Mark Maclaine

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

To prawda, to syn Margo i Clarke'a. Ich związek istniał w najstarszych odcinkach MnS. I zarówno i Margo, jak i o Mark'u słuch zaginął. dopiero po ponad 3 tysiącach odcinków, jakby wraca ten wątek. Ciekaw jestem teraz, jak rozwinie sie ta sytuacja, i czy Clarke nie zapomniał całkowicie o synu ze swojego związku z Margo.
Tylko zastanawiam się, skąd nazwisko McLaine. Margo miała na nazwisko Lynley, a Clarke - Garrison. McLaine - to nazwisko brata Margo - Jake'a, który kiedyś miał romans z Macy o ile dobrze pamiętam.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

(Jeśli to ten Mark ::jezyk:: ) to ostatnio go widzieliśmy takiego w sezonie 1989-1990 (na kolanach Margo):
Obrazek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Cynthia pisze:Nie pisałam, żeby nie psuć zabawy niespoilerowcom. Cieszę się, że jest już Mark. :D
Ale to przecież nie żaden spoiler heh. Przecież ta postac była juz w serialu pod tym samym imieniem i nazwiskiem było wiadomo kim sa jego rodzice itp. Więc gdzie tu spoiler? A to że był dzieckiem a tu jest dorosły to tylko niezły przeskok podobnie jak z Mary. Ja od razu skojarzyłem, dlatego że Margo była jedną z moich ulubionych postaci. Kiedy wybierała imię dla dziecka nikt nie wiedział że to dziecko Clarka więc specjalnie wybrała znaczące imię - połączenie imion Margo + Clark = Mark. A nazwisko McLaine utkwiło mi ze względu na brata Margo - Jake'a McLaine'a.
Przyznam, że nie spodziewałem się że odnowia aż tak stary wątek... Chciałbym żeby przywrócili też Margo.
Tomala

Post autor: Tomala »

Mi też marzy się żeby Margo wróciła bo o tej postaci prawie nic nie wiem.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Mnie sie ten Mark nie podoba. Jest przystojny ale nic poza tym.Taki nijaki.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mark bardzo interesuje się Taylor :wink: Czyżby dlatego że jest krewną Bridget ::jezyk::
Teraz może nic z nim się nie dzieję, ale na pewno jego wątek się rozwinie ::rad::
Marisa

Post autor: Marisa »

Skoro jest jej lekarzem trudno, by się nie interesował. :lol:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Mareczek

Ale jestem w 99% pewien że innymi pacjentami się tak nie interesuje ::jezyk:: Chodzi mi o minimalne szczegóły, np. kiedy Clarke był w szpitalu po ataku Patsy( :serce: ) nie rzychodziło do niego tylu lekarzy ::chytry::
Marisa

Ale stan Taylor jest poważniejszy. Aż tak, czyli jak? Przecież normalnie sprawdza pracę serca itp.

Bridge <3 29.10
Awatar użytkownika
Mareczek

Przepraszam, ale czy stan Clarke'a był dobry :roll: A pozatym nie o to mi chodzi :? Brooke nie był jego pacjentką a też do niej przychodził :arrow: dlaczego??? według mnie tylko ze względu na Bridget :wink:
Marisa

Ale dla Taylor najbliższe godziny są decydujące. Bzdura, nie przychodził ze względu na Bridget, tylko ze względu na pracę, jakby chciał się jej podlizać to by koło niej skakał, a on zwyczajnie informuje ją o stanie zdrowia pacjentek.

Bridge <3 29.10
Awatar użytkownika
Mareczek

Marisa pisze:a on zwyczajnie informuje ją o stanie zdrowia pacjentek.
Ale to nie jest jego pacjentak, równie dobrze mogłaby mu to powiedzieć lekarka Brooke ::plask wczolo: A skoro Taylor jest w takim złym stanie to odwrócę kota ogonem :idea: Dlaczego nie siedzi u niej cały czas ::loll:: Proponuję zakończyć naszą dyskusję :P I przepraszam za moje posty ::ke::
Marisa

No, ale chyba po to zarzuciłeś temat, żeby zacząć dyskusję? Widać nie znasz się na obowiązkach lekarzy, bez przesady z tym siedzeniem ciągle u niej.
Mareczek pisze:równie dobrze mogłaby mu to powiedzieć lekarka Brooke
Mu?

Bridge <3 29.10
Awatar użytkownika
Mareczek

Marisa pisze:
Mareczek pisze:równie dobrze mogłaby mu to powiedzieć lekarka Brooke
Mu?
Przepraszam :oops: jej, czyli Bridget ::rad::
Marisa

No, ale spotkała Marka, to po co miała iść do lekarki?

Bridge <3 29.10
ODPOWIEDZ