Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

Och, nie! Póki co, jędza Brooke wygrywa :x ! Antyfani Brooke - głosujmy na Amber, bo Sally chyba już jej nie dogoni...
Tomala

Post autor: Tomala »

No ruszcie się, głosujcie na Amber!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brooke ma już 23 głosy przewagi :evil:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ale tu kampania wyborcza, jak w czasie prawdziwych wyborów :!: :mrgreen: :mrgreen: :D :serce: A ja Was ostudzę. Ja tym razem nie głosuję. Dlaczego? Ponieważ walczą ze sobą 3 świetne postacie, które bardzo dużo wniosły do serialu. I naprawdę nie wiem na kogo mam oddać głos. :evil: Więc, niech wygra lepsza. Dezycja należy tym razem do Was :!: :D :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

A ja oddałem głos na Sally ::jezyk:: Uznałem ,że Brooke i tak na stronie nie ma sobie równych ( i to widać ) , więc wyszedłem założenia ,że lepsza słabsza Sally finale niż to coś o nazwie Amber ::jezyk::
Abec

Post autor: Abec »

Decyzja zawsze należy do nas.

Dawidku, głosuj na Sally, skoro uważasz te postacie za równe, to powinno Ci zależeć na tym, by miały możliwie równe poparcie ::chytry::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Robi pisze:A ja oddałem głos na Sally ::jezyk:: Uznałem ,że Brooke i tak na stronie nie ma sobie równych ( i to widać ) , więc wyszedłem założenia ,że lepsza słabsza Sally finale niż to coś o nazwie Amber ::jezyk::
To się nazywa przebiegłość :twisted: ::jezyk::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Abec, dzięki za radę. Jak zagłosuję na którąś z nich, to potem będe mieć wyrzuty sumienia, że nie poparłem którejś z pozostałych pretendentek. :D Więc wolę w tym przypadku zachować neutralność i dystans. Przeczuwałem, że do tego dojdzie, że finał będzie strasznie dla mnie skomplikowany. :D
Awatar użytkownika
Korinn

Post autor: Korinn »

a ja nie wiem o co chodzi, jak mam oddać głos na " stronie" nigdy nie robiłam tak..hmm może mnie ktoś poinstruuje..? :oops:
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."

by MACY.
Abec

http://www.mns.friko.pl/ - po prawej stronie patrzącego, po środku monitora.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

U niektórych nie widac tej sondy! To chyba zalezy od przeglądarki internetowej, niektórzy mają być może puste pole -wiem bo mój kolega chciał kiedyś zagłosować a nie widział sondy ::cojest::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Korinn ma FireFoxa, a tam widać ;) (wiem, bo przed chwilą sprawdziłem i teraz też piszę z FF ;)).
Awatar użytkownika
Korinn

Post autor: Korinn »

Wcześniej jakoś nie widziałam tej sondy...dzięki :: bow ::
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."

by MACY.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Głosuje na Amber!
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Dawidku, głos nie może się zmarnować, głosuj oczywiście na Amber :wink:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja też zagłosuję na Ambrosię :D Brooke to mój wróg ::jezyk::

Fajny masz podpis PetroPhyton 8) Najbardziej spodobało mi się:
Amber wniosła więcej przez 5 lat
niż Brooke i jej romanse przez 15 lat !!!!
ODPOWIEDZ