Post autor: Irma »

A mnie nie podobało się dziś ubranie Bridget za to fryzura ładna. Brooke równiez ładnie wygladała w czarnej sukience. Amber lepiej wygląda jak ma ciemny makijaż

Post autor: Damians »

Zgadzam się, Bridget wyglądała dosyć pozytywnie. W ogóle, widać, ze aktorka się wyrobiła, bo porównując z pierwszym odcinkiem z tą chustką na głowie... ::cojest:: ::jezyk:: ::rad::

Taylor od błękitów, poprzez subtelny fiolet przeszła do ostrego, różowo - fioletowo - śliwkowego kostiumu. Nie wyglądała w nim najgorzej, choć takie ekstrawaganckie(?) kreacje nie pasują do naszej doktorki ::jezyk::

:mrgreen: Na tej niebieskiej wyprzedaży znalazło się nawet coś do Ridge'a :mrgreen: ::rad::

Brooke :serce: :serce: :serce: Jestem przekonany, że nawet najwięksi krytycy Brooke dostrzegli dzisiaj jej piękno ::rad:: :serce: W tej bieliźnie wyglądała przepięknie, a figurę ma lepszą od niejednej dwudziestolatki ::rad:: :mrgreen: ::jezyk::

[ Dodano: 2007-07-05, 18:54 ]
I zapomniałbym jeszcze skomentować Amber. Ona ma chyba tylko jeden strój kąpielowy ( co jak na panią Forrester jest trochę mało) i w dodatku wygląda w nim po prostu brzydko ::kwasny:: Czy tylko ja mam wrażenie, że Amber niema piersi? No, może ma, ale bardzo małe. Powiem szczerze, ze gdybym miał wybierać pomiędzy młodą Ambrossiom a starą Brooke - bez wahania rzuciłbym się na Brooke :serce: ::jezyk:: ::jezyk::

Deacon trochę śmiesznie wyglądał w tym marynarskim stroju, w pierwszym momencie sądziłem, że wybiera się na ten rejs statkiem ze Stefą i ciotką Pam ::cojest:: :mrgreen:

Post autor: Adex-fan Brooke »

Amber powinna już kupić sobie nowy kostium a to że się już rozebrała w domku na plaży to było bez sensu ::kwasny:: Brooke w bieliźnie jest bezkonkurencyjna chyba że ktoś jest całkiem ślepy ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: paulincia »

Damians pisze: Czy tylko ja mam wrażenie, że Amber niema piersi? No, może ma, ale bardzo małe.
Zgadzam się...Według mnie jest za płaska :roll: Nie pasuje jej ten biust do reszty figury...
Ale ogólnie dzisiaj w tej pomadce co miała wyglądała bardzo ładnie ::ok::
Noo i nie mogę pominąć faktu, że i Brooke przepięknie wyglądała w tej bieliźnie i to chyba każdy przyzna ::ok::

Post autor: Lizzy »

Ja lubię Kristen i w prostych i w kręconych włosach ;) . A Amber w tym stroju kąpielowym ::plask wczolo: ::plask wczolo: blee. Deacon też śmiesznie wyglądał w tym hmm... "garniturze" :?: ::loll:: Fajna była ta bielizna Brooke ;) musze powiedziec że ma 100 razy lepsze ciało od Amber.
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja też zauważyłem, że A. Frantz ma niewielki biust. W sumie to ładna dziewczyna, więc wg mnie nie razi szpetptą. Dobrze, że prosucenci nie wybierają ięknych kobiet - musi istnieć też jakaś równowaga, Jedna aktorka może mieć idealny wygląd, inna mogą być brzydkie. Świat nie składa sie tylko z pięknych, dobrze, że scenarzyści i producenci o tym nie zapomnieli. Przynajmniej MnS bliżej do rzeczywistości.

Post autor: Roxi »

Lepiej jest mieć niewielki biust niż go sobie operacyjnie powiększać.

Kostium ewentualnie mogła wybrać ze stanikiem typu push-up. Ale nie wiem czy aktorzy mają na to wpływ. Ale to nic, jeśli tego nie zrobiła. Takie rzeczy nie są takie ważne. To jest Amber i już.

P.S. Brooke ubrano w bieliznę ze stanikiem typu push-up, dodatkowo aktorka powiększyła piersi operacyjnie, nie pochwalam takich rzeczy (tego typu operacji).
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.

Post autor: katarzynka »

Jako kobieta powiem z całą mocą że Brooke ma genialne ciało :!: Oprócz ślicznego, płaskiego brzucha, ładne okrągłe pośladki. Tylko pozazdrościć :twisted:

Post autor: Damians »

O czym pomyśleliście, kiedy zobaczyliście czerwoną torebkę, w której dzwonił telefon :?: :mrgreen: Chyba o tym samym, co ja :mrgreen: ::rad:: ::jezyk::

Kristen miała dzisiaj ładnie ułożone włosy, w ogóle wyglądała ładnie. Ni i Bridget również bardzo ładnie wyglądała ::rad::
A Sofia w prostych włosach przypominała mi Kimberly ::ok:: :P

Post autor: Marisa »

A mi się podobała sukienka Taylor ::ok:: Ale fryzurę miała okropną i ta torebka (podejrzewam, że pomyśleliśmy o tym samym, Damians :lol: ) :roll: . Amber rzeczywiście okropnie dzisiaj wyglądała ::ysz:: Za to Bridget i Kristen cudnie :mrgreen:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum

Post autor: Irma »

Dla mnie bardzo ładnie wyglądała Bridget ciemny makijaż do niej pasuje. Amber jak zwylke brzydko ta bluzka taka nijaka ::kwasny:: Taylor miała ładną fryzurę i ładną sukienkę. Sofia wolę jak nosi sukienki i jak ma kręcone włosy chociaż jak ma proste też bardzo ładnie wygląda

Post autor: Beja »

A mnie podobał się strój Taylor i Bridget. Amber miała jak dla mnie za mocny makijaż (nie trawię koloru jej szminki).
Ale Tony miał "push-upa" na głowie na końcu drugiego odcinka. ::jezyk::

Post autor: Milagros »

Nie podobał mi się dziś strój Sofii.
Taylor miała na sobie jakąś dziwną sukienkę :serce:
Amber też miała jakieś dziwne ciuchy,w ogóle do niej nie pasowały ::jezyk::
Podobały mi się tylko Bridget i Kristen ::loll::

Post autor: piotrek11 »

Kristen dzisiaj pięknie wyglądała :serce: Reszta wydawała mi taka przeciętna ::jezyk:: No oprócz czerwonej koszuli Deacona :)
Arjen Robben

Post autor: gwiazda69 »

Sukienka Amber była beznadziejna podobnie jak ubranie dzisiejsze Sofii ::kwasny:: Za to Bridget ostatnio chyba najlepiej wygląda,tak świeżo,młodo i zadbanie :wink:
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
ODPOWIEDZ