Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Amber 26 (Cosmo, Kari, dominik, DeaconFan, mucha331, Marisa, arturkcf, B@r, Tiril, May, gwiazda69, pszczolavel, justyna18, Kokoszka, anka_, Kitty, paula ;], maarlenka32, edytaaa, PetroPython, Primok, Tomala, ana, Roni, Caroline, miko22)

Brooke 28 (Adex-fan Brooke, Robi, blue, Tkk_Bolly, Korinn, Mateo, Ziggy, LoLex, Agnes2007, mailo, Onyks, mysia, Goku, Szogunka, Lizzy, Natalia, Irma, Damians, Milagros, Omar, Klaudusia, katarzynka, Abec, Alexander, Boldfanka, Ania Czarna, Beja, wiwi)
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Wybór może dość trudny, bo postać Amber jest mi pod wieloma względami bliska, ale jednak Brooke.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Nasza gwiazda zwyciężyła - Brooke po raz drugi wygrała , ale to zwycięztwo jest wyjątkowe z kilku powodów . Po pierwsze na piedestale staneła tylko Brooke Logan ( rok temu dzierżyła to miejsce wraz z Taylor ), po drugie wygrał zdrowy rozsądek i obiektywizm , a nie szarża dzieci oraz przeciwników Brooke. Po trzecie Brooke w tak ciężkiej sytuacji ,można to nazwac jej kryzysem w B&B, wygrała plebiscyt. A co będzie jak stanie na nogi :?: Kolejną kwestią jest uwidocznienie słabości Taylor oraz jej odpływu fanów , pani doktor w tym roku nawet do finału się nie dostała ,baa pokonały ją takie postaci jak Sheila i Bridget .
Ta wygrana poprostu należała się Brooke .
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Amber 27 (Cosmo, Kari, dominik, DeaconFan, mucha331, Marisa, arturkcf, B@r, Tiril, May, gwiazda69, pszczolavel, justyna18, Kokoszka, anka_, Kitty, paula ;], maarlenka32, edytaaa, PetroPython, Primok, Tomala, ana, Roni, Caroline, miko22, czcina)

Brooke 33 (Adex-fan Brooke, Robi, blue, Tkk_Bolly, Korinn, Mateo, Ziggy, LoLex, Agnes2007, mailo, Onyks, mysia, Goku, Szogunka, Lizzy, Natalia, Irma, Damians, Milagros, Omar, Klaudusia, katarzynka, Abec, Alexander, Boldfanka, Ania Czarna, Beja, wiwi, Mareczek, Oleg, Jasmine, Monia, Roxi)

Brooke została najlepszą postacią MNS 2007 :!:
Wkrótce pełne wyniki wraz z rezulatatmi kwalifikacji postaci do plebiscytu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Robi pisze:Nasza gwiazda zwyciężyła - Brooke po raz drugi wygrała , ale to zwycięztwo jest wyjątkowe z kilku powodów . Po pierwsze na piedestale staneła tylko Brooke Logan ( rok temu dzierżyła to miejsce wraz z Taylor ), po drugie wygrał zdrowy rozsądek i obiektywizm , a nie szarża dzieci oraz przeciwników Brooke. Po trzecie Brooke w tak ciężkiej sytuacji ,można to nazwac jej kryzysem w B&B, wygrała plebiscyt. A co będzie jak stanie na nogi :?: Kolejną kwestią jest uwidocznienie słabości Taylor oraz jej odpływu fanów , pani doktor w tym roku nawet do finału się nie dostała ,baa pokonały ją takie postaci jak Sheila i Bridget .
Ta wygrana poprostu należała się Brooke .
A więc już koniec? Jeśli tak to masz w pełni rację, nawet ja myślałem że może przegrać skoro mamy teraz odcinki z romansem z Deaconem, to zwycięstwo już na zawsze zapisze się w historii tego forum choćby w następnych latach mieli inni wygrywać :D Ale nie ma się co dziwić, można już śmiało pisać wszędzie że Brooke to najlepsza postać :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Najlepszej postaci w historii "Mody na sukces" - :serce: :serce: :serce: Brooke Logan Forrester :serce: :serce: :serce: składam najserdeczniejsze gratulacje :: bow :: :: bow :: :: bow ::
W ramach gratulacji: największe kwiaty i najdroższy szampan ::rad::
Obrazek
Obrazek
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Gratuluję zwycięstwa Brooke. :wink: Ja cieszę się z jednego, że w pierwszej trójce są naprawdę najlepsze postacie naszego ulubionego serialu. Brooke, Amber i Sally. Te podium wg mnie należeć powinno do nich. Nieważne, kto ma pierwsze, czy drugie miejsce. Według mnie wygrała cała trójka. A innym bohaterom można życzyc tego, by w przyszłości osiągnęli taki sukces jak między innymi Brooke. :D
Awatar użytkownika
Korinn

Post autor: Korinn »

Jestem bardzo zadowolona, że [shadow=blue]Brooke[/shadow] wygrała, świadczy to o tym, iz potwierdza sie zdanie wielu osób z naszego Forum, że bez Brooke MNS by nie istniała...

Cieszę sie bardzo... :serce: ::rad:: :zeby: :) :mrgreen:
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."

by MACY.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Pełne wyniki plebiscytu na "Najlepszą postać 2007":

1. Brooke
2. Amber
3. Sally

4.Bridget
5. Sheila
6. Taylor
7. Thorne
8. Morgan
9. Deacon
10. Darla
11. Becky
12. Lauren
13. C.J.
14. Rick
15. Clarke
16. Tony

Wyniki kwalifikacji:
1. Brooke 10
2. Sheila 10
3. Morgan 9
4. Amber 8
5. Deacon 6
6. Sally 5
7. Thorne 5
8. Bridget 3
9. Clarke 3
10. Lauren 3
11. C. J. 3
12. Becky 3
13. Taylor 2
14. Darla 2
15. Tony 2
16. Rick 2
------------------------------------
17. Kimberly 2
18. Macy 2
19. Kristen 2
20. Caroline 1
21. Carmen 1
22. Connor 1
23. Stephanie 1
24. Ridge 1
25. Tawny 1

Dziękuję za udział w głosowaniu.
Organizator :wink:
Marisa

Post autor: Marisa »

Chociaż liczyłam na remis to nie jestem zła, że Amber przegrała. Brooke należała się ta nagroda. Jednak nie podobał mi się przebieg tego konkursu ::kwasny:: Chodzi mi o finał. Niektórzy użytkownicy próbowali sobie "ulżyć" napadając na finalistki, pisząc jakieś głupie komentarze czy obelgi. Od tego jest temat "Dla antyfanów różnych postaci" :roll:. Ten plebiscyt miał być przede wszystkim zabawą, a nie wyśmiewaniem bohaterów, które bądź co bądź doszły do tego finału i jakiś musiał być tego powód. Mam nadzieję, że jeśli w przyszłym roku ponownie zostanie zorganizowany plebiscyt użytkownicy zachowają więcej kultury.
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Damians

I to pisze osoba, która ma taki podpis... :wink: :twisted:

Mi się podobała taka mini "kampania wyborcza". A jak wiadomo - w kampanii wszystkie chwyty dozwolone... ::jezyk::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Mnie też zdziwiło ożywienie jakie zapanowało w sensie kampanii wyborczych :shock: . To pozytyw. Gorzej, że rzeczywiście była to raczej czarna kampania, a z polskiej polityki przykładu nie należy czerpać.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Kajeczka90

Post autor: Kajeczka90 »

Nie podoba mi się wynik.
EVERYBODY LIES.
Marisa

Post autor: Marisa »

Damians, ale mi chodziło o konkurs. Raziło mnie to, że w temacie, który przeznaczony był do głosowania znalazły się obelgi i wyzwiska. Co kto miał w podpisie to już jego sprawa. Kampania wyborcza- owszem. Ale czemu ona polegała na tym, że zamiast zachwalać osobę, na którą chciałoby się, aby głosowali to obrażało się tą drugą? :? :roll:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Damians

Marisa pisze: Ale czemu ona polegała na tym, że zamiast zachwalać osobę, na którą chciałoby się, aby głosowali to obrażało się tą drugą? :? :roll:
Właśnie też nie wiem dlaczego tak jest... Ale najwidoczniej pokazywanie wad konkurenta i jego słabości jest najlepszą metodą ::jezyk:: W końcu tak wygląda chociażby "ta prawdziwa kampania wyborcza" :lol: ::jezyk::
Wracając do tematu, cieszy mnie tak wysokie miejsce Amber i Sally. Widać także, że takie czarne charaktery typu Morgan czy Sheila, mimo iż już nie występują dalej są pamiętane i lubiane ::rad:: Jedynie dziwi mnie tak wysokie miejsce Bridget, ale cóż... ::kwasny:: ::jezyk::
ODPOWIEDZ