaj wkurzyła Brooke: jeszcze po tym co zrobiła ma pretensje, że Bridget ma takie a nie inne zdanie o niej
.
Dzisiaj bardzo ładnie wyglądała Macy
. Ale ją Thorne załatwił
. Naprawdę bardzo przez swój czyn pokazał jak bardzo ją kocha i chce chronić.
Ale ogólnie bardzo fajne i ciekawe odcinki

Dzisiaj bardzo ładnie wyglądała Macy
Ale ogólnie bardzo fajne i ciekawe odcinki
Brooke rzeczywiście trochę niespodziewanie wyskoczyła z tymi pertensjami. Zraniła córkę i jeszcze dziwi się czemu ta twierdzi że jest samolubna i bezduszna.
Hehe, thorne zastosował niezły chwyt żeby zatrzymac Macy w Los Angeles, zresztą media i tak niedługo by sie dowiedzieli o Macy. Lorenzo był głupi mysląc że nie tylko uda się zachować istnienie Macy w tajemnicy ale także że zaraz spowrotem wyjedzie z nią do Europy.
Tricia znów wyleciała z tymi swoimi psychologicznymi farmazonami.
Hehe, thorne zastosował niezły chwyt żeby zatrzymac Macy w Los Angeles, zresztą media i tak niedługo by sie dowiedzieli o Macy. Lorenzo był głupi mysląc że nie tylko uda się zachować istnienie Macy w tajemnicy ale także że zaraz spowrotem wyjedzie z nią do Europy.
Tricia znów wyleciała z tymi swoimi psychologicznymi farmazonami.
Bridget zmieniła pogląd na pewne kwestie od kiedy zna prawdę o Ridge'u . Teraz widząc rysę na związku jej matki z Ridge'm postanowiła działać . Odrazu zmieniła ton ,a jeszcze nie tak dawno broniła matki przed Massimem i Stephanie .
To jest takie obrzydliwe , jeszcze nie tak dawno uznawała Ridge za ojca , potem brata ,a teraz postanowiła się do niego zbliżyć i jej riposta w stosunku do matki dobrze o tym świadczy 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]