Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Dziękuje za odpowiedź na moje pytanie ::krzyw::
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

[shadow=black]Ireth, Gaby romansowała z Carlosem i postanowiła odejść od męża - tego polityka, ale potem dowiedziała się o tym koncie Carlosa na Kajmanach - chyba w pierwszym sezonie o tym trochę było i się wkurzyła na niego, że ukrywał to przed nią i znów postanowiła być z tym politykiem. Edie dowiedziała się o romansie Carlosa z Gaby a że sama miała plany wobec niego, m.in. zmusiła go do oświadczyn, bo znała tą tajemnicę o koncie na Kajmanach i go tak zaszantażowała, więc postanowiła się zemścić i wynajęła detektywa, który zrobił zdjęcia Gaby i Carlosowi jak się całowali. Potem pokazała te zdjęcia mężowi Gaby. Carlos rzucił Edie a ona chciała donieść na niego urzędowi skarbowemu lecz Carlos ją uprzedził i przeniósł gdzieś tą kasę. Gaby jak nie chciała już Carlosa to postanowiła być miła dla swojego męża, ale on znał już prawdę i postanowił zabrać ją na sekretny wypad jachtem. Gdy Carlos dowiedział się od Edie, że mąż Gaby wie o ich romansie zaczął do niej dzwonić na komórkę. Razem skojarzyli fakty i pomyśleli że mąż Gaby chce się jej pozbyć za niewierność. Wypadki tak się potoczyły, ze to w końcu mąż Gaby skończył za burtą i wiedzą o tym tylko Gaby i Carlos...[/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

[shadow=black]Teraz będzie tornado i chyba dwie osoby zginą, uwaga spoiler:
Ida i Victor,który ożyje i straci pamięć ::kwasny:: ale były tez pogłoski że mama Lynette i Carlos, zobaczymy
Nie mogę się doczekać odcinka z tornadem, ale to chyba dopiero w grudniu, zostały jeszcze 2 odcinki a wczoraj chyba nie było?! :cry:[/shadow]
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

9 grudnia Polsat wyemituje dokument o Gotowych...
http://www.medialink.pl/artykul/38054,Dokument_o_Gotowych_na_wszystko_w_Polsacie

To chyba oznacza, że pokażą już ostatni odcinek.

Mam nadzieję, że od wiosny rozpoczną nową serię...
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Odcinki bez Bree są jakieś...fajne. Nie ma Orsona, ani tych głupich ludzi, co są koło niego. Za to nadrabiają Carlosem i Edie :D Gaby super wyglądała w tej sukience i nie dziwie się, że ją ukradła ::jezyk:: :zeby: Ale za tym nowym facetem Gaby nie przepadam. Drugi odcinek też był fajny, Mike bez koszulki :mrgreen: :serce: :serce: Hehe :zeby: Ian jest strasznie głupi, jego rodzice też i nei umie pływać, a Mike umie i to jak ::krzyw:: ::jezyk:: Czekam na następne odcinki, kogo wybierze Susan?? Bo po tym ostatnim odcinku nie była pewna, czy woli być z głupim Ian'em, cyz ze wspaniałym Mike'm.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Co do Susan, za którą nie przepadam, to wolę ją z Ianem. Para Susan-Mike jest dla mnie najsztuczniejsza w całym serialu. Mike jest strasznie niewyraźną, bezcharakterną postacią.
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Odcinek z Tornadem genialny...
[shadow=black]Na 100% zginął Victor... dostał sztachetą ;) ale czy Ida zginęła? To nie wiem, na początku odcinka Mary Alice mówi, że już wkrótce zginie mąż jednej z nich i jedna z ich przyjaciółek - a jak wiadomo to trudno Ide nazwać ich przyjaciółką, ale w USA to różnie bywa.
No i tornado wyszło całkiem całkiem - postarali się :)
Mam nadzieję, że ten strajk zakończy się jak najszybciej - bo jak do tej pory jest to ostatni odcinek 4 serii :/[/shadow]
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

[shadow=black]Właśnie obejrzałem 4x09. Odcinek naprawdę genialny. Nastrój całego odcinka jest bardzo niepokojący, do tej pory mam dreszcze. Tak nieprzyjemnie było na dworze. Ten wiatr, mrok... Stworzyli odpowiednią atmosferę. No i oczywiście trzeba nam długo czekać by zobaczyć skutki tornada.

Eva Longoria podobno chce odejść z serialu. Jeśli Gaby straciłaby Carlosa, to właściwie mogłaby odejść bez urwanego wątku. Ale oczywiście nie biorę na poważnie tych wszystkich ploteczek. Będzie jak będzie.

Jest to jeden z niewielu seriali, który mnie nie nudzi wraz z kolejnymi sezonami.[/shadow]
Primok

Post autor: Primok »

No i na Polsacie skończył się 3 sezon :| . Ogólnie świetny jak pozostałe - trudno wybrać, która z desperatek była najlepsza, ale postacią, która miałą najważniejsze wątki była chyba Bree :wink: .

Po ostatnim odcinku Polsat pokazał film "Kobiety gotowe na wszystko". Nie słyszałem o nim prędzej, był nakręcony z tego co widziałem po 3 sezonie. Pokazywał od początku drogę kariery każdej z desperatek. Było też kilka smaczków m.in. sceny Gabrielle Solis w "Żarze młodości" z Dougiem Davidsonem i z wielkim nożem :shock: - chyba z 2001 roku, sceny Teri Hatcher ze "Statku miłości" (było niedawno na TVP2), sceny Jesse Metcalfa w "Passions", czy kilka wypowiedzi Andrei Evans (Tawny, MnS) :wink: .
Bardzo ciekawy dokument i będą chyba następne części.

[shadow=black]P.S. Chyba będę w końcu na bieżąco przez tą przerwę w USA (został mi 3 odcinki ::chytry:: ).[/shadow]
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ten program to z cyklu True Hollywood Story -takie powstały o róznych serialach m.in. o "Dynastii", "Melrose Place", fajny, szkoda że zapomniałem, iż takie coś ma być bo może być nagrał a może ktoś zarzuci na net? Prawda że fajnie było na Polsat zobaczyć coś z "Żaru młodości" ?(o dziwo Polsat pamięta jak nazwał ten serial :) ) i z "Passions" nawet :shock:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
junk

Zastanawia mnie tylko czy oni zdają sobie sprawę z tego ,że przez te pseudotłumaczenia ta kaleczą ten serial:/
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Primok pisze:kilka wypowiedzi Andrei Evans (Tawny, MnS) :wink: .
Jak zobaczyłem naszą Gęsią Szyję, to aż wyskoczyłem z łóżka :zeby:
Była ona rywalką Marci Cross w walce o mężczyznę, w dramacie ( tak przetłumaczono ) i tutaj nie jestem pewny ale chodziło chyba o Days Of Our Lives :wink:

W najnowszym ŚS jest artykuł o wielkiej kłótni na planie GnW, który wywołała Marcia...

I teraz pytanie do spoilerowców ( proszę odpowiedź tak/nie ). Czy Edi umarła?? ::ke:: ::ysz::
Awatar użytkownika
junk

[shadow=black]NIe... to tylko była ściema, wszystko zostało zaplanowane... tak , żeby Carlos mógł ja uratować ;) [/shadow]
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

junk pisze:[shadow=black]NIe... to tylko była ściema, wszystko zostało zaplanowane... tak , żeby Carlos mógł ja uratować ;) [/shadow]
Możesz jaśniej? ::chytry::
Co złego, to nie ja ;)
Abec

Post autor: Abec »

[shadow=black]No, spodziewała się, że jej były przyjdzie do domu, zauważy ją,uratuje i zostanie z nią przez wyrzuty sumienia.[/shadow]
ODPOWIEDZ