Barwy Szczęścia

Post autor: Tkk_Bolly »

Obrazek
Porywająca opowieść o poszukiwaniu szczęścia!
Młode pokolenie, które próbuje wybrać własną, życiową drogę. I ich rodzice, którzy muszą odnaleźć się w nowej rzeczywistości. Radości i troski. Intrygi, kłamstwa, zdrady…

Historia z życia wzięta. Spokojna ulica na obrzeżach Warszawy: ZACISZNA. Jej mieszkańcy, którzy znają się od lat. I przybysze – ci, którzy już wkrótce wprowadzą się do nowego osiedla „POD SOSNAMI”… Czy ich szczęście będzie miało inne barwy?

Zakochani: Paweł Zwoleński i Julia Marczak
Para młodych, którzy wprowadzają się do pierwszego, wspólnego mieszkania. Oboje pochodzą z Zakrzewia - do Warszawy przyjechali dopiero dwa lata temu, na studia. Ich szczęście ma jednak „strefę cienia”: Julia okłamuje rodziców mówiąc, że zamieszkała z koleżanką - a nie z chłopakiem, którego kocha. Dlaczego nie chce wyznać prawdy? Dlaczego boi się, że rodzice nigdy nie zaakceptują Pawła? Odpowiedź tkwi w wydarzeniach sprzed kilku lat.

Rodzina Walawskich
Marta i Piotr Walawscy – zamożne małżeństwo z siedmioletnim stażem, które zajmuje jeden z najdroższych apartamentów. Ludzie sukcesu: Piotr jest dyrektorem w banku, Marta pracuje w popularnym miesięczniku dla kobiet. Mają wszystko, o co w życiu zabiegali: luksusowe mieszkanie, drogie samochody. Teraz przyszedł czas na dziecko… Jednak, czy uda im się odnaleźć szczęście?

Rodzina Górków
Jadwiga i Stefan – małżeństwo w średnim wieku. Ich córka – Kaśka - niedawno wróciła z Anglii, gdzie przez sześć lat przeszła prawdziwą szkołę życia… Kaśka jest ambitna, przebojowa i bardzo atrakcyjna. Wydaje się, że świat stoi przed nią otworem. Rodzice jednak nie wiedzą, że dziewczyna ukrywa przed nimi pewną tajemnicę…
Jej sekret ma korzenie w Londynie. Kaśka o pobycie za granicą stara się za dużo rodzinie nie opowiadać. Co wydarzyło się w Anglii?

Rodzina Pyrków
Maria i Roman – para dobrana i – mimo upływu lat – wciąż niezmiennie w sobie zakochana. Mają pięcioro dzieci. Roman jest ratownikiem medycznym. Maria, jak dotąd, zajmowała się głównie prowadzeniem domu. Razem z Pyrkami mieszkają też rodzice Marii – Teresa i Fryderyk Struzikowie. Razem tworzą szczęśliwą, kochającą się rodzinę. Żyją skromnie, ale potrafią cieszyć się każdym dniem. Mimo, że czasem pojawiają się też kłopoty – małe, domowe burze. Najczęściej, z winy Teresy…
Z kolei Roman, z własnym ojcem, przez lata nie utrzymywał w ogóle kontaktów. Teraz Ryszard pojawi się w jego życiu na nowo. Razem z nim powrócą też tragiczne wspomnienia… Jaką tajemnicę kryje ich przeszłość? Co sprawiło, że Roman zerwał kontakty z ojcem?
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Będe oglądać na pewno ::ok:: Serial prędko się nie skończy .Również ma ciekawą obsadę , najbardziej cięszę się z Alinki z "Miodowych lat" pozatym dwie aktorki będe już reprezentować ten serial w showach.Zielińska w JOŚ a Glinka w TNL
A otwiera wam się oficjalna strona? Jak ostatnio włączam do pojawia się strona ifilmu
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: Marek Forrester »

Ja nie przepadam za historiami typu MJM... Czyli pieczemy ciasta, mieszkamy na wsi i podglądamy sąsiadów... Nie lubie takich swojskich historyjek ale oczywiście zobacze początkowe odcinki aby ocenić, może się mylę...
Nobody does it better

Post autor: GL Forever »

Barwy Szczęścia ? Myślałem, że to brazylijska telenowela, a to coś Polskiego :shock: Pierwszy raz słyszę o Polskim serialu z takim tytułem. Co to ?

Post autor: Kamil »

Nie możecie pisać o tych wszystkich brawach szczęścia i miłości w temacie "Newsy ze świata seriali"? Osobny temat dla jakiegoś serialu powinno się zakładać, gdy wyemitują już te kilka odcinków. Może serial okaże się klapą, nikt go nie będzie oglądał i ten temat będzie w ogóle niepotrzebny :)

Kamil , ale Barwy Szczęscia już są hitem, chociaż nie zostały jeszcze wyemitowane. Poczytaj sobie gazety i portale internetowe :zeby:
Najlepiej żeby na forum było dośc przejrzyście.Już widze co będzie w reality-show , każdy będzie rozmawiał o innym jednocześnie.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

No właśnie to jest trochę głupie :? Jak może być coś hitem, czego nikt nie widział ::plask wczolo: Czasem nawet dobra obsada, czy dobry scenarzysta nie da gwarancji, że ludzie produkt kupią. A te portale itd... to też chyba trochę przesadzają. Rozumiem - reklama, ale mi się już ten serial przejadł przed emisją pierwszego odcinka, podobnie jak ten drugi (ten Polsatu). Chyba dziś nawet już lodówki nie otworzę ::bojesie::

Post autor: Kamil »

Tkk_Bolly pisze:Kamil , ale Barwy Szczęscia już są hitem, chociaż nie zostały jeszcze wyemitowane. Poczytaj sobie gazety i portale internetowe :zeby:
I właśnie to jest starsze. Nawet nie wiadomo jakie gówno jest hitem - sorry, was na prawdę interesuje tylko medialny szum wokół serialu, a nie jego jakość? O matko, potem nie dziwmy się, że któryś tam tydzień z rzędu to płyta Dody jest najlepiej sprzedającym się krążkiem w Polsce.

Wiadomo, że promocja w dzisiejszych czasach to bardzo ważny czynnik, ale bez przesady, niech to chociaż coś sobą reprezentuje. Zobaczymy we wrześniu. Będę się cieszył jak okaże się to jednym wielkim niewypałem ^^

P.S. Tak na marginesie - wy na prawdę nie macie nic ciekawszego do roboty niż podniecanie się serialem, który będzie 'leciał' w tv za rok? (teraz to już za dwa tygodnie, wiem). :zeby:

Post autor: Marek Forrester »

Wszyscy mówią o BS bo to serial Ilony Łepkowskiej... "Królowej polskich seriali" ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ...
Nobody does it better

Post autor: Mareczek »

Oleg pisze:No właśnie to jest trochę głupie :? Jak może być coś hitem, czego nikt nie widział ::plask wczolo:
Nie to nie jest rochę głupie, to jest bardzo głupie :twisted: Gazety robią z tego hit bo napisała go ta wstrętna Łepkowska ::kwasny:: Nie lubię jej bardzo :evil: A wracając do tematu to bardzo głupio że będzie to w środę o 20.05 :x Jedyne co podoba mi się w serialu to Katarzyna Zielińska i Agnieszka Pilaszewska :serce: Ale nawet one nie zachęcą mnie do oglądania "Barw szczęścia" ::chytry::

Post autor: Liason-fanka »

Czy bedzie hitem czy nie to sie dopiero okaze. Jak juz pisaliscie obsada czy scenarzysci jeszcze nie musza nic gwarantowac. Ja sobie rzuce okiem na pierwsze odcinki i pewnie po jakims czasie bede musiala wybrac miedzy tym a Tylko Milosc, bo dwoch seriali raczej nie dam rady dodac do grafiku :D Ale wszystko sie okaze...

Post autor: Tomala »

Wie może ktoś o jakiej porze i jakiego dnia będą emitowane odcinki Barw Szczęścia :?:

Od końcówki wrzesnia w czwartki o 20.00(2 odcinki, odcinek-20 min)
Od końcówki października w środy i czwartki również po 2 odcinki, czyli łącznie 4 odcinki tygodniowo

Post autor: Goku »

Łepkowska mówi, że ten serial będzie bardzo podobny do M jak Miłość tylko, że z nowymi bohaterami... ::plask wczolo: To po cholere nas będzie zanudzać nowym serialem skoro będzie on kopią poprzedniego?? ::plask wczolo: Wydaje mi się, że to bez sensu ::plask wczolo:

Post autor: dominik »

Mi także. Podobno widzowie chcieli więcej MJM. Mogli zwiększyć liczbę odcinków
w tygodniu i po problemie.

Post autor: PetroPython »

Nie wiem czy śnię, ale chyba już ten temat był kiedyś założony :lol: Oczywiście BS będą kopią słynnego MJM. Wydaje mi się, że ludzie kupią to coś, właśnie dlatego że MJM jest popularne. Tym bardziej że już jest bardzo reklamowane. Ale musimy zrozumieć Ilonkę, MJM dostało już parę nagród Telekamer, więcej kandydować nie może. A Ilonka właśnie chciałaby co rok dumnie wstępować po chwałę, więc co parę lat MJM będzie po prostu kopiowane... ::plask wczolo: 8)
ODPOWIEDZ