Post autor: Mareczek »

Amber postąpiła naprawdę bardzo głupio ::plask wczolo:
Scena z Taylor i dziećmi była wspaniała :serce:
Sheila była cudowna jak mówiła o chromosonach Ricka i Eriki :twisted:

Post autor: Tomala »

Troche bez sensu było jak Amber już otworzyła drzwi i jeszcze się wróciła po nożyczki. Spokojnie zdążyłaby uciec. Przecież młoda dziewczyna chyba jest bardziej sprawna fizycznie niż kobbieta w średnim wieku.

Post autor: Onyks »

Naiwna Amber. Myślała, że może się bić z boską Sheilą? Nigdy Amnezja nie potrafiła walczyć. Stephanie rozpoznała głos Sheili. Jak ja nienawidzę tej starej wiedźmy. Boska Sheila mogłaby tafić do więzienia ::kwasny:: Eryk nie rozpoznał głosu Sheili, a Stephanie tak. Jak pech, to pech. Eryko :serce: :serce: , jesteś tak blisko...

Post autor: Damians »

Sheila nawet Herkulesa by pokonała ::jezyk::
Wiedziałem, że gapowata Amber nie wykorzysta sytuacji, a przecież mogła wbić te nożyczki jej w plecy, albo wziąć lampę i walnąć ją w łeb ::plask wczolo:
Ale wtedy nie byłoby tej wspaniałej bójki ::jezyk:: :D

Taylor z Ridg'em i dziećmi faktycznie wyglądali pięknie, dzieci rosną jak na drożdżach. Ostatnio bardzo polubiłem Taylor, ach... :P

Jak widziałem Erikę i Ricka w sypialni, to przyszła mi do głowy piosenka "Brzydka ona, brzydki on..." ::loll:: ::jezyk::

Wszyscy robili dzisiaj robili śmieszne miny, Taylor, Ridge, Amber - no i przede wszystkim Stefa, która rozpoznała Sheile - oj, będzie się działo... :twisted: :twisted: :twisted:

Post autor: Onyks »

Więc zgodnie z tym Rick i Eryka świetnie razem wyglądali. :D Ona chce wykorzystać sytuację i dobrze. Spodziewałem się, że Eryka pojawi się w jakimś seksownym stroju i zacznie go uwodzić. Znany motyw. Przypomniała mi się wtedy Claudia. Kiedy Rigde mówił o tym, że Amber"szaleje" jak jakiś kataklizm w jego mieszkaniu, pomyślałem, że raczej niszczy teraz mieszkanie Eryki. Drżę o plan boskiej Sheili. ::bojesie:: ::bojesie::

Post autor: Tomala »

Scena z Ridgem, Taylor i dziećmi była wzruszająca. Podobała mi się reakcja dzieci na pocałunek Ridga i Taylor: "bleeee" ::loll::

Post autor: Gabra-Sheila »

Wow, dzisiejszy odc. to jeden z najlepszych jaki oglądałam ::krzyw:: Wiedziałam, że AMber to zrobi, ale kto wygra ze Sheilą? :P ALe trudno się też dziwić, skoro ta groziła jej tyle razy ::bojesie:: Wreszcie dziś zobaczyłam bliźniaczki i Thomasa :mrgreen: Tak dawno ich nie było, a są wspaniali, tacy ślodcy i śmieszni :serce: Piękna była scena z Taylor, Ridgem oraz dziećmi! :D Najbardziej rodzinna atmosfera chyba w calej Modzie ::jezyk:: ;] Eryka to ,,glupia młapa" jak powiedziała dziś moja babcia. I trudno się z tym nie zgodzić. Zamiast opiekować się małym i robić to co należy do jej obowiązków (czyli spać, ale w osobnym pokoju xD) ta bezczelnie wlazła do Rick'a :| I Steph poznała Sheilę :!: Po takim czasie... Teraz może zdażyć się wszystko-jak mówią czasem na końcu odcinków 8)

Post autor: MrPukwa »

Gabra-Sheila pisze:Eryka to ,,glupia młapa"
Tak, wstrętna gówniara i tyle. "Och Rick, pozwól się kochać, och, możesz mieć wiele dzieci". Ta dziewczyna mnie dobija. Na dodatek próbowała go upić żeby ułatwic sobie sprawę. Powinna dostać w mordę od Ricka.
Dziwne że Stephanie po tylu latach rozpoznala głos Sheili i to jeszcze mówiącą przez telefon. ::plask wczolo: To było trochę naciagane.

Post autor: FanStefci »

No nie wiem - ja też bym wszędzie poznał głos Sheili, gdyż jest on bardzo charakterystyczny!

Dzisiejsze odcinki były naprawdę świetne - zwłaszcza bitwa Amber z Sheilą :twisted: oraz sceny z Taylor i dziećmi. :cry:

Rick powinien powiedzieć Eryce, że jest brzydka i go w ogóle nie pociąga. Poszłaby jak zmyta, szczurzyca jedna! :twisted: :mrgreen:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Po piątkowym odcinku spodziewałem się bardzo fajnych odcinków. I nie zawiodłem się. :serce:

Sheila jest zarazem wspaniała i jednocześnie odpychająca. W zapowiedzi po pierwszym odcinku słusznie stwierdzono, że ona ma chory umysł.
Jak dla mnie Amber wykazuje sie sporą odwagą walcząc z psychopatką. W takim momencie nietrudno sie pomylić i popełnić błąd. Tutaj stres jest gigantyczny i większą rolę gra instynkt przeżycia, niż rozsądek. Akcja z sekatorem była ciekawa, Amber była niezła w tym krzyku. ::loll:: Sheila świetnie punktuje wszystkie pięty achillesowe Amber. Tylko sama nie zauważa, że jest po stokroć gorsza od swojej rywalki. ::plask wczolo:
Zastanawiam się, czy Erica ma wyrzuty sumienia. Ona doskonale wie, co jej matka może zrobić Amber i nie martwi się o to. Widać wyraźnie, że punkt widzenia należy od punktu siedzenia. ::plask wczolo: Hipokryzja do kwadratu.
Bardzo mi sie podobała scena rodziny Ridge'a. Dziś widać większą sympatię ze strony Ridge'a. Sam on mi się dziś podobał. A dzieciaki są bardzo fajne. :serce:
Rzeczywiście, bardzo zabawna była scena jak Eric przewijał Hope.
Stephanie miała świetną minę, jak rozpoznała Sheila'ię. Dla mnie to nie jest wpadka. Seniorka rodu Forrester'ów bardzo dobrze zna panią Carter i jest wyczulona na jej punkcie. Mam nadzieję, że teraz będzie działać.

Już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków.

Post autor: junk »

Stepha pewnie nawet za 100 lat poznałaby głos Szili ;)
Rick jest chyba gejem! Coż za reakcja na wejście Eriki w "seksownej" piżamce.
Dziwi mnie ten cały detektyw - od razu feruje wyroki! Już wie, że Amber to i tamto a nawet jej nie złapał na gorącym uczynku nic nie widział nic nie słyszał!
::plask wczolo: Phi też mi detektyw :roll:
Ostatni scena jak Szila dzwoni - cudo!! Normalnie na takie odcinki już dawno czekałem! Wreszcie coś się dzieje!! Szila jest zgubiona!!

P.S.
Jak zwykle Ridża zostawiam bez komentarza :mrgreen:
Sex with you is incredible.

Post autor: Adex-fan Brooke »

A tak przy okazji kto jest tu na forum totalnym niespoilerowcem i teraz nie wie co dalej z Sheilą i Amber? ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Cynthia »

Junk ja się Rickowi nie dziwię, w końcu jeszcze niedawno miał piękną Amber. Eryka w porównaniu z Amber to tylko namiastka kobiety. Gdyby było inaczej Rick nie miał by tylu wątpliwości.
Ja nie wiem co będzie dalej z Amber i Shielą, ale wiem co z Taylor. Mam dość wybiórcze informacje, więc oglądam jakbym nic nie wiedziała i tak jest dobrze.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"

Post autor: Marek Forrester »

Sheila to kompletna waritaka, nie moge uwierzyć jak taka kobieta może wogule być na wolności i jej miejsce napewno nie jest tez w więzieniu... Sheila powinna zostać skazana na śmierć... Ta kobieta jest nieobliczalna i niczego się nie boi! Amber jest w tarapatach... Mam nadzieje ,że Taylor szybko zrozumie ,że coś się wydarzyło i jej pomoże! Amber może liczyć tylko na nią, jak słyszę Ridgea to mam mdłości bleee!
Nobody does it better

Post autor: Boldfanka »

Adex-fan Brooke pisze:A tak przy okazji kto jest tu na forum totalnym niespoilerowcem i teraz nie wie co dalej z Sheilą i Amber? ::chytry::
Hej! Ja jestem prawie totalnym niespoilerowcem!
Gdy wchodzę na amerykańską stronę żeby przeczytać w archiwum jakiś opuszczony odcinek (zwykle po urlopie gdy się nie nagra) to pilnuję się żeby nawet nie spojrzeć na następny.
Jestem ciekawa co dalej i dlatego mam przyjemność oglądania.
Niestety wiem co będzie z Taylor, bo było tu trąbione i niechcący dowiedziałam się.
Myślę, że zacznie się teraz taki ciąg szalenie rodzinnych (przesłodzonych) scen z Taylor żeby ludzi wzruszyć.
Nienawidzę tej modliszki Eryki (brak sumienia po mamusi), od początku była obrzydliwa nawet jak robili z niej słodkopierdzące niewiniątko.
Kibicuję Amber totalnie mimo, ze nie zapomniałam jej przewinień , tak, tak Adexiku.
Po prostu polubiłam ją, bo jest postacią wyrazistą i niebanalną.
Rick to totalny dureń i mięczak - też tak zawsze uważałam. Może się kiedyś ocknie i BĘDZIE MIAŁ WŁASNE ZDANIE? "Przypuszczam, że wątpię".
Mam nadzieję, że Stephanie włączy się w akcję i uratuje dzięki temu Amber.
Pozdrawiam, rzadko piszę, bo zupełnie nie mam czasu, nawet oglądać. Oglądam po kilka odcinków naraz (nagrane) raczej nocami.
Pa 8)
Zablokowany