Erica Lovejoy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Nie przypuszczałem, że ktoś to może wziąść na serio :shock: Polska może odetchnąć, spokojnie... Swoją drogą, ciekawe czy można spoilerować przecząc czemuś :roll: Oby nie, ja tylko wysunąłem hipotezę ::bojesie::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Erica jakoś nie zainponowała mi w ostatnich odcinkach, była trochę nuda... :ziewam: W tej pomarańczowej bluzce wyglądała fatalnie :P Mogłaby się lepiej ubierać. I ten zachwyt jak Rick pozwolił jej mówić do sieibie na "ty" Mam nadzieję że dołączy ona do czołówki i że będzie miała jakiś ciekawy wątek :zeby:
Kitty

Post autor: Kitty »

Wkurza mnie postać Eriki. Dla mnie jest wścibską dziewuchą, która nie szanuje prywatności innych. :evil: :evil: :evil:
Są granice fascynacji sławnymi ludźmi, a Erica zdecydowanie je przekracza. I ten jej tekst we wczorajszym odcinku " Szkoda że nie jesteśmy jeszcze przyjaciólkami i nie mogę być przy Tobie", "Przejdziesz przez to Amber, ja Ci pomogę" ( Erica mówiła to to siebie obserwując Amber na pogrzebie). ::plask wczolo: :evil:
Aż mi ciśnienie skacze jak piszę o niej. :roll: ::bojesie:: Więc kończę wypowiedź. ::krzyw::
bastet78

Post autor: bastet78 »

Omar pisze:Kolejna postać mówiąca sama do siebie, jak wczoraj w szpitalu "Ach, wejść czy nie wejść? Och, to Taylor Forrester i Rick, mąż Amber. Ach, jest taki przystojny..." Powinno to być jako jej myśli dograne, no ale tam lubią widocznie mówić sami do siebie.
Co do mówienia do siebie,to wielki reżyser Ingmar Bergman nawet stosował sceny,gdzie bohater mówi do siebie ;) ["Jesienna sonata"].
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kitty pisze:Wkurza mnie postać Eriki. Dla mnie jest wścibską dziewuchą, która nie szanuje prywatności innych. :evil: :evil: :evil:
Są granice fascynacji sławnymi ludźmi, a Erica zdecydowanie je przekracza. I ten jej tekst we wczorajszym odcinku " Szkoda że nie jesteśmy jeszcze przyjaciólkami i nie mogę być przy Tobie", "Przejdziesz przez to Amber, ja Ci pomogę" ( Erica mówiła to to siebie obserwując Amber na pogrzebie). ::plask wczolo: :evil:
Aż mi ciśnienie skacze jak piszę o niej. :roll: ::bojesie:: Więc kończę wypowiedź. ::krzyw::
Jak dla mnie też jej zachowanie jest dziwaczne, poza tym przecież zwiała od matki i szasta jej kasą ::kwasny:: Wydaje się nieobliczalna, co niekoniecznie wydaje się dobre dla Amber do której ona chce się przybliżyć.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Dziwna jest, rzeczywiście. Noi w ogóle co jej do Amber?Na pewno Forresterowie mają wiele fanów w "swoim" świecie , a akurat ona jest wyróżniona. ::plask wczolo: Gdyby każdy mógł się tak z nimi zaprzyjaźnić to w Modzie milibyśmy z milion bohaterów :P . Także ta postać mi trochę przeszkadza w serialu, jest niepotrzebna.
Kitty

Post autor: Kitty »

Adex-fan Brooke pisze: Jak dla mnie też jej zachowanie jest dziwaczne, poza tym przecież zwiała od matki i szasta jej kasą ::kwasny:: Wydaje się nieobliczalna, co niekoniecznie wydaje się dobre dla Amber do której ona chce się przybliżyć.
No właśnie, wydaje kasę swojej matki, co za bezczelność. Nawet samochód sobie kupiła podobno ( a propos, pokazywali w piątkowych odcinkach jej wóz? Bo nie oglądałam).
Poza tym w ogóle jej wątek naciągany. Przyjeżdża sobie nastolatka do LA i od razu udaje jej się dostać do szpitala, no i nawet do sali, w której leży Amber.
Ostatnio Amber poprosiła Erikę, żeby ją odwiozła do domu. ::plask wczolo: Jassssssssne, ona tej Eriki prawie nie zna i co? Prosi ją o odwiezienie, tak po prostu, tylko dlatego że Erica wyraziła swoj podziw dla Amber i opowiadała o śnie ? :roll: Już jej oczywiście zaufała. :roll: Ludzie trzymajcie mnie. :evil: ::kwasny:: :evil: ::kwasny::
Z drugiej strony - przynajmniej coś się dzieje, jest nowa postać, jest zabawa. :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dziwne, że jej matka jeszcze nawet do niej nie zadzwoniła. ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Abec

Post autor: Abec »

Pewnie dziewczyna nie ma/nie wzięła ze sobą komórki i matka nie ma jak zadzwonić. Bo wiemy, że się interesuje córką.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Erica z tym zachowaniem na cmentrzu troszkę przesadziła :roll: Zachowuje się jak dziecko które koniecznie chce dostać zabawkę, które w tym przypadku jest Ambrossiom Moore - Forrester ::plask wczolo: Amber wyraźnie powiedziała że ma ją zostawić w spokoju, ale ona podobnie jak Whip zawsze musi postawić na swoim :zmiesz:: Ciekawe czy jej matka pojawi się niedługo na TVP 1 :?:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Mnie też jej zachowanie wkurza. Stara się być jak najbliżej Amber. Co ona jeszcze wymyśli :?:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Mnie ona też troche wkurza ale tak sobie mylłe,że jednak lepiej że podziwia ona i szanuje Amber niż miała by jej zazdrościć,źle życzyć itp.
A tak poza tym to mnie zdziwiło,że Amber sama na tym cmentarzu była i Erica ją odwoziła!Przecież przy Amber cały czas powinien być Rick! ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Widocznie chciała jeszcze zostać-sama.
Co do Ericki to mam nadzieję, że (o ile) będzie dobrą przyjaciółką Amber. :)
Abec

Post autor: Abec »

Omar pisze:Kolejna postać mówiąca sama do siebie, jak wczoraj w szpitalu "Ach, wejść czy nie wejść? Och, to Taylor Forrester i Rick, mąż Amber. Ach, jest taki przystojny..." Powinno to być jako jej myśli dograne, no ale tam lubią widocznie mówić sami do siebie.
Słowo ciałem się stało ;)

LoL, Erica nie kojarzy jednak Zende'go z buźki, a chyba on też był w gazetach i Necie ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To już przesada senarzystów że babka dała jej klasówki do sprawdzenia ::plask wczolo: ::loll::

[ Dodano: 2007-11-02, 16:43 ]
A Erica nie zła kłamczucha, po kim to ma? ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ