Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Doda się uspokoiła i od razu jest lepiej. Chociaż i tak wygląda, jakby siedzenie tam było jakąś wielka karą dla niej ::plask wczolo: ::kwasny::

Moimi faworytami są Mroczek, Babiarz, Popek i Chajzer ::rad::
Dobrze, że odpadł Saleta, facet bał się lodu, jak diabeł święconej wody ::loll:: ::plask wczolo:

Prowadzący mieli kilka "niezgrań", ale ogólnie podobają mi się ::rad::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A ja mówie,że szkoda że odpadł Saleta!Zabawnie jeździł :lol: :zeby: Niewiem po co zrobili tak,ze nominowane pary jadą jeszcze raz ::kwasny:: Program się za bardzo przez to wydłuża!
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Teodorska - co za idiotka ::ke:: :evil: ::plask wczolo: ::cojest:: :shock:
Na początku byłem zły, że ona odpadła, ale kiedy na tym fragmencie usłyszałem, jak popsuła moją ukochaną piosenkę Helenki, to zmieniłem zdanie ::plask wczolo: Następnie dał 3 punkty Trzepiecińskiiej ::ke:: ::plask wczolo: ::cojest:: I na każdej piosence po prostu sobie wychodziła ::ke:: Kiedy już całkiem ją znienawidziłem, to ona dała Jokera Sowińskiej, która śpiewała ohydnie :zmiesz::
I tak oto, w ciągu dwóch godzin znienawidziłem kobietę :evil: :evil: :evil:

Bardzo ładnie zaśpiewała Zielińska ( Kooooooooooooooooooooooooooooooloooooooooooooooooooooooooooooooorooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowych jarmarków ::rad:: ::rad:: ::rad:: ), oraz Trzepiecińska i Tolak oraz Polk ::rad::

Edzia - ha ha ha :twisted: :zeby: Jej się nie da nie kochać :serce:

Mam nadzieję, że odpadnie Woźniakowa, jej śpiew jest kompletną porażką :lol:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Teodorska tylko popsuła sobie wizerunek tymi prywatnymi złośliwościami. :roll: Również ze złej strony pokazała się Steczkowska w wypowiedzi o Sowińskiej "no nie powiem jej, że jest ładna i nie umie śpiewać, chciałam jej oszczędzić takich komentarzy". Jak się okazało, musiała jednak skomentować. 8)
Awatar użytkownika
Damians

Zapomniałem jeszcze dodać, że za tydzień nie ma JOŚ ::kwasny::

Trochę głupio, ale cóż, jakoś się przeżyje ::jezyk::
Awatar użytkownika
Misia

Jak to nie ma :shock:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Nie ma, bo ma być jakieś wielkie sportowe wydarzenie - nie wiem jakie...
Mnie też wkurzała wczoraj Teodorska. Najfajniej zaśpiewał Polk, który chyba wyrasta na lidera. Mam nadzieję, że odpadnie Woźniakowa.
Milagros

Post autor: Milagros »

Cieszę się,że odpadła Teodorska :wink: Nie dość,że nie ma pojęcia o śpiewaniu
to jeszcze jest strasznie bezczelna :!: Wszystkim rozdaje szóstki na prawo i lewo-
a Trzepiecińskiej dała 3 :evil: Pewnie nie były w dobrych stosunkach ::chytry::
Piotr Polk zaśpiewał rewelacyjnie i bardzo podobał mi się jego zespół :serce: :serce: :serce:
Podobała mi się też Liszowska,Trzepiecińska i Zielińska(ale ma dziewczyna pecha,bo znów
jest zagrożona :( )
Mam nadzieję,że odpadnie Woźniakowa-ona w ogóle się nie nadaje do śpiewania.
Byłam zaskoczona,że dostała wczoraj tak wysoką średnią ::plask wczolo:
Szkoda,że na następny program trzeba czekać aż 2 tygodnie.
No,ale cóż-jak mus,to mus ::rad::
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Teodorska dając trzy dla Trzepiecińskiej mówiła że jest obiektywna a moim zdaniem to było zupełnie nie obiektywne. Stawia oceny tak jak kogo lubi a nie jak kto śpiewa. ::plask wczolo: Dała jokera dla Sowińskiej bo pewnie ją najbardziej lubi i podejrzewała że po tej piosence którą głupio zaśpiewała zostanie zagrożona i odpadnie. Krawczyk zrobił tylko głupie show bez sensu i bardzo dobrze że dostał niższe noty. Ta cała Kazadi wydaje mi się że ma dobry głos tylko że trafiła na nieodpowiednią piosenkę. Po za tym ładnie zaśpiewała Trzepiecińska i Zielińska.
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Irma pisze:Teodorska dając trzy dla Trzepiecińskiej mówiła że jest obiektywna a moim zdaniem to było zupełnie nie obiektywne. Stawia oceny tak jak kogo lubi a nie jak kto śpiewa. ::plask wczolo:
Oglądałęm akurat odcinek w sobotę (ogólnie nie oglądam JOŚ) i wydaje mi się, że przyznawając notę powiedziała, że robi to właśnie NIE obiektywnie. Nie znam dobrze tego programu, ale z Waszych komentarzy wynika, że to niecodzienna sytuacja. To było naprawdę chamskie z jej strony.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ten odcinek był bardzo fajny, Zielińska zaśpiewała ładnie, Trzepiecińska też ,lepiej od Agnieszki i Maryli w poprzedniej edycji ::jezyk:: Liszowska też ładnie, ale gorzej od Nataszy i Roberta w tamtej edycji :P Nie źle też P.Kazadi, ale lepiej jak śpiewa pop. Ale najbardziej rozśmieszyli mnie panowie:Krawczyk, Tolak i Przebindowski (nie znam nazwiska zbyt dobrze ;P ;p) jak grali na instrumentach, byli świetni i bardzo śmieszni :mrgreen: ::loll:: :serce:

A Przebojowa Noc francuska-boska i świetnie, że piosenka Janusza zwyciężyła :serce:
Awatar użytkownika
Misia

Jednej rzeczy nie rozumiem.Mianowicie czemu nie ma jutro JOŚ a jest jakiś film ::ke:: O co biega :roll:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Co to GTNL to w poprzednim odcinku najgorzej pojechali Kret i Zaleta i dobrze, że byli w skate-off.Obojętne dla mnie kto odpadłby bo i tak oboje odstają bardzo od konkurencji .Odpadł Saleta, Kret zrezygnował i Saleta wrócił u nie robi to na mnie wrażenia
W dzisiejszym odcinku najgorzej Przemek Saleta ( co za bezczelny tekst do Dody) i dziś liczę na to , że odpadnie właśnie on
Jury mi się nie podoba.Owszem dobrze, że jest tam Doda i Szaranowicz, ale brakuje normalnym obiektywnych sędziów , któzy oceniają taniec , więc liczę , że Maria (taka Beata) i Igor się wyrobią , bo naprawdę oni mają być obiektywni.A tymczasem czego nie rozumiem za upadki są podnoszone oceny ::plask wczolo: Rozumiem , że Doda może podnieśc , bo ona jest jako vip , ale tamci.Pozatym Igor nie jest obiektywny widać , że lubi Popek a nie lubi Sonnet, gdzie tu obiektywizm. :roll:
Dzisiaj najlepiej Olga Borys , Ewa Sonnet , Beata Sadowska, Zygmunt Chajzer.Dodałbym Kasie Glinkę , ale upadła i u mnie w rankingu spadła
Najgorzej Przemek Saleta , ciekawe z kim będzie w skate-off .Pewnie z Babiarzem , bo prezenterzy nie są zbyt lubiany ostatnio w takich show(Daleko szukać Kammel w TZG, a w GTNL Beata Sadowska , czy Jarek Kret , który mimo , że zrezygnował i tak nie miał poparcia widzów )
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

I Saleta został - kompletna porażka ::plask wczolo:
Ale dobrze, że Sonnet odpadła, nie przepadam za nią ::kwasny::

Ładnie zatańczył Mroczek ( widać, że jest on faworytem ), Popek, Chajzer i Babiarz ::rad::

Co do upadków, to o nich coś mądrego powiedziała Doda, wśród całej góry idiotyzmów. Mianowicie, gwiazdy muszą próbować nowych rzeczy, nowych figur, które często wiążą się z ryzykiem. Jeżeli ktoś nie wykona jakiejś figury, ponieważ będzie się bał upadku, to jego taniec będzie nudny i mało atrakcyjny, a przecież nie o to chodzi :wink:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

I odpadła Sonnet , pewnie dlatego, że Babiarz się wywrócił i dostał dodatkową sympatię widzów i pewnie gdyby oceniało go jury to by dostał cztery 10-tki bo jego wywrotka była nietypowa.I Saleta przeszedł.Mocno jestem zawiedziony , biedna Ewa :(
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ