Zgadzam się, Bridget wyglądała dosyć pozytywnie. W ogóle, widać, ze aktorka się wyrobiła, bo porównując z pierwszym odcinkiem z tą chustką na głowie...
Taylor od błękitów, poprzez subtelny fiolet przeszła do ostrego, różowo - fioletowo - śliwkowego kostiumu. Nie wyglądała w nim najgorzej, choć takie ekstrawaganckie(?) kreacje nie pasują do naszej doktorki
Na tej niebieskiej wyprzedaży znalazło się nawet coś do Ridge'a
Brooke
Jestem przekonany, że nawet najwięksi krytycy Brooke dostrzegli dzisiaj jej piękno
W tej bieliźnie wyglądała przepięknie, a figurę ma lepszą od niejednej dwudziestolatki
[ Dodano: 2007-07-05, 18:54 ]
I zapomniałbym jeszcze skomentować Amber. Ona ma chyba tylko jeden strój kąpielowy ( co jak na panią Forrester jest trochę mało) i w dodatku wygląda w nim po prostu brzydko
Czy tylko ja mam wrażenie, że Amber niema piersi? No, może ma, ale bardzo małe. Powiem szczerze, ze gdybym miał wybierać pomiędzy młodą Ambrossiom a starą Brooke - bez wahania rzuciłbym się na Brooke
Deacon trochę śmiesznie wyglądał w tym marynarskim stroju, w pierwszym momencie sądziłem, że wybiera się na ten rejs statkiem ze Stefą i ciotką Pam

Taylor od błękitów, poprzez subtelny fiolet przeszła do ostrego, różowo - fioletowo - śliwkowego kostiumu. Nie wyglądała w nim najgorzej, choć takie ekstrawaganckie(?) kreacje nie pasują do naszej doktorki
Brooke
[ Dodano: 2007-07-05, 18:54 ]
I zapomniałbym jeszcze skomentować Amber. Ona ma chyba tylko jeden strój kąpielowy ( co jak na panią Forrester jest trochę mało) i w dodatku wygląda w nim po prostu brzydko
Deacon trochę śmiesznie wyglądał w tym marynarskim stroju, w pierwszym momencie sądziłem, że wybiera się na ten rejs statkiem ze Stefą i ciotką Pam
Amber powinna już kupić sobie nowy kostium a to że się już rozebrała w domku na plaży to było bez sensu
Brooke w bieliźnie jest bezkonkurencyjna chyba że ktoś jest całkiem ślepy 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zgadzam się...Według mnie jest za płaskaDamians pisze: Czy tylko ja mam wrażenie, że Amber niema piersi? No, może ma, ale bardzo małe.
Ale ogólnie dzisiaj w tej pomadce co miała wyglądała bardzo ładnie
Noo i nie mogę pominąć faktu, że i Brooke przepięknie wyglądała w tej bieliźnie i to chyba każdy przyzna
Administrator
Ja też zauważyłem, że A. Frantz ma niewielki biust. W sumie to ładna dziewczyna, więc wg mnie nie razi szpetptą. Dobrze, że prosucenci nie wybierają ięknych kobiet - musi istnieć też jakaś równowaga, Jedna aktorka może mieć idealny wygląd, inna mogą być brzydkie. Świat nie składa sie tylko z pięknych, dobrze, że scenarzyści i producenci o tym nie zapomnieli. Przynajmniej MnS bliżej do rzeczywistości.
Lepiej jest mieć niewielki biust niż go sobie operacyjnie powiększać.
Kostium ewentualnie mogła wybrać ze stanikiem typu push-up. Ale nie wiem czy aktorzy mają na to wpływ. Ale to nic, jeśli tego nie zrobiła. Takie rzeczy nie są takie ważne. To jest Amber i już.
P.S. Brooke ubrano w bieliznę ze stanikiem typu push-up, dodatkowo aktorka powiększyła piersi operacyjnie, nie pochwalam takich rzeczy (tego typu operacji).
Kostium ewentualnie mogła wybrać ze stanikiem typu push-up. Ale nie wiem czy aktorzy mają na to wpływ. Ale to nic, jeśli tego nie zrobiła. Takie rzeczy nie są takie ważne. To jest Amber i już.
P.S. Brooke ubrano w bieliznę ze stanikiem typu push-up, dodatkowo aktorka powiększyła piersi operacyjnie, nie pochwalam takich rzeczy (tego typu operacji).
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
A mi się podobała sukienka Taylor
Ale fryzurę miała okropną i ta torebka (podejrzewam, że pomyśleliśmy o tym samym, Damians
)
. Amber rzeczywiście okropnie dzisiaj wyglądała
Za to Bridget i Kristen cudnie