Nawet nie wiesz jak sie z tym zgadzam. W ogóle odkąsd zaczął się watek kontroli nad firma wszyscy stali się dwukrotnie bardziej wyrachowani i chamscy. Ridge to juz pobija rekordy w swoim idiotyzmie. Na dodatek wszystkich przekabaca na swoją stronę nawet Kristen !!!!LoLex pisze:Ridge sięga szczytów bezczelności. Taylor i Stephanie po prostu beznadziejne. Uśmieszek na twarzy Taylor tak odpychający, że nie mogę tego opisać.::
Boldfanko i Adexie - kiedy Amber zaczęła namawiać ricka do walki obawiałem się najgorszego - że będzie znowu nawijała o kasie i się wywyższała. Ale przysłuchiwałem się dokładnie jej słowom. Mówiła o przyszłości dzieci, o sprawiedliwości dla Ricka i Bridget, ale nigdy nie padło słowo JA. W przeciwieństwie do innych egoistów (Ridge i Taylor) ma więcej pokory. Marzy sobie w samotności o byciu projektantką ale nie pcha się z buciorami do zarządu tylko dlatego ze jest żoną Ricka. Zdaje sobie sprawę z tego, ze może się do tego nie nadaje, że jest za wcześnie itp. Mam dziwne przeczucie że taka postawa przyniesie jej w przyszłości więcej korzyści niż te zagrywki Ridge'a.