Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Milagros

Post autor: Milagros »

Dzisiaj pierwszy raz zobaczyłam Zende(wczoraj nie mogłam oglądać),ale mogę stwierdzić,
że już go lubię :D
Dla Kristen i Tony'ego to pewnie spory szok zobaczyć na własne oczy jak żyją te dzieci
Sama się wzruszyłam jak Kristen trzymała na rękach tą malutką dziewczynkę ::ok::
Fajna była też scena jak Antonio grał z Zendem w karty ::jezyk::
Nie wiem co chciała osiągnąć Sally wychwalając Ridge'a pod niebiosa
Ale ich rozmowa była nawet zabawna :zeby:
Amber faktycznie nagle urósł brzuch.Przedwczoraj jeszcze nic nie było widać..
Dobrze,że Brooke odrzuciła możliwość aborcji.Dziwię się tylko,że wyraziła zgodę na
wprowadzenie się do niej Ricka z Amber ::kwasny::
Nudzi mnie już Massimo w kółko powtarzający"Ridge jest moim synem!".
Niech coś z tym zrobi,a nie tylko ciągle to powtarza i boi się Stefy
Już mnie drażni ten wątek!
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Abec

Post autor: Abec »

Zachowanie Kristin i Tonego skojarzyło mi się od razu z zachowaniem małżeństwa Koziełłów z Klanu względem Błażeja. Tam też Paweł powiedział coś w stylu: "Tadeusz oczywiście wiedział, że są w Polsce głodujące dzieci które muszą zarabiać na alkohol dla rodziców kradzieżami, ale przeżył szok dopiero teraz, gdy zobaczył je na własne oczy".
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Myślalam, że wątak Kristen i Tonego bedzie nudny a tutaj miłe zaskoczenie. Mimo tego, że sceny nie są pełne napięcia to jednak bardzo przyjemnie się je ogląda. Wogóle miło popatrzeć jak oni sa szczęśliwi i te dzieci może być więcej takich scen.
Jak ktoś wcześniej powiedział Amber brzuch rośnie z zawrotną szybkościa, już w następnym odcinku nie bedzie mogła z łóżka wstać ::rad:: .
Megan myśli bardzo rozsądnie i dobrze,że taka osoba jest przy Brook, ale ten pomysł z aborcją jakos mi się nie spodobał. Dobrze, że Brook jeszcze w miare myśli . Może nie zawsze dobrze postępuje ale moim zdaniem ma bardzo dobre podejście do taj ciąży i nie wini dziecka.
Watek Massima nudny, śmiać mi się chciało kiedy ta sekrtarka tak sie mu narzucała. Ciekawe co by było gdyby nie weszła Stephani.
Trochę dziwne bylo kiedy Amber i Rick przyjechali do Brook i nic tylko poszli na górę. Myslałam ,że z nia posiedza porozmawiają.
A swoją drogą ciekawe jak ,,mały D" zwraca się do Brook bo jakos nie pasuje mi ,,babciu". A zwłaszcza, że ona nosi w brzuchu jego przyrodniego braciszka. normalnie paranoja ::plask wczolo:
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Brooke się jednak zgodziła żeby Rick i Amber u niej zamieszkali. Nie wiem czy dobrze zrobiła.
Co miała oznaczać rozmowa Sally i Ridge... :zmiesz:: Czyżby Sally chciała mu wyjawić prawde.
Dobrze, że Brooke nie zgodziła się na aborcje. Przyda jej się teraz takoś taki dla kogo będzie miała poświęcać swój czas.
Awatar użytkownika
Korinn

Post autor: Korinn »

Dzisiejsze odcinki były bardzo ciekawe...trochę zbyt patetycznie mówiła ta mamka z sierocińca :( , ale to zrozumiałe...nawet się wzruszyłam, kurde to takie niesprawiedliwe, te dzieci , wszystko takie prawdziwe... :(
Co do Massima, punkt dla niego, niech trochę poszantażuje Stefę skoro ona szykowała tyle intryg i zabraniała innym szczęścia niech sie sama trochę pomęczy, podobał mi sie tekst " Ja tez mam potrzeby, bardzo silne i musza być one zaspokojone teraz, już.." coś w tym stylu, on jej chyba sugerował sex lub coś w tym rodzaju tak mi sie przynajmniej wydawało ::chytry::

Dziś poruszyła Megan sprawę aborcji, widać jak Brooke bardzo tego nie chce...tak trzymać..to tylko dobrze o niej świadczy...a mieszkanie z Amber i Rickiem to głupi pomysł ( chyba Bridget i Rick byli tacy genialni) ani Amber ani Brooke nie są zadowolone z tej sytuacji ::kwasny::

A Ridge robił śmieszne ::plask wczolo: miny do Sally ::loll::

Hmm Massimo pragnie Stefani a Sally oszukuje, niedobry kotek ( gruby kocur) ::loll:: ::chytry:: ::jezyk:: :mrgreen:
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."

by MACY.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie widziałem wczorajszych ocinków. Ale dziś była rekompensata.

Ciekawe miejsce na podróż poslubną wybrali tony i Kristen. Spotkanie z Zende'm wywarło na nich duże wrażenie. I ten widok sierocińca i kłopoty z jakimi zmagaja się małe niewinne istoty. Podejrzewam, że oni mają jakiś plan. Czy było wczoraj wspomniane, w jakim kraju zatrzymali się nowożeńcy?
Sally na siłę próbowała zagadać Ridge'a. Rozmowa mało ciekawa.
Trudno powiedzieć, czy Brooke dobrze zrobiła nie godząc się na tę aborcję. W ten sposób może ściągnąć na siebie spore problemy. Jednak jeżeli kobieta jest zdecydowana na taki ktok, by w tak nekorzystnych okolicznościach urodzić dziecko - to można ją za to tylko podziwiać.
Zaczynam trochę rozumieć Massimo'a. Facetr poczuł ojcowski instynkt i zmienia swój stosunek do syna. Zamiast walczyć ze Stephanie powinien się z nią dogadać, a nie szantażować ją. Nie powinien w nagły sposób burzyć synowi życie. Ta jego dadka o tym, że lepiej by on kierował jego firmą, niż był projektantem mody, jest wręcz niepotrzebna. Niech pamięta, że ridge'owi ta praca przynosi wiele satysfakcji.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Massimo i tak chce zrobić z Ridge'a swoją kopie a dziś Stephanie chyba zaproponował seks na koniec odcinka :zeby: Brooke dobrze zrobiła że przyjmuje Ricka i Amber, nie będzie sama a ciąża przecież i tak wyjdzie na jaw, dobrze że nie myśli o aborcji, ona juz kocha to dziecko mimo całej sytuacji :) zabawne że ErykowiIII urodzi się podwójne rodzeństwo :zeby: no chociaż dziecko Amber i Ricka to będzie w rzeczywistości jego kuzyn/kuzynka.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Dzisiejsze odcinki były nawet ciekawe. Szczególnie Tony, Kristen i Zende. To dobrze, że od czasu do czasu w Modzie poruszane są ważne tematy społeczne. Między innymi za to lubię ten serial. W dzisiejszych odcinkach były aż dwa - aborcja i problem dzieci z sierocińców.
Też uważam, że Brooke zasługuje na podziw, że pomimo bardzo trudnej sytuacji, chce urodzić to dziecko.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dawidku odnośnie Brooke dobrze napisałeś ::ok:: Osobiście gdybym był w takiej sytuacji jak Megan to samo bym zapropoował ,ale ostateczna decyzja zawsze powinna należeć do kobiety . Bo dziecko to nie zabawka .
Sally za główny cel swojego życia postanowiła zniszczyć Forresterów . Moim zdaniem powinna skontaktować się z jakimś specjalistą ( byle nie z Taylor ) ::plask wczolo: Przecież to ,że jej córka zgineła była wina tylko i wyłącznie Macy ,a nie wszystkich Forresterów ::plask wczolo:
To moim zdaniem dobry pomysł aby Rick Amber i EricIII wprowadzili się do Logan , Rick będzie wspierał matkę ,a Amber zaprzyjaźni się z Brooke .
Abec

Post autor: Abec »

Moim zdaniem super, że teraz, jak już pisałem, MnS zrobiła się realniejsza: bieda w Afryce, Brooke nie dopuszcza myśli o aborcji itd. Przynajmniej pod tym względem trzymają się faktów.
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Brooke już raz chciała usunąć ciążę jak dziś mówiła, ale dobrze że wtedy się opamiętała, tak samo jak teraz. Plus dla niej. Współczuje jej tego w jakiej sytuacji się teraz znajduje (co nie zmienia faktu że na własne życzenie i przez własną bezmyśloność). To się dopiero wszystko zacznie jak się wszyscy kapną że jest w ciąży. :zeby: Megan też dziś jej doradziła, jest "problem" to najlepiej się go pozbyć. ::kwasny::

Tak strasznie szkoda było mi tych dzieci. Jak czasami się nie docenia tego co się ma, człowiek zazwyczaj uświadamia sobie to jak widzi jak ciężko mają inni, a mimo to nie poddają się.
Wreszcie wątek Tonego i Kristen zaczyna być intersujący. ::ok::

Stepha w opałach!! ::bojesie:: :zeby: :zeby:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiaj Brooke wyglądała strasznie w tym sweterku ::bojesie:: Rick jest taki zapracowany ::plask wczolo: Ridge jest urodzony do bycia przywódcą ::plask wczolo:

Jedynie co było fajne to Zende :mrgreen: Bardzo go lubię, Kristen jest taka fajna, Tony chyba zaprzyjaźnił się z nim :mrgreen: Mam nadzieję, że oni go zaadoptują :mrgreen: Chyba będzie miał jakiś wątek bo był dzisiaj w napisach końcowych.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Nudy... :ziewam: Poza wątkiem Kristen i Tony'ego całą resztę można nazwać "laniem pierdoł" lub jak kto woli, popularnie "zapychaczem dziur". ::kwasny:: :ziewam:
Kajeczka90

Post autor: Kajeczka90 »

:arrow: Zende jest mega sympatyczny! :mrgreen:
:arrow: Sally robiąca znak pokoju mnie rozbroiła :: bow :: ::cojest:: Ta jej mina ::loll::
:arrow: Brzuch Amber urósł dziwnie szybko i nierównomiernie ale.. okej. ::jezyk::
EVERYBODY LIES.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Chyba nie zauważyliście ale kiedy Amber była na cmentarzu to już miała dośc duży brzuch.
Zablokowany