Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Biedny mały Ridżuś pobiegł do tatusia i mamusi żeby się upewnić, że nie jest marionetką ::loll:: ::plask wczolo: Rick miał rację pytając Ridge'a o badanie rynku, ale przecież ON ma Intuicję i od dawna w tym siedzi, więc po co mu takie rzeczy ::krzyw:: W końcu Księżniczka z Księżyca zadzwoniła, nic więcej mu nie potrzeba ::loll:: Ale trzeba przyznać że z niecierpliwością oczekuję dalszego rozwoju akcji :twisted:

Cierpiąca Brooke już się przejadła, LoLexa popieram w 'oby znalazła...' :)

Z jednej strony Amber faktycznie nie wiadomo po co tam wparowała, z drugiej ma takie samo do tego prawo jak Tylor do bycia na zebraniach ::ok::
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

2 dzisiejsze komentarze mojej mamy odnośnie Ridge'a, które mnie rozwaliły :mrgreen: :
1. "Popatrz na Niego - wygląda jak koń, który mówi" ::cojest::
2. "Wiesz on mi przypomina takiego pieska. No wiesz takiego szkockiego."
Ja na to: "Jakiego szkockiego?? ::ke:: Nie wiem o kim mówisz" :nie:
Odpowiedź: "No tego - Lassie. Pamiętasz ten Lassie wróć" ::loll:: ::jezyk::

Dalej nie widzę podobieństwa między Ridge'm, a słodkim Lassie ::ysz:: , za to do konia jak najbardziej ::ok:: ::loll:: :zeby:
Milagros

Post autor: Milagros »

Dobrze,że Brooke wygadała się przed doktor Isabel.
Bardzo mądrze mówiła i mam nadzieję,że Brooke zastosuje się do jej rad.
Myślę,że już wystarczy ciągłego płaczu i obwiniania Brooke-to wcale nie jest przyjemne
w oglądaniu ::kwasny::
Bridget dalej zaślepiona ::chytry:: a Deacon myśli o Brooke.
Coś mi się wydaje,że oboje czują to samo,tylko sami jeszcze o tym nie wiedzą :wink:
Ridge zachowuje się jakby był panem i władcą wszechświata :evil:
Skoro jest taki pewny siebie,to po co leci do rodziców i zadaje im durne pytania?!
Nareszcie Kristen,Antonio i Zende wrócili z tej Afryki :D
Coś strasznie długo stamtąd wracali ::plask wczolo:
Zende wygląda na bardzo szczęśliwego,a sam aktor jest bardzo fajny :serce:
Ogólnie-dzisiejsze odcinki trochę nudnawe.
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Odcinki dziś bardzo nudne. :ziewam: Ridge już coraz bardziej się rządzi, ale w ważnych sprawach leci do Erica i Stephanie. ::plask wczolo: Kristen, Tony i Zende wrócili z Afryki. :serce: NIe mogłam się ich doczekać, bo ostatni odcnki kręcą się wokół Ridge'a i Brooke. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Tak, może jeszcze Brooke zda sobie sprawę że Deacon to jej kolejna wieeeelka miłość... ::plask wczolo: ::loll::
Ale Zende szczęśliwy. ::jezyk:: :serce:
Tak wogóle to nudy. :ziewam:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Zende :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: Co za kochane dziecko :serce: Bardzo,bardzo go lubie ::ok::
Ridz faktycznie bardzo się panoszy ::kwasny::
Jedno zachowanie Brooke mi się podoba :) .Mianowicie to,że nie chce poddać się aborcji.Bierze odpowiedzialność za dziecko,które w sobie nosi,nie chce pozbyć się ''problemu''.
A zauważyliście,że doktor Isabell naprawde jest panią psycholog?
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Korinn

Post autor: Korinn »

Ridge dzisiaj pokazał jaki jest naprawdę, nigdy go nie lubiłam i nie wiem, co te wszystkie kobiety w nim widzą, ale dzisiaj z tymi swoimi tekstami o tym, że "Forester" to klasyka, marka, szacunek itp. to mnie dobił, traktuje firmę jak swoją własność, ciekawe , co zrobi jak się dowie, że nie jest synem Erica...

Poza tym już nie wierze, że on ma jakiekolwiek uczucia do Brooke jakby miał to by jakoś inaczej wszystko rozwiązał...i szanował jej decyzje...Rick powinien utrzeć mu nosa...a Ridge super się zachował mieszając Taylor w sprawy firmy..całkowity "profesjonalizm"..żenada... ::kwasny::

[ Dodano: 2007-08-31, 20:37 ]
P. S.
Zende jest super... ::chytry:: :serce:
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."

by MACY.
bastet78

Post autor: bastet78 »

Ridge zrobił sie okropnie przemądrzały. Bubek!!! ::ke:: ::kwasny::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Dla mnie sceny tandemu Kristen-Tony-Zende są okropnie mdłe i cukrowate, ygh ::ysz:: I to cieszenie się chłopca i i teksty 'rodziców' jakoś mnie drażnią :evil:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ostatnio w MNS ciagle tylko - firma, kasa, kasa, firma. W kółko wszyscy o tym myślą i gadają. Denerwuje mnie to że przez tyle czasu mówiono o "Sypialniach Brooke" że są sukcesem i że bardzo pomogły firmie, a ostatnio nagle okazało się że tracili przez to klientów. Najgłupsze było jak ta księżna Charlotte zadzwoniła do Ridge'a:/ On w ogóle ostatnio robi jeszcze gorsze miny niz zwykle, chyba władza uderzyła mu do głowy. Dziwię się że podjął taką decyzję bez konsultacji z Brooke.
Poza tym doszedłem do wniosku, że skoro Stephanie, Taylor i księżna Chrlotte są takimi przeciwniczkami bielizny to chyba w ogóle jej same nie noszą. Odważne babki ::loll::
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Odcinki nudnawe. :ziewam:
Sceny Zende-Tony-Kristen strasznie męczące.
Sceny Brooke-psycholog też nie rozwinęły odcinka.
To trochę bez sensu, że Ridge likwiduje Sypialnie Brooke.
Przecież jak ona wróci przywróci swoją kolekcję.
Najlepiej by było, gdyby Brooke założyła swoją firmę bieliźniarską
i wszyscy byliby zadowoleni.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

mailo pisze:Ostatnio w MNS ciagle tylko - firma, kasa, kasa, firma. W kółko wszyscy o tym myślą i gadają.
Wolę golądać to niż następny głupi romans Brooke. ::kwasny::
anita42

Post autor: anita42 »

Ostatnie odcinki przekonują mnie, że lepiej by było dla mojego zdrowia psychicznego, gdybym zrobiła sobie małą przerwę w oglądaniu :zmiesz:: Ale cóż z tego, skoro i tak się na to nie zdobedę ::ysz::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Cosmo pisze:
mailo pisze:Ostatnio w MNS ciagle tylko - firma, kasa, kasa, firma. W kółko wszyscy o tym myślą i gadają.
Wolę golądać to niż następny głupi romans Brooke. ::kwasny::
Niekoniecznie Brooke. Moim zdaniem powinni wrócić do wątku Sally. Dowiedziała się o tym Ridge'u i co? Tylko Massimo jej w głowie namieszał. Powinni to bardziej rozwinąć.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Stephanie zamiast iść poznać Zende siedziała na herbatce u Amber ::kwasny:: Ale Amber mówiła bardzo mądre rzeczy że Stephanie zaślepia nienawiść, Taylor przyznała że jest uległa, szkoda że lektor nie przetłumaczył przez pomyłkę jak dawniej łatwa ::rad:: Tę scenę co do jedzenia i Zende pamiętałem bardzo dobrze, sam Zende lepiej wygląda w normalnych ubraniach niż tych afrykańskich, Rick dobrze zrobił odwiedzając Brooke (fajnie się wykręciła a ubrań ciążowych-gorzej że jej zabrał dla Amber i musi kupić nowe ::loll:: ), ale ubaw jak mały Ricky idzie na zebranie a Ridge taki napuszoczny żeby nie powiedziec obrzydliwe zadowolony z władzy jaką mu dałem Brooke, całkowita bezczelność.
A zauważyliście przeskok czasowy tak jakby?! Thomas chodzi do szkoły! a Brooke jakby już zaczyna tyć lub to tylko sweter był ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany