Mark Maclaine
-
Dawidek
- Administrator
To prawda, to syn Margo i Clarke'a. Ich związek istniał w najstarszych odcinkach MnS. I zarówno i Margo, jak i o Mark'u słuch zaginął. dopiero po ponad 3 tysiącach odcinków, jakby wraca ten wątek. Ciekaw jestem teraz, jak rozwinie sie ta sytuacja, i czy Clarke nie zapomniał całkowicie o synu ze swojego związku z Margo.
Tylko zastanawiam się, skąd nazwisko McLaine. Margo miała na nazwisko Lynley, a Clarke - Garrison. McLaine - to nazwisko brata Margo - Jake'a, który kiedyś miał romans z Macy o ile dobrze pamiętam.
Tylko zastanawiam się, skąd nazwisko McLaine. Margo miała na nazwisko Lynley, a Clarke - Garrison. McLaine - to nazwisko brata Margo - Jake'a, który kiedyś miał romans z Macy o ile dobrze pamiętam.
- Adex-fan Brooke
(Jeśli to ten Mark
) to ostatnio go widzieliśmy takiego w sezonie 1989-1990 (na kolanach Margo):

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ale to przecież nie żaden spoiler heh. Przecież ta postac była juz w serialu pod tym samym imieniem i nazwiskiem było wiadomo kim sa jego rodzice itp. Więc gdzie tu spoiler? A to że był dzieckiem a tu jest dorosły to tylko niezły przeskok podobnie jak z Mary. Ja od razu skojarzyłem, dlatego że Margo była jedną z moich ulubionych postaci. Kiedy wybierała imię dla dziecka nikt nie wiedział że to dziecko Clarka więc specjalnie wybrała znaczące imię - połączenie imion Margo + Clark = Mark. A nazwisko McLaine utkwiło mi ze względu na brata Margo - Jake'a McLaine'a.Cynthia pisze:Nie pisałam, żeby nie psuć zabawy niespoilerowcom. Cieszę się, że jest już Mark.
Przyznam, że nie spodziewałem się że odnowia aż tak stary wątek... Chciałbym żeby przywrócili też Margo.
Ale to nie jest jego pacjentak, równie dobrze mogłaby mu to powiedzieć lekarka BrookeMarisa pisze:a on zwyczajnie informuje ją o stanie zdrowia pacjentek.