A może ktoś się włamał na konto Damiansa
Taniec z gwiazdami
A jeszcze niedawno Damians wyzywał na ciebie Goku abyś nie wklejał zdjęć z pudelka.
I wyzywał na Tusk , że nie powinna brac udziału z Tzg , bo nie jest gwiazdą i interesuje mnie jaki stosunek ma do Lepperowej , bo wogóle to sa sprzeczne rzeczy
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tkk_Bolly nie rozumiesz mnie
Jeżeli jakaś informacja znajduje się w pięciu różnych, niezależnych źródłach to chyba mam ją prawo zapodać
A Anka poprosiła o zdjęcie Lepperówny, więc znalazłem najładniejsze - a najładniejsze było na Pudelku. I specjalnie na górze napisałem, że to z Pudelka ironizując w pewnym sensie te zdjęcie
Owszem wyrzucałem to Tuskównie, Wałęsównie itd. ale nie wiem czy zauważyłeś, tradycją TzG stało się, że w każdej edycji jest jakaś nieznana córka znanego polityka
Czy nam to się podoba, czy nie. W tej edycji najprawdopodobniej przypadnie to Lepperównie - nie ukrywam, ze się z tego cieszę 
Jeżeli jakaś informacja znajduje się w pięciu różnych, niezależnych źródłach to chyba mam ją prawo zapodać
Owszem wyrzucałem to Tuskównie, Wałęsównie itd. ale nie wiem czy zauważyłeś, tradycją TzG stało się, że w każdej edycji jest jakaś nieznana córka znanego polityka
Ostatnio zmieniony 2007-06-19, 20:53 przez Damians, łącznie zmieniany 1 raz.
Właściwie to ja mam troche inaczej z ojców to popieram Donada Tuska .A i tak wszystkich córek polityków nie cierpię. Może mają trudniej jak z góry uważam że nie powinny brac udziału w tym show.Ale prawdę mówią to jedna gorsza od drugiej.
A teraz Renata Lepper... ojciec z wyrokiem .Pewnie też nie ma obejścia z kamerami i bladego pojęcia o tańcu
A teraz Renata Lepper... ojciec z wyrokiem .Pewnie też nie ma obejścia z kamerami i bladego pojęcia o tańcu
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Kilka plotek na temat szóstej edycji pojawiło się w portalu wp.pl
- deacon_sharp
Lista uczestników 6. edycji
lista uczestników 6. edycji, nie wiem czy na 100% ale z Pudelka brałem (co jest mało prawdopodobne, ze to prawda):
Borys Szyc
Weronika Rosati
Maciej Zakościelny
Natasza Urbańska
Natalia Kukulska
Magdalena Schejbal
Anna Guzik
Katarzyna Bujakiewicz
Ula Dębska
Tomasz Kot
Renata Lepper
Agnieszka Dygant
+ jeszcze 2 gwiazdy
w tej edycji udział weźmie 14 par a najsłabsze bedą odchodziły nie co tydzień a co 2 tygodnie.
Borys Szyc
Weronika Rosati
Maciej Zakościelny
Natasza Urbańska
Natalia Kukulska
Magdalena Schejbal
Anna Guzik
Katarzyna Bujakiewicz
Ula Dębska
Tomasz Kot
Renata Lepper
Agnieszka Dygant
+ jeszcze 2 gwiazdy
w tej edycji udział weźmie 14 par a najsłabsze bedą odchodziły nie co tydzień a co 2 tygodnie.
FAN DEACON SHARPE
Ta lista pojawiła się także na onet.pl
Gdyby tylko TVN- owi udało się wciągnąć te wszystkie gwiazdy ( mają też być Stefano i Kamila Kajak) to z pewnością byłaby to najmocniejsza i najbardziej "gwiezdna" edycja
Tylko ciekawe, kto będzie w JOŚ 2 ( do tej edycji, założymy osobny temat
)?
I pamiętajmy jeszcze o tańcach na lodzi - tam też muszą być jakieś gwiazdy

Gdyby tylko TVN- owi udało się wciągnąć te wszystkie gwiazdy ( mają też być Stefano i Kamila Kajak) to z pewnością byłaby to najmocniejsza i najbardziej "gwiezdna" edycja
Tylko ciekawe, kto będzie w JOŚ 2 ( do tej edycji, założymy osobny temat
I pamiętajmy jeszcze o tańcach na lodzi - tam też muszą być jakieś gwiazdy
- Marek Forrester
Borys Szyc
Weronika Rosati
Maciej Zakościelny
Natasza Urbańska
Natalia Kukulska
Magdalena Schejbal
Anna Guzik
Katarzyna Bujakiewicz
Ula Dębska
Tomasz Kot
Renata Lepper
Agnieszka Dygant
Tak to wygląda z mojej perspektywy... Jejku za duzo tych reality show... Pozatym ja będę oglądał w niedzielne wieczory Big Brother 4.1, TZG już mnie naprawdę nudzi.
Weronika Rosati
Maciej Zakościelny
Natasza Urbańska
Natalia Kukulska
Magdalena Schejbal
Anna Guzik
Katarzyna Bujakiewicz
Ula Dębska
Tomasz Kot
Renata Lepper
Agnieszka Dygant
Tak to wygląda z mojej perspektywy... Jejku za duzo tych reality show... Pozatym ja będę oglądał w niedzielne wieczory Big Brother 4.1, TZG już mnie naprawdę nudzi.
Nobody does it better