Erica Lovejoy
-
Ambrossia Moore
Musi to po kimś miećLoLex pisze:Ona wydaje mi się niezrównoważona emocjonalnie. Obsesje na punkcie Forresterów są strasznie wyolbrzymione przez scenarzystów. Bo to nawet widać, że nie chodzi jej o kasę tylko o zaspokojenie własnych potrzeb emocjonalnych.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Biedna Erica
Jak Amber mogła tak na nią nawrzeszcześ
Przecież Erica nic złego nie zrobiła, a małym Ericiem opiekowała się o wiele lepiej nie Amber
Mam nadzieję że teraz Erica znienawidzi Ambrossi i razem z matką będą się mścić
Bardzo podobała mi się scena jak mały Eric szybkim ruchem prawie rozebrał Erice
Jak Amber mogła tak na nią nawrzeszcześ
Bardzo podobała mi się scena jak mały Eric szybkim ruchem prawie rozebrał Erice
Bez przesady z tą lepszą opieką niż jaką otaczała go Amber
Myślę, że nie potrzebnie robisz z tego takie wielkie halo, ciągle o tym piszesz, Amber się po prostu przestraszyła. To normalne po tym, co ją spotkało. A Erica dostała odpowiedzialne zadanie- opiekować się dzieckiem, a ta rozmyśla o Sheili i co chwila do niej dzwoni
.
-
TayRid
Dziś Erica była nudna
A to jej marzenie o Ricku był bardzo głupie
Zaczyna się robić tak jak Kimberly która wzdychała do Thorne'a, ale i tak ją lubię
A Amber powinna przeprosić ją za swoje zachowanie, a na miejscu Erici tak łatwo bym jej nie wybaczył
A to że Erica ma taką matkę jaką jest Shiela to można jej tylko pozazdrościć

Och, pewnie Eryka nie zamartwia się tym, że Amber jej nie przeprosiła. Cały czas myśli o kimś innym.
W sumie to ma dobry gust.
Eryka pewnie jeszcze będzie cierpieć przez to, kim jest jej matka. Swoją drogą Sheila bardzo szybko zmieniła swoje nastawienie do pozostania z córką w LA. Najpierw chciała jak najprędzej stąd wyjechać, a teraz już planuje wspólną przyszłość Eryki i Ricka.
Eryka pewnie jeszcze będzie cierpieć przez to, kim jest jej matka. Swoją drogą Sheila bardzo szybko zmieniła swoje nastawienie do pozostania z córką w LA. Najpierw chciała jak najprędzej stąd wyjechać, a teraz już planuje wspólną przyszłość Eryki i Ricka.
- PetroPython
Zareagowała agresywnie wobec Eriki, bo się naćpała. Przecież Erika stała dwa kroki od dziecka. Przez te leki ciągle chodzi struta i podenerwowana. Nie lubię Eriki i chyba jej nie polubię, ciągle sobie tylko wyobraża pocałunki z Rickiem i podnieca się, że zaraz to wejdzie do gabinetu starego Erika. Irytuje mnie to babsko trochę. Udaje niewiadomo jaką koleżankę Ricka, a najchętniej zajęłaby miejsce AmberMarisa pisze:Amber się po prostu przestraszyła. To normalne po tym, co ją spotkało.
[ Dodano: 2007-11-20, 19:31 ]
Też się nad tym zastanawiam, jej obsesja na punkcie Forresterów jest rzeczywiście ogromna. Coś tam przejęła od Sheili może....LoLex pisze:Ona wydaje mi się niezrównoważona emocjonalnie.
Moim zdaniem to normalne, całe życie mieszkała nad jakimś jeziorem, z matką wariatką, i nagle spełniają się jej marzenia i to w wersji maksymalnej. A jest przecież nastolatką, a wtedy takie rzeczy się przeżywa.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Można powiedzieć że teraz Erica będzie teraz taką zwykła "Modową" postacią. Zamieszka z Rickiem bo nie ma Amber, będzie chciała go uwieść, potem Amber wróci i tak w kółko przez 20 lat
Oby tym razem tak nie było i Erica wraz z Shielom wymśliły coć innego niż zwykle
Ostatnio Erica ubiera się coraz lepiej
Ostatnio Erica ubiera się coraz lepiej
-
Dawidek
- Administrator
Ja kibicuję bardziej Amber. Erica jest dość ciekawą postacią z jednej strony, z drugiej, jest jednak jakas dziwna. Amber mimo tych wszystkich kłopotów jest jednak, przynajmniej dla mnie, bardziej przewidywalna, niż Erica, której nie wiadomo, co może przyjść do głowy. Mimo, że sprzeciwia się swojej matce, podejrzewam, że będzie chciała skorzystać z jej rad.
-
Gabra-Sheila