Jestem wielkim fanem PB i z niecierpliwością czekam na 3 sezon!
UWAGA SPOILER!
[shadow=black]Do obsady PB w 3 sezonie dołączyła Jodi Lyn O'Keefe znana z roli córki Nasha Bridgesa-Cassidy z serialu "Nash Bridges". Wcieli się w rolę agentki Firmy. Zdjęcia do 3 sezonu będą kręcone w Dallas, Luizjanie i na Florydzie[/shadow].
UWAGA SPOILER!
[shadow=black]Do obsady PB w 3 sezonie dołączyła Jodi Lyn O'Keefe znana z roli córki Nasha Bridgesa-Cassidy z serialu "Nash Bridges". Wcieli się w rolę agentki Firmy. Zdjęcia do 3 sezonu będą kręcone w Dallas, Luizjanie i na Florydzie[/shadow].
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Hej!Jestem nowa i mam nadzeję że przyjmiecie mnie miło
.jestem wielką fanką Mody na sukces, Prison break i Czarodzejek. Co do Wenta to same ploty z tym "gejem" bo ostatnio widziano go z dziewczyną na randce, która po randce u niego nocowała
.Pozdrawiam i czy wie ktoś kiedy będzie wypuszczona sreia 3 w Stanach??
Właśnie "pochłonęłam" 2 serię
- zajęło mi to 4 dni i jestem zachwycona
1 serię uważałam za super, ale druga... - brak mi słów
SPOILER
[shadow=black]Fakt faktem było dużo nieścisłości i niemożliwych do wykonania rzeczy (np dotarcie Sucre do Las Vegas w ciągu 2 dni albo weterynarz-chirurg)
, ale i tak uważam że 2 seria jest rewelacyjna
[/shadow]
[shadow=black]Polubiłam Kellermana i mam nadzieję, że go nie uśmiercili w tej furgonetce
Brawo dla Sarci za wykończenie Kima
Fox River to kurort 1 klasa w porównaniu z Soną - biedny Michael(ek)
Dziwi mnie, że T-Bag nie został przewieziony do Sony tylko siedzi sobie w areszcie
(swoją drogą aktor grający go powinien dostać Oscara
)
Sucre musi żyć i odnaleźć swoją Maricruz
Szkoda tylko, że pewnie przez pierwszą część 3 sezonu nie będzie Sarci
[/shadow]
Nie mogę doczekać się nowych odcinków - cóż to znowu wymyślą?
A tak wogóle to dokładnie kiedy będzie emisja 3x01???
1 serię uważałam za super, ale druga... - brak mi słów
SPOILER
[shadow=black]Fakt faktem było dużo nieścisłości i niemożliwych do wykonania rzeczy (np dotarcie Sucre do Las Vegas w ciągu 2 dni albo weterynarz-chirurg)
[shadow=black]Polubiłam Kellermana i mam nadzieję, że go nie uśmiercili w tej furgonetce
Brawo dla Sarci za wykończenie Kima
Fox River to kurort 1 klasa w porównaniu z Soną - biedny Michael(ek)
Dziwi mnie, że T-Bag nie został przewieziony do Sony tylko siedzi sobie w areszcie
Sucre musi żyć i odnaleźć swoją Maricruz
Szkoda tylko, że pewnie przez pierwszą część 3 sezonu nie będzie Sarci
Nie mogę doczekać się nowych odcinków - cóż to znowu wymyślą?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 2007-07-27, 22:07 przez Taylor, łącznie zmieniany 1 raz.
Musze Cie zmartwic.Gabra-Sheila pisze:Czyli pierwszy odcinek 3 serii za miesiąc i jeden dzień, wspaniały prezent na urodzinyNie mogę się już doczekać
Oficjalna data premiery trzeciego sezonu została wyznaczona na 17 września. Informację tę opublikowała 10 lipca w swoim jesiennym harmonogramie stacja Fox. Serial podobnie jak poprzednio, emitowany będzie w poniedziałkowe wieczory. Ekipa już pracuje - pierwszy kaps na planie nowego sezonu padł 6 lipca w Dallas.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".