Taniec z gwiazdami
A może jest smutna, bo jej mama była ciężko chora? I ciężko jej było wpaść w euforię?Damians pisze:Współczuje Skrzyneckiej. Tyle edycji tam siedzi i widać po nie nie wielkie zmęczenie i wręcz zniechęcenie do tego programu. Jak sobie przypomnę poprzednie edycje, gdzie wkładała całą swoją energię, była wesoła, żartowała, wydawała przeróżne odgłosyA teraz? Ma skrzywioną, zmęczoną minę, ciągle o czymś zapomina, ciągle się myli. A o jej kreacjach i fryzurach to już w ogóle lepiej się nie wypowiadać. Cóż, kobieta nie ma innego wyjścia na bycie w TV, niż prowadzenie tego nudnego show
Co złego, to nie ja 
I dobrze, że ta gwiazdeczka odpadła.
Dziewczyna w ogóle nie interesuje się polityką i chce zdawać maturę z WOS-u
Takie zdawanie matury z najprostszego przedmiotu tylko po to, żeby zdać jest trochę śmieszne, ale niczego więcej się po tej dziewczynie nie spodziewałem...
Choć nie lubię Sochy i Kochanka, to ich taniec był przepiękny
Genialny pomył z tym magikiem, już dawno żaden taniec nie wywarł na mnie tak ogromnego wrażenia
W pamięci mam jeszcze przepiękny taniec Oleńki i Maseraka w masce do "Upiora w operze" oraz Mroczka i Piotrowskiej z zawiązanymi oczyma. Dzisiejszy taniec także zapamiętam na długo...
Ładne też Tamara i Ela.
Szkoda mi Skrzyneckiej. Na siłę próbowała się uśmiechać i żartować, ale miałem wrażenie, ze za chwile ona nie wytrzyma i się rozryczy przy wszystkich
Dziewczyna w ogóle nie interesuje się polityką i chce zdawać maturę z WOS-u
Choć nie lubię Sochy i Kochanka, to ich taniec był przepiękny
Ładne też Tamara i Ela.
Szkoda mi Skrzyneckiej. Na siłę próbowała się uśmiechać i żartować, ale miałem wrażenie, ze za chwile ona nie wytrzyma i się rozryczy przy wszystkich
Jak zwykle pięknie Magda Walach, Małgosia Socha i Tamara Arciuch . Moje faworytki nadal trzymają klasę . Jeszcze kilka słów o Tamarze... ona świetnie śpiewa i tak sobie pomyślałem może JOŚ4 z jej udziałem , marzenia , ale marzenie aby wystąpiła w Tańcu się spełniło, więc może na JOŚ też się zgodzi. Jest wspaniała aktorką i jak dzisiaj się dowiedzieliśmy gra na gitarze , maluje , szkicuje no szok istny ideał .W dodatku jest piękna i mnie powala samym wyglądem .Tak dla przypomnienia Tamara była w JOŚ w poprzedniej edycji ale tylko gościnnie jako gwiazda zaśpiewała utwór serialu Halo Hans.
Cieszę się, że Marina odpadła, nie lubiłem jej od początku i kiepsko tańczyła.
Cieszę się, że Marina odpadła, nie lubiłem jej od początku i kiepsko tańczyła.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Marek Kaliszuk jest gwiazdą "M jak miłość". Wciela się tam w rolę znajomego Kingi - Bogusia.
Rzuciłem ostatnio znów na to okiem i nadal jakoś mnie do oglądania tego programu nie ciągnie.
Fajnie, że Pudzian jeszcze się trzyma. 
Rzuciłem ostatnio znów na to okiem i nadal jakoś mnie do oglądania tego programu nie ciągnie.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Rozbroiła mnie dzisiaj Tamara jak parodiowała Dodę
Dzisiaj wyglądała bombowo. Podobało mi się jak zatańczyiła z Łukaszem i mam nadzieję, że wygrają tę edycję .Od samego początku im kibicuję , nawet jeszcze przed programem
Pięknie także tańczyła Magda Walach jak zwykle.
Szkoda, że odpadła Małgosia, lubię tę aktorkę, szczególnie za rolę w Tylko Miłość .Ale jakoś przeżyje jej odejście i tak w miarę daleko zaszła.
Teraz sobie przypominam jak się martwiłem o Tamarę, bo na początku dostała najmniej sms-ów z pań, niektórzy już ją skreślili a tymczasem została już tylko ona Magda i Elizabeth i jeszcze ma się dobrze i nie ejst zagrożona odejściem
Pięknie także tańczyła Magda Walach jak zwykle.
Szkoda, że odpadła Małgosia, lubię tę aktorkę, szczególnie za rolę w Tylko Miłość .Ale jakoś przeżyje jej odejście i tak w miarę daleko zaszła.
Teraz sobie przypominam jak się martwiłem o Tamarę, bo na początku dostała najmniej sms-ów z pań, niektórzy już ją skreślili a tymczasem została już tylko ona Magda i Elizabeth i jeszcze ma się dobrze i nie ejst zagrożona odejściem
Ja na przykład myślałam na początku tej edycji, że Tamara ze swoim poparciem esemesowym daleko nie zajdzie, ale proszę, proszę.
Podobał mi się jej wczorajszy występ. Szkoda, że odpadła Gosia, wolałabym pożegnać Zagrobelnego, choć na tym etapie lubię już wszystkich i każdej pary byłoby mi szkoda, choć w różnym stopniu.
Pamiętam też, że na początku podejrzewałam, że panie lepiej tańczą i że w związku z tym będą najpierw odpadać panowie, ale to też się nie sprawdziło.
Pamiętam też, że na początku podejrzewałam, że panie lepiej tańczą i że w związku z tym będą najpierw odpadać panowie, ale to też się nie sprawdziło.
Tamara Arciuch świetnie naśladowała Dodę. I jeszcze ten śmiech
Śmiałem się potem z 10 minut. Szkoda że odpadła Socha. Mam nadzieję że w najbliższym odcinku odpadnie Duda a potem Zagrobelny. Jestem zaskoczony że prawie zawsze jest na dole tabeli. Ma taką dobrą partnerkę. Ale cóż, nie można być dobrym we wszystkim. On śpiewa i gra w teatrze. A Galiński robił sobie wczoraj z nas jaja. Chwalił wszystkich kiedy Iwona krytykowała. Od tego jest pani Beata i Wodecki.
[ Dodano: 2008-04-07, 20:07 ]
I jeszcze na początku jak tańczyła grupa Volt i weszła ta ruda babka to myślałem że to Sally Spectra
[ Dodano: 2008-04-07, 20:07 ]
I jeszcze na początku jak tańczyła grupa Volt i weszła ta ruda babka to myślałem że to Sally Spectra
Tak BTW to jest pierwsza edycja w której osoba, która uzyska najwięcej głosów od widzów w finale niekoniecznie wygra program, bo przecież w finale sa trzy pary...( chyba, że będą brali pod uwagę tylko głosyw widzów choć nie sądze). Więc coś mi się wydaje, że Pudzian nie ma zbyt wielkich szans przy takim poziomie jak prezentuje.
Tamara Arciuch dostała 40 pkt
Brawo! Tak się zastanawiam i ma chyba spore szanse na finał , a nawet na zwycięstwo .Chociaż wygrać powinna Magda Walach,która jako jedyna tańczy lepiej od Tamary. Magdę Walach tez ubustwiam 
Tamara Arciuch dostała 40 pkt
Odpadnięcie Kaliszuka mnie nie zdziwiło. Jak wczoraj na początku zaśpiewali tą piosenkę: "szabadabada..." to od razu poczułem obrzydzenie bo przypomniał mi się wstrętny wątek Bridget I Ridge'a z MNS. Ta edycja już mnie tak nie wciąga. Mam nadzieję że nie będzie ósmej. Przy drugiej, trzeciej, czwartej edycji to były emocje! Z niecierpliwością czekałem na wyniki w finale. Zawsze miałem swojego faworyta a teraz nic.
Ale grupa "volt" na początku jak zawsze rewelacyjna. Uwielbiam te ich układy.
Ale grupa "volt" na początku jak zawsze rewelacyjna. Uwielbiam te ich układy.