Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja spodziewałem się tego, że Sheila w jakis sposób pozbędzie się Ziggy'ego, a tu...nic :!: :roll: I jeszcze najnormalniej w świecie opowiada mu o swoich związkach z Forrester'ami. No, przyznać trzeba, że mnie tu zaskoczyli.
Deacon jest już beznadziejny. Ciągle żebrze o miłość Brooke. ::plask wczolo: No i obaj się doigrali. A to dzięki niby walkie-talkie, które miało chyba pomóc matce w opiece nad dzieckiem. :roll: Jestem ciekaw jutrzejszych odcinków.
Whip też robi się coraz nudniejszy.
Toz tym braniem jedzenia "dla dzieci", mi się kojarzył z polskim zwyczajem. Tymczasem takie coś w Kalifornii praktykują. :roll: A może w ekipie jest Polak i podsunął scenarzystom takie rozwiązanie?
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Biedna Bridget, musiała wysłuchać całej historii miłości swojej matki do swojego męża. Ale mogła głupia nie podsłuchiwać: kto podsłuchuje, ten na siebie wysłuchuje o :!: ::jezyk::

Dobrze, że prawda wyszła na jaw, przynajmniej akcja się rozkręci ::rad::
Awatar użytkownika
Donna23

Post autor: Donna23 »

Napłakała się dzisiaj Bridget, naśliniła, az torsji dostała biedactwo ::loll:: ::loll:: ::loll::

Ja na jej miejscu już dawno bym Deacona zostawiła. Już na samym początku. Głupie, naiwne dziewczę.

No, ale cóż. :serce: :serce:
Abec

Post autor: Abec »

A napalona Taylor nie zasłuiguje na wzmiankę? ::loll:: I zbliżenie na szybko? :mrgreen: Ma ona fantasie (w liczbie mnogiej ;)).
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Sprośna i zepsuta Taylor! ::loll:: ::plask wczolo: Czemu niby miały służyć jej dzisiejsze sceny z Ridgem? ::ke::
Szkoda mi Bridget, powinna teraz zostawić Deacona.
Awatar użytkownika
Damians

Beja, jak to czemu? Taylor nareszcie dostała jakiś wątek :zeby: ::plask wczolo:
W końcu trwał on aż cały odcinek ::loll::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damians pisze:Beja, jak to czemu? Taylor nareszcie dostała jakiś wątek :zeby: ::plask wczolo:
W końcu trwał on aż cały odcinek ::loll::
Widzisz, chociaż ona dostaje ciągle jakieś wątki, a nie jak Brooke, której jeden wątek wlecze się i wlecze pół rok. ::rad::
Dzisiaj niby się rozwiązała sprawa z ukrywaniem prawdy o romansie z Deaconem (wreszcie!!), ale jeszcze pewnie teraz przed nami tysiąc odcinków z rozpaczą Bridget, tłumaczeniem się przed wszystkimi, itp.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Bridget przeżyła kompletny szok, nie ma się czemu dziwić. Ta jej wściekłość dotknęła nawet ojca, który nie jest niczemu winien, wg Bridget też chyba. :roll: Dziewczyna ma prawo czuć złość zarówno na męża, jak i na matkę. To normalne. Aż się dziwię, że elektroniczna niania była włączona. Przecież dziecko się nie narodziło jeszcze, więc po co marnować energię. ::plask wczolo:
Taylor dziś była w znakomitym nastroju. ::chytry:: Jej teksty prawie ociekały seksem. Napaliła się na męża. |Roześmiałem się, jak zobaczyłem nieokreśloną część jej ubrania na portrecie Ridge'a. Było to całkiem zabawny moment. :D ::loll::
Whip jest całkiem pewny swego, że jego małżeństwo będzie udane. Dobrze, że Stephanie postawiła go na ziemi.
Awatar użytkownika
Szon

Post autor: Szon »

Widać bohaterowie MNS też mają swoje gusta i guściki. Taylor tak jak mi nie podoba się ten portret Ridge'a. Ach, ależ mam z Taylor dużo wspólnego. ::chytry:: :lol:
Żal mi Bridget... ::kwasny:: Brooke zrujnowała dziewczynie życie... nawet w szkole jej dokuczali z powodu licznych romansów jej matki... Bridget próbowała nie przejmować się tym. Cała sytacja z Thornem a teraz... no właśnie, aż sie boje co teraz Bridget myśli o Brooke... :( ::plask wczolo: No i o tym, jak to Steph powiedziała, sukin**nie Deaconie. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek pisze: Aż się dziwię, że elektroniczna niania była włączona. Przecież dziecko się nie narodziło jeszcze, więc po co marnować energię. ::plask wczolo:
Chyba EricIII włączył, bo majstrował
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

I znowu wszystko na biednego Erica III ::cojest::
To dziecko wygląda tak niewinnie, niby nie umie mówić, niby nie umie chodzić, a przyjdzie co do czego i pośle wszystkich Forresterów gdzie pieprz rośnie ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A może i nie on, ale ruszał: http://pl.youtube.com/watch?v=0yqNZ-piK9o
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

No i wyszło szydło z worka. Masakra ::kwasny:: ::kwasny::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Bosz... Tak strasznie mi jest żal Bridet. :cry: :cry: współczuje jej... Nie chciała bym przeżyć czegoś takiego. A swoją drogą to jakbym dorawała Deacon'a to bym go tak zchlastała!! Bridget jest taka dla niego dobra i dla Brooke. A oni co zrobili!
Odważne wyznanie Stephanie. Ale tak rzeczywiście. Stpha by była chyba lepszę matką niż Brooke.
bastet78

Post autor: bastet78 »

Biedna Bridget. Brooke przęgieła. Nie da się jej niczym usprawiedliwić.
Zablokowany