Deacon udawał, że jakoś panuje nad sytuacją. Podejrzewam, że i tak nie wie, o co w tym wszystkim chodzi. Tylko Whip nie w sosie.
W sumie bardzo fajne odcinki.
Można się czuć świetnie na tym forum, nie będąc fanem MnS, Robi.
Oj, Robi. Na tym forum jest największe zbiorowisko fanów oper mydlanych w Polsce. Tu mogę sobie pogadac o takim ATWT w odpowiednim temacie z jego innymi fanamiRobi pisze:Czy Amber broniła BrookeGL forever pisze:A ja wprawdzie nie jestem już fanem Mody, ale lubię Stephanie. Piszesz, że Amber broniła Brooke. Właściwie to po co jej broniła ? Przecież Brooke tak źle życzyła Amber, a teraz Amber broni tej babajagi. Będzie jej bronic, aż w końcu jeszcze Brooke da jej kopniaka w... wiecie coMareczek pisze:Nienawidzę StephanieJak ona śmie robić takie rzeczy kochanej Brooke, ona ma czelność upokarzać Logan a sama co
ukrywa to że ma syna z innym mężczyzną
Stephanie jest głupia, beszczelna, cyniczna, ironiczna i idiotyczna
Nienawidzę jej!!!
Amber broniła Brooke jak prawdziwej przyjaciółkiI to mi się w niej bardzo podobało, tylko ta głupia Stephanie wszystko musi zawsze skomplomitować. Widać było że Amber i Megan były bardzo przejęte jak Stephanie pojawiła się w tej sali.
[scroll]Nienawidzę Cię Stephanie![/scroll]Tak się jeszcze Brooke odwdzięczy Amber, że da jej kopniaka. Bruk w końcu wykorzystuje ludzi do własnych celów.
Stephanie jest cudowna, najlepsza, przemiła, doskonała![]()
- mam wątpliwości ,ale przypuśćmy ,że tak . Teraz zastanówmy się dlaczego jej tak broniła
Może przez męża ,który jest jej synem ,a co za tym idzie głownym ( obok Bridget ) spadkobiercą jej potęgi mody na świecie , więc Amber głupia by była gdyby miała z władzy zrezygnować . Amber także wie ,że kiedy Forresterowie rządzili by ona nie miała by nic do powiedzenia .
PS : GL forever my już wszyscy wiemy ,że ty nie jesteś fanem Mody , ja już to słyszałm z 10razy . Tylko jedno mnie zastanawia , co ty tutaj jeszcze robisz
Widząc co sie dzieje sam podszedł i powiedział,że jest ojcem.Beja pisze:Czy może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego wszyscy uważają Whipa za ojca dziecka Brooke?