Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

GL forever pisze:
Lizzy pisze:Dzisiaj na TVP 1 był High school musical a za tydzień jest HSM2 więc zapraszam wszystkich do oglądania. Ja na pewno obejrzę :P .
Co ten HSM tak szybko ukazuje się w telewizji ? Ledwo dwójka była w kinie, a już jest w tv ? :P
'

2 części w kinie nie było tak samo 1 tylko od razu w telewizji na Disney Chanell ;) bo to oni są właścicielami praw autorskich filmu.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Lizzy pisze:
GL forever pisze:
Lizzy pisze:Dzisiaj na TVP 1 był High school musical a za tydzień jest HSM2 więc zapraszam wszystkich do oglądania. Ja na pewno obejrzę :P .
Co ten HSM tak szybko ukazuje się w telewizji ? Ledwo dwójka była w kinie, a już jest w tv ? :P
'

2 części w kinie nie było tak samo 1 tylko od razu w telewizji na Disney Chanell ;) bo to oni są właścicielami praw autorskich filmu.
Aha. Dzięki za ciekawostkę :mrgreen:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja jedynkę HSM widziałam już 3 razy na tvp1 :D Bardzo lubię ten film :) Super, że dwójka będzie w niedzielę :: bow :: Nawet nie wiedziałam ::krzyw:: Dwójki jeszcze nie oglądałam, więc tym lepiej, więcej sobie potańczę :P
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

W przerwie MnS chyba w czwartek i piątek zapowiadali HSM2 . Tylko o beznadziejnej godzinie puszczają film bo o 9.15 rano. Komu się chce wstac tak wcześnie w nd?
Tomala

Post autor: Tomala »

Oglądaliście Titanica? Ja zawsze kiedy leci to oglądam. Ten film jest wspaniały. Jak wczoraj oglądałem to się prawie popłakałem.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja oglądałam. I znowu się poryczałam :cry: Piękny film!!! Wspaniały. Mój ulubiony.
Milagros

Post autor: Milagros »

No jasne,że tak!Akurat teraz nie oglądałam do końca,bo mnie zmogło,ale znam
ten film na pamięć :D
Nie wiem,co w nim jest takiego,że podczas emisji w TV zawsze go oglądam-aż mama się
dziwi ile razy można oglądać ten sam film ::rad::
Nigdy nie zapomnę jak pierwszy raz go oglądałam-tak się wtedy poryczałam,że tata mi
podawał chusteczki ::loll::
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Polecam Wszystkim film "30 nocy" jest to horror ale godny obejrzenia. Jest on trochę podobny do starego horroru "Coś". Polecam.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja dziś sobie obejrzę "Autostopem przez galaktykę" na podstawie książki o tym samym tytule. Książkę (a właściwie cały cykl) czytałam, choć nie lubię fantastyki. Jeśli ten film jest tak dobry jak książka, to będę płakać ze śmiechu.
Zerknę też na "Tess" - o 20.30 na TV4 - podobno świetny film (chyba też na podstawie książki), jeszcze tego nie oglądałam.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ostatnio śmialiśmy sie z kolegą, że juz teraz trzeba sciagac Kevina, bo co bedzie jak przypadkiem w te swieta nie bedzie. A tu naprawde nie ma. Jestem mile zaskoczona 8) 8)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Mowa tu widze o moim ukochanym Titanicu :serce: Ja też po raz n-ty oglądałam go znów!Ten film ma coś w sobie i zawsze go będe oglądać gdy tylko pojawi się w TV. :: bow ::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kevin będzie 1 stycznia chyba :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

A w której stacji? Pewnie na Polsacie. A już myślałem, że w te święta zdarzy się cud i Kevina nie będzie. Ale i tak uwielbiam ten filmy ("Kevin sam w domu" i "Kevin sam w Nowym Jorku"). Nigdy mi się nie znudzą. A wiecie, że powstał chyba kilka lat temu "Kevin sam w domu IV"? Kompletnie inna obsada, mało śmiesznych sytuacji, nowy aktor grający Marva, bardziej by mi pasował do roli Harry'ego... Ten film to całkowity niewypał. No, może jest kilka zabawnych sytuacji, ale ogólnie raczej nie polecam... ::ysz::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Primok

Post autor: Primok »

Brooke pisze:Polecam Wszystkim film "30 nocy" jest to horror ale godny obejrzenia. Jest on trochę podobny do starego horroru "Coś". Polecam.
Można prosić coś więcej o tym filmie, bo pierwszy raz o nim słyszę :?: :wink:

"I am Legend" nie jest takim hitem jak myślałem, ale dla wielbicieli Willa Smitha warty obejrzenia. Teraz trzeba czekać na "Hancocka" :wink: .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dzisiaj oglądałem na TVP2 "W czym mamy problem?" - genialny film. Polecam wszystkim :zeby: ::rad:: :zeby:
ODPOWIEDZ