Chirurdzy (Grey's Anatomy)/Prywatna praktyka (Private...)
- katarzynka
- Adex-fan Brooke
Nie lubię Burke'a, ale co się mu stało że był operowany? Bo ja przegapiłem tydzień temu i nie wiem
Było coś fajnego tydzień temu? A dziś to smutno że chyba ten koleś co oświadczył się Izzy zmarł, mniej by mi Burke'a było szkoda 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- katarzynka
Adex, też nie oglądałam tydzień temu, ale wnioskuję, że ten nienatychmiastowy samobójca postrzelił siebie i Burke'a.
Izzy musiała nieźle mnie nerwy zszarpane kiedy odłączyła ukochanego od urządzenia podtrzymującego mu życie
Świadomie pogorszyła jego stan, a co gdyby umarł??
Dramatyczny koniec odcinka, ale tak się składa, że będąc w Norge obejrzałam tam ten ostatni więc wiem co będzie
Choć nie wszystko pamiętam...
Izzy musiała nieźle mnie nerwy zszarpane kiedy odłączyła ukochanego od urządzenia podtrzymującego mu życie
Dramatyczny koniec odcinka, ale tak się składa, że będąc w Norge obejrzałam tam ten ostatni więc wiem co będzie
- Adex-fan Brooke
Już całkiem dziurawo oglądam ten serial
ciągle mi ciś wypada, przegapiłem odcinek kończący sezon 2 i zaczynający sezon 4
gdzie moge je zobaczyć? Skąd ściągnąć w oryginale lub po polsku?! Chociaż..chyba ten rozpoczynający serie 3 gdzieś mam po jakiemuś. A może chociaż ktoś streści? 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- katarzynka
Adex, na stronie serialu http://abc.go.com/primetime/greysanatomy/index jest 'episode guide' i tam są streszczenia odcinków
Ja jestem mile zaskoczona, że zaraz po 2 sezonie polsat puszcza 3, bez żadnej przerwy
Ja jestem mile zaskoczona, że zaraz po 2 sezonie polsat puszcza 3, bez żadnej przerwy
Widziałem dzisiaj na polsacie reklame Chrurgów. Zrobiło mi się szkoda że już ich nie oglądam bo chodze na rano do szkoły i bym sie nie wyspał i następnego dnia byłbym nie do życia
Co sie teraz dzieje? A może ktoś wie co się dzieje w 4. sezonie? I mam jeszcze takie pytanie: Ile odcinków miał pierwszy sezon?
- katarzynka
Pierwszy sezon miał 9 odcinków.
Wiem co się dzieje aktualnie
(przypominam, że jesteśmy po 6 odcinku 3 sezonu), ale jak Cię Tomala to na prawdę ciekawi, to napisz na prv
Ja też w środy mam na rano, ale jestem w stanie pójść spać przed 1, wstać po 6 i normalnie funkcjonować
To pewnie zależy od organizmu.
Wiem co się dzieje aktualnie
Ja też w środy mam na rano, ale jestem w stanie pójść spać przed 1, wstać po 6 i normalnie funkcjonować
- Adex-fan Brooke
- katarzynka
Tydzień temu Burk'owi zaproponowano żeby został szefem chirurgii, więc miał poczucie winy, że nie jest absolutnie sprawny. Christina wciąż go kryła, ale się pokłócili bardzo, padło wiele raniących słów. Potem on operował, ona widziała że jest nie w porządku i poszła powiedzieć prawdę Szefowi. Jak wieczorem wróciła do mieszkania to Burke popatrzył na nią i zamknął drzwi od pokoju, w którym był.
To jest to co pamiętam najbardziej.
Poza tym Mere jest z Derekim, George powiedział parę niemiłych słów Izy, bo wciąż się martwi o tatę, a poza tym powiedział Kaly, że wie, że ona spała z Markiem. Alex dalej jest chłopcem na posyłki Slone'a.
Więcej nie pamiętam i byłabym wdzięczna gdyby ktoś opowiedział cokolwiek o wczorajszym odcinku
To jest to co pamiętam najbardziej.
Poza tym Mere jest z Derekim, George powiedział parę niemiłych słów Izy, bo wciąż się martwi o tatę, a poza tym powiedział Kaly, że wie, że ona spała z Markiem. Alex dalej jest chłopcem na posyłki Slone'a.
Więcej nie pamiętam i byłabym wdzięczna gdyby ktoś opowiedział cokolwiek o wczorajszym odcinku
-
Gabra-Sheila
Slowacy mają niewątpliwie lepszą porę emisji, bo o 21:30, a u nas 2 godz. później ja i nie jeszcze więcej
A ostatni odcinek oglądałam peirwszy raz od kilku miesięcy. Warrto było. Wypadek w porcie byl straszny, pierwszy raz widziałam żeby tak to nakręcono
Meredith biedna wpadła do wody, bo ten facet ją kopnął przez przypadek
Co teraz z nią będzie?
Dziś nie będę mogła już oglądać, a taki będzie ciekawy odcinek
Jeśli ktoś z Was będzie okglądać to neich da strzeszczenie.
- katarzynka
- Adex-fan Brooke
Jak zawsze jestem pogubiony w tym serialu, ale ostatnio cos widziałem -teraz tylko nie wiem jakiej serii odcinek to był wczoraj? 
- katarzynka
-
Gabra-Sheila
Co??? George wziął śłub?katarzynka pisze:Ha! A ja oderwałam się na chwilę od nauki i jednak obejrzałam ten odcinekDopiero teraz do mnie dotarło, że George się ożenił! AAAaaa, ale szok
![]()
Strasznie smutna scena kiedy Derek reanimował siną MeredithNo a końcówka odcinka, była doprawdy zaskakująca...