Erica Lovejoy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cameya

Post autor: Cameya »

ja też jej nienawidzę, niech ją szlag, nikt jej tam nie potrzebuje :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Imagination is more important than knowledge.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

I najgorsze, że jest brzydka. Okropnie robi tymi ustami, tak, że zawsze ma je lekko uchylone, że jej zęby widać, strasznie glupio wtedy wygląda, ale cóż, chyba taka rola. A żeby nie było, że się czepiam fizyczności, to psychicznie też jest jakaś ::ke:: Niby nie chce się wtrącać, a dokładnie to robi. Narzuca się Rickowi, zero godności. Szkoda w ogole gadać, mam nadzieje, że szybko zniknie.
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Mnie najbardziej w Erice denerwuje jej fałszywość. Niby nie chce być taka jak mama a coraz bardziej miesza się w życie Amber i Ricka. Na początku była taka miła , dobra , a teraz pokazuje swoją prawdziwą twarz. Lepiej niech zniknie z serialu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W zasadzie od początku była taka bo wykorzystała Zende, niby mowi jaka to jej mama jest,a le niestety Sheila na nią wpłyneła w dużym stopniu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Ale na początku nie sprawiała wrażenie takiej "żmii" . Wydawało się,że to dziewczyna ,która chcę spełnić swoje marzenie, nie było w tym nic złego. Zaczęło się robić nie ciekawie kiedy pojawiła sie Sheila.
Onyks

Post autor: Onyks »

Bardzo ją lubię. To jedna z moich ulubionych postaci. Nie jest pięknością, ale z pewnością przewyższa pod względem urody Amber. Rick powinien być z nią. nie chcała niszczyć jego małżeństwa dopóki nie zaczęła wątpić w uczciwość jego żony. Erica to mojua ulubienica. I nie tylko dlatego, że Amber nienawidzę od początku jej pojawienia się w serialu.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ostatnie zachowanie Erici jest głupie i nie mądre ::plask wczolo: Jakim prawem ona zabrania Amber spotykać się z jej własnym mężem i synkiem ::kwasny:: Uważam że córka Sheili za bardzo poszła w jej ślady... Tylko że jakoś jej to nie wychodzi ::jezyk:: Szkoda że z wypadku panny Loveloy nie wyszło nic gorszego :twisted: Przynajmniej mogłaby leżeć w łóżku przez kilka tygodni i nie wtrącać nosa w nie swoje srawy ::chytry::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mareczek pisze: Tylko że jakoś jej to nie wychodzi ::jezyk::
Zgadzam się.
Przyznam szczerze, że spodziewałem się po tej postaci znacznie więcej. A jak na razie, to z każdą sceną jest coraz gorzej. Przypomina mi już ona Kimberly, też taka słodziutka i niewinna ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Damians pisze:Przypomina mi już ona Kimberly, też taka słodziutka i niewinna ::plask wczolo:
I na dodatek wszystko uchodzi jej na sucho ::kwasny:: Ten głupi Rick nie widzi że uwikłał się w ten sam schemat co ponad rok wcześniej ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damians pisze:
Mareczek pisze: Tylko że jakoś jej to nie wychodzi ::jezyk::
Zgadzam się.
Przyznam szczerze, że spodziewałem się po tej postaci znacznie więcej. A jak na razie, to z każdą sceną jest coraz gorzej. Przypomina mi już ona Kimberly, też taka słodziutka i niewinna ::plask wczolo:
Kimberly była o niebo lepsza! Mimo, że w pewnym momencie też mi działała na nerwy, to przy porównaniu z Ericą, Kimberly wypada całkiem znośnie. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tomala

Post autor: Tomala »

Zgadzam się z B@rem. Kimberly była o wiele lepsza. Ją nawet lubiłem a Erici nie znosze.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Erica wpadła w sidła matki , która jest mistrzynią w tworzeniu intryg . Sheila namawia córkę do tego samego co Tawny Amber . Tej ostatniej się udało ( jak widzimy ) , natomiast czy to samo się powiedzie Erice , zobaczymy . Mam nadzieje ,że Erica pójdzie po rozum do głowy i nie wplącze się w kolejną intrygę ,którą chcę jej zafundować matka .
Abec

Post autor: Abec »

Czy tylko mi Sheila namawiająca Erikę do zajścia w ciężę z Rickiem jako jedynie pewnego sposobu zabezpieczenia sobie przyszłości bardzo skojarzyła się z Tawny i jej dawnymi rozmowami z Amber? Widać wszystkie złe kobiety w serialu są do seibie podobne ;)

Swoją drogą - gdyby Sheila wiedziała, co Stefa wyprawiała z Morgan, pewnie nie byłaby taka pewna ::krzyw::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Wreszcie prawda o tym babsku się wydała :D
Trzeba przyznać, że ma dziewczyna pecha - Rick nie chciał się z nią kochać ( swoją drogą jestem z niego dumny, ja na jego miejscu pewno bym uległ :P ), a kiedy już chciała uciec - nastała jasność ::loll::
Teraz stoi w kusym szlafroczku trzymana przez Ridge'a. Niech tylko Amber ją zobaczy... :mrgreen: 8)
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Teraz Erica mam nadzieję wyleci z serialu bo jak nie to... to i tak wyleci i to przez okno razem z moim telewzorem.
ODPOWIEDZ