Post autor: Adex-fan Brooke »

Może to jakaś okrągła liczba dlatego zadali to pytanie? ::chytry:: Trzeba by poszperać w starych nagraniach prawda B@r? ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Damians »

Musiało to być przed odcinkiem 3000 ( to już Wenecja ).
Może odcinek 2500 :?: ::kwasny::

To były lata 1997/8, a w Polsce był gdzieś rok 2005. Można ma ktoś Światy Seriali z tamtego okresu, można by tam poszukać, może napisali: Taylor i Ridge rozmawiają w Cafe Russe ::jezyk::

Post autor: Boldfanka »

Tylko Adex ma tu szanse, a może B@r?
Ja pamiętam wszystko tematycznie i prawie wszystko chronologicznie, ale numery odcinków w ogóle nigdy mnie nie interesowały. :wink:
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Mam pewne podejrzenia co do numeru odcinka bo jakiś czas temu oglądając sceny z Taylor trafiłem na tę scenę. :mrgreen: Przeszukam kasety i rozpiski. :serce: Nie będzie to trudne bo mam wszystkie odcinki, a sceny z Taylor to już w ogóle mam dokładnie opisane co, gdzie i jak. Jak będę w 100% pewny to wam powiem.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Tomala »

Zdaje mi się że to było koło odcinka 2500 - 2600. To były odcinki z 1998 roku. Ja jakoś wtedy zacząłem oglądać modę. Pamiętam tą grzywke Taylor. Wtedy Ridge był krótko po rozstaniu z Brooke ale Rick i Bridget się temu sprzeciwiali.

Post autor: Majkel »

Poszperałem trochę na necie i wyszło mi że to był 2485 odcinek, wysłałem esa ale niestety system odpowiedział to za dużo i że pomyliłem się o mniej niż 100 odcinków ::kwasny:: Spróbowałem jeszcze 2484 ale efekt był ten sam. (Pewnie to wina jakiegoś wszechobecnego układu w tvp ;) ) Może ktoś miał lepszy wynik ??

Nie rozumiem sensu tego konkursu, tak bez żadnych podpowiedzi, gdzie tkwi haczyk?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Haczyk tkwi w tym żeby ludzie wysyłali jak najwięcej smsów, po wysłaniu odpowiedzi dostajesz podpowiedź w stylu: "pomyliłeś się o 100 odcinków spróbuj jeszcze raz" i próbujesz a kasa z smsów leci.... :evil:

Post autor: Abec »

A pod jaki numer i co trzeba napisać? ::chytry:: Tzn. poza samym numerem odcinka?

Pod numer 7293 sms o treść: moda<numer_odcinka>
np: moda2500
(koszt z vatem około 2,44zł)

Post autor: Abec »

Dzięki, so say we all ;)

No to jaki to w końcu numer odcinka? ::chytry::

Coś pomiędzy 2385 a 2483 :zeby:
Ale więcej smsów już nie wysyłam, bo stawiałem na 2485 ale się przeliczyłem ::kwasny::
Jak ktoś zawęzi przedział, niech da znać :D

Post autor: Kitty »

Majkel pisze:Haczyk tkwi w tym żeby ludzie wysyłali jak najwięcej smsów, po wysłaniu odpowiedzi dostajesz podpowiedź w stylu: "pomyliłeś się o 100 odcinków spróbuj jeszcze raz" i próbujesz a kasa z smsów leci.... :evil:
Dokładnie. Wiedzą, że widzowie nie pamiętają, w którym odcinku ktoś coś tam powiedział. Ale wierzą że skuszeni wygraną chętni będą wysyłać smsy. Trafienie we właściwy odcinek to prawie jak znalezienie igły w stogu siana. ::kwasny::
Z drugiej strony, dla nas, fanów MnS, znalezienie odpowiedzi na takie pytanie jest jakimś wyzwaniem. Gdyby dali pytanie w stylu "Jak nazywa się żona Ridge'a: a) Taylor b) Kristen c) Amber ", byłoby nudno. 8)
Co nie zmienia faktu, że zapodanie tak trudnego pytania jest cwaniactwem i wyłudzaniem kasy od ludzi. :roll:

Post autor: Beja »

Hahaha! ::rad:: Widzieliście? Przed chwilą puścili ulepszoną wersję konkursu. Teraz brzmi tak:
W którym odcinku Ridge powiedział...:
a) 5
b) 500
c) 2385 ::loll::
ODPOWIEDZ