Może to jakaś okrągła liczba dlatego zadali to pytanie?
Trzeba by poszperać w starych nagraniach prawda B@r? 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mam pewne podejrzenia co do numeru odcinka bo jakiś czas temu oglądając sceny z Taylor trafiłem na tę scenę.
Przeszukam kasety i rozpiski.
Nie będzie to trudne bo mam wszystkie odcinki, a sceny z Taylor to już w ogóle mam dokładnie opisane co, gdzie i jak. Jak będę w 100% pewny to wam powiem.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Nie rozumiem sensu tego konkursu, tak bez żadnych podpowiedzi, gdzie tkwi haczyk?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dokładnie. Wiedzą, że widzowie nie pamiętają, w którym odcinku ktoś coś tam powiedział. Ale wierzą że skuszeni wygraną chętni będą wysyłać smsy. Trafienie we właściwy odcinek to prawie jak znalezienie igły w stogu siana.Majkel pisze:Haczyk tkwi w tym żeby ludzie wysyłali jak najwięcej smsów, po wysłaniu odpowiedzi dostajesz podpowiedź w stylu: "pomyliłeś się o 100 odcinków spróbuj jeszcze raz" i próbujesz a kasa z smsów leci....
Z drugiej strony, dla nas, fanów MnS, znalezienie odpowiedzi na takie pytanie jest jakimś wyzwaniem. Gdyby dali pytanie w stylu "Jak nazywa się żona Ridge'a: a) Taylor b) Kristen c) Amber ", byłoby nudno.
Co nie zmienia faktu, że zapodanie tak trudnego pytania jest cwaniactwem i wyłudzaniem kasy od ludzi.