Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Tomala

Post autor: Tomala »

To naprawde jest zumiewające że mimo tylu okazji Forresterowie nie rozpoznali Sheili. Dzisiaj Eryk przez telefon i Rick z drugiego pomieszczenia. Nie wiem co Sheila myślała sobie przyjmując zaproszenie na przyjęcie. Przecież wiadomo że odrazu by zadzwonili na policję.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Lektor to zagłuszył, ale przecież Sheila zmieniła głos :wink:
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Może Sheila znów przebierze się i nikt jej, jak zwykle, nie rozpozna? Założy na twarz maseczkę i powie, że ma alergię, więc musi ją mieć 24 h ma dobę 8)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Przecież Sheila jest znakomitą aktorką. W razie potrzeby potrafi zmienić się nie do poznania. :D W tym także i może zmienić głos. Więc mnie to nie dziwi, że nikt jej nie poznał. Ale sama tym razem wpadła jak śliwka w kompot. Widać, że ona też popełnia błędy. Teraz będzie kombinować, by nie pojawić się na przyjęciu. Ale Erica może tego matce nie wybaczyć. To dla niej ważny moment. Zobaczymy, jak Sheila wybrnie z tego całego zamieszania.
Deacon pojawił się w najmniej odpowiedniej chwili. I prawie by wszystko zepsuł. Widać, że jego słowa o rtym, że nie chce widziec córeczki zrobiły na obu kobietach spore wrażenie.
Nie dziwię się Bridget, że nie chce widzieć matki. Jest zdecydowanie na wcześnie na to, by obie mogły wrócić do relacji, jakie były przed tym feralnym dniem. Być może Bridget nwybaczy już matce. Brooke powinna się z tym liczyć.
Eric i Brooke bardziej uwierzyli Erica'ie, niż Amber. Trochę się nie dziwię, Amber wielokrotnie wpadała w tarapaty, najczęściej z powodu swego wrodzonego pecha.
Abec

Post autor: Abec »

Adex-fan Brooke pisze:A Deacon mówi że porzuca córkę po czym że rodzina jest najważniejsza ::loll:: A Sheila normalnie to gardzo Forresterami a zachwyca się że lubią Erice, no chociaz tutaj to jej głównie na Eryku zależy
Ona pewnie co najwyżej chciała sobie wmówić, że gardzi Forresterami. Zresztą Erica już wcześniej wspominała, że matka kupuje wszystkie magazyny modowe i śledzi z oddali losy rodziny.
Tomala pisze:To naprawde jest zumiewające że mimo tylu okazji Forresterowie nie rozpoznali Sheili. Dzisiaj Eryk przez telefon i Rick z drugiego pomieszczenia. Nie wiem co Sheila myślała sobie przyjmując zaproszenie na przyjęcie. Przecież wiadomo że odrazu by zadzwonili na policję.
Rick chyba nie powinnien dobrze kojarzyć Sheili, bo oni do tej pory prawie nie mieli kontaktu. A Eric... ja też bym przez telefon nie poznał kogoś po kilku latach.

[ Dodano: 2008-01-11, 16:53 ]
Fajnie dziś było zobaczyć Brooke i Taylor rozmawiające spokojnie, prawie jak przyjaciółki ;)
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Dziś obejrzałem po raz pierwszy od tygodnia "Modę..." Jak dla mnie dno regularne :/
Ten wątek Amber-Rick-Ericka jest super denny.. To już są szczyty nierealizmu. Robią z Amber sierotę świata, dno.

A to "przyjęcie" u Forresterów wyglądało jak pogrzeb.

Generalnie, poczekam aż te wszystkie głupie watki się skończą.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dzisiejsze odcinki były bardzo fajne ::rad::
Scena kiedy Sheila stoi z wielkim kamieniem i celuje nim w Amber genialna ::jezyk:: Pełna dramatyzmu i grozy. Szkoda, że Amber się odsunęła.

Ale szkoda mi też Amber, jak zwykle jest niewinna, a wpadła w kłopoty. Ktoś kiedyś dobrze powiedział, że kłopoty to specjalność Amber...

Przyjęcie była trochę nudne, ale fajnie sie ogląda Brooke, Stefę i Taylor w dobrych stosunkach, Ostatnio coraz bardzie lubię Taylor ::ke:: ::jezyk:: ::jezyk::

Fajnie, że była zapowiedź kolejnych odcinków ::rad::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Moja siostra (która ogląda Modę dłużej niż ja) też dziś mówiła, jak ją razi wątek Ricka i Eriki. Mówi, że pamięta, jak Rick (około siedemnastoletni) nosił malutką Erikę na rękach. ::jezyk::
A mnie ten wątek nie przeszkadza, wprost przeciwnie (wszystkie wątki z Rickiem są fajne :serce: ). Dziś nareszcie coś zaczęło się dziać w Modzie! Lubię takie akcje, jak np. dziś albo niedawno z Amber i Lancem. Amber jest mi szkoda tylko troszkę, bardziej mnie ona śmieszy... ::jezyk:: Jest trochę żałosna.
Tak a propos - czy to nie dziwne, że Ridge pomylił blade nogi Amber z nogami swojej żony, które najpewniej są tak ciemne, jak całe jej ciało? ::chytry::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mikiks: Jeśli ktoś poprzegapia odcinki z przyszłych tygodni będzie żałować i powinien nadrabiać na youtube a wiadomo że w tv milej!
Aczkolwiek zgadzam się że naciągane było to całe party dla Ericki zwłaszcza że było takie zmulone, nawet bez muzyki, w końcu poszli jeść jak już Erica z Rickiem wyszli ::plask wczolo: ::loll:: przyjęcia to oni mają beznadziejne! i jeszcze wszyscy poza Taylor mnie wkurzyli ::chytry:: niby dlaczego zachwycają się Ericą? A Amber dziś udowodniła jaka jest pechowa jak przymalowała policjantce ::loll:: dobre to było, fajnie wyglądała w tej czapeczce, ale znowu śmiesznie że nagle sąsiedzi Sheili tacy czujni ::plask wczolo:
Abec: Jak nie mieli kontaktu jak Sheila była kiedyś jego nianią ::jezyk:: no, ale wiem później już nie mieli raczej, chociaż na pewno Rick ją kojarzy bo była żoną jego ojca ::chytry::
i dziś znowu dali reklamę co będzie dalej :serce: świetne są
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Post autor: Abec »

Nie pamiętam, żeby Sheila była nianią Ricka, kiedy? Przecież była żoną Erica, potem przez jakiś rok w więzieniu, a potem już wątek z Warrickiem. Coś kręcę? Tak samo, jak nie pamiętam, by Rick-Jacob miał wspólne sceny z Mary/Maggie.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Z tego co pamiętam Sheila pojawiła się u Forresterów jako sekretarka , potem wyszła ze Eric'a ,a dziećmi zajmowała się jako macocha Ricka i Bridget kilka razy .
Rick nie nosił Marry , jedynie Meggi z Forresterów miała dostęp ograniczony do tego dziecka .

Wracając do dzisiejszych odcinków . Scen z Sheilą i kamieniem bezcenna :serce: Ta muzyka i postawa Sheili jak z jakiegoś horroru ::jezyk::

Amber jest postacią tragikomiczną . Ona ciągle popada w jakieś problemy , nawet to zamachnięcie się na policjantkę ::plask wczolo: Jej jedynym spokojnym okresem w życiu był moment wychowywania EricaIII z Backy , a tak ciągle jakieś afery z jej udziałem .

Miło ze strony Forresterów ,że zorganizowali imprezke dla Erici ::ok:: W końcu tyle dziewczyna wycierpiła z powodu Amber .

Taylor dzisiaj robiła za szpiega Amber ::krzyw:: Tony śmiesznie wyglądał bez brody
Onyks

Post autor: Onyks »

Amber wreszcie jest na właściwym miejscu-w więzieniu. Ma to na co zasłużyła. Głupia Amber chciała się włamać do mieszkania mojej ulubienicy, więc ma za swoje. Jest żałosna, nawet przypadkowo uderzyła kobietę. :lol: Sheila jest taka dobra, nie chcę wywoływać skandalu, żeby córka mogła mieć chłopaka, którego kocha. Świetny miała pomysł z tym kamieniem i rzekomym powodem odejścia. Nie mogę uwierzyć, że kiedyś jej nie lubiłem. Erica jest poprostu boka, szkoda mi jej :( . Niech Rick się z nią zwiąże. Tylko ta wiedźma Taylor za dużo główkuje. Niech przestanie wtrącać się w nie swoje sprawy albo niech podzieli los Lance'a. :evil:
Tomala

Post autor: Tomala »

Podobała mi się Taylor jak przyszła szpiegować. Fajnie wyglądała z Brooke i Stephanie. Nawet miałem wrażenie że Stephanie ma teraz z Brooke lepsze stosunki niż z Taylor. Ostatnio coraz bardziej lubię Brooke :shock:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mamy dziwne odcinki :zeby: bo wizerunki Taylor i Brooke są o wiele lepsze teraz
Onyks: widzę że wykazujesz się poczuciem humoru, zwłaszcza jak piszesz że przybycie Sheili na przyjęcie byłoby tylko skandalem :lol:
Robi: coś mieszasz, Sheila zatrudniła się chyba jako pielęgniarka u FC a niani Ricka Judy się pozbyła grożąc jej oraz sprawiając jej upadek na śliskiej podłodze aby właśnie ona przejeła opiekę nad małym Rickiem i zbliżyła się do Eryka a dopiero aż potem została asystentką Brooke w FC.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Adex-fan Brooke pisze:Mamy dziwne odcinki :zeby: bo wizerunki Taylor i Brooke są o wiele lepsze teraz
Onyks: widzę że wykazujesz się poczuciem humoru, zwłaszcza jak piszesz że przybycie Sheili na przyjęcie byłoby tylko skandalem :lol:
Robi: coś mieszasz, Sheila zatrudniła się chyba jako pielęgniarka u FC a niani Ricka Judy się pozbyła grożąc jej oraz sprawiając jej upadek na śliskiej podłodze aby właśnie ona przejeła opiekę nad małym Rickiem i zbliżyła się do Eryka a dopiero aż potem została asystentką Brooke w FC.
Czy była opiekunką to tego nie pamiętam dobrze ,ale Sheila pojawiła się jako sekretarka w FC ,a dopiero potem po zdobyciu dobrych kontaktów z Eric'iem została opiekunką .
Zablokowany