Telenowele latynoamerykańskie

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku

Post autor: Goku »

Bartek - Tak pamiętamy. Średnio co dwie strony rozmawiamy o tej telenoweli :P...

P.S. Czy tylko mi Roxana przypomina z twarzy Umę Thurman?? ;)
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ach, tez ogladalam namietnie Amigas y Rivales :D To byla swietna telenowela!! :) Nawet ogladalam odcinki powtorkowe na TVN7 :D
Abarek

Post autor: Abarek »

Ja wychowałam się na telenowelach, pierwszą którą obejrzałam to była "Maria" z Grecia Colmenares, oglądałam ją chyba z 5 razy , potem Esmeralda , Paulina i tak poszło. Do czasu ''Przyjaciółek i Rywalek" obejrzałam wszystkie telenowele jakie były emitowane w Polsce. Po nich skończyłam z tym, nie wiem czemu. Eh, te stare dobre,czasy ::jezyk:: :o
Czekam na powtórki tych starszych telenowel , to może zacznę oglądać znowu , hehe
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Abarek pisze:Ja wychowałam się na telenowelach, pierwszą którą obejrzałam to była "Maria" z Grecia Colmenares
Kurcze to to byla normalnie klasyka!! Ja pamietam jak ogladalam na Polonii 1 z wloskim dubbingiem i polskim tlumaczeniem - rewelacja! LOL Teraz to wole telenowele sobie w oryginale poogladac o ile tylko mam mozliwosc :)
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

A obecnie jakie oglądacie? Ja tylko "Sidła milości". Świetna telenowela.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Ja w tej chwili niestety nie za bardzo mam czas, zeby w TV ogladac. Ogladalam do pewnego czasu Sos Mi Vida na Polsacie, ale musialam sie poddac. Jednak bardzo mi sie podobala ta telcia wiec sciagnelam sobie wszystkie odcinki i bede sobie spokojnie ogladac jak tylko znajde czas :D
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Ja sobie od czasu do czasu włącze Zone Romantica. Szkoda, że na Polonii 1 od 8-17 leci VitaShop. Dobiero później lecą jakieś telcie.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ja ostatnimi czasy oglądam głównie w oryginale. :) Najbardziej podoba mi się "Mi Prima Ciela" z doskonałymi protagonistami. :serce: :serce: :serce: Równie ciekawa jest "Aunque mal paguen" z VV. Polecam także produkcje z Televisy i Azteci. :) W polskiej tv zerkam na "El cuerpo del deseo", ale zazwyczaj muszę nagrać, bo dopiero po 16.00 wracam z pracy. 8)
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

A tutaj czołówka z telenoweli "Nigdy Cię nie zapomnę"
http://youtube.com/watch?v=nW0N7f2duuc
Obok "Pauliny" i "Przyjaciółek i rywalek" była to moja ulubiona telenowela. Te trzy podobały mi się najbardziej.
Niestety nigdzie nie mogę znaleźc scen, kiedy oni wszyscy byli tam dorośli ::kwasny::
Goku

Post autor: Goku »

Bartek pisze:A tutaj czołówka z telenoweli "Nigdy Cię nie zapomnę"
http://youtube.com/watch?v=nW0N7f2duuc
Obok "Pauliny" i "Przyjaciółek i rywalek" była to moja ulubiona telenowela. Te trzy podobały mi się najbardziej.
Niestety nigdzie nie mogę znaleźc scen, kiedy oni wszyscy byli tam dorośli ::kwasny::
Niestety nie pamiętam tej telenoweli. Na czym ona leciała??

"Przyjaciółki i Rywalki" oraz "Paulina" to były także moje ulubione telcie ;)
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Na TVN! Miała o ile pamiętam 94 odcinki. Bohaterami byli Esperanza i Luis Gustavo. Dokładnie nie pamiętam. Ale była naprawdę super :)
Awatar użytkownika
emeralda

Post autor: emeralda »

Siosra to ogladala :D:D:D I potem na swoj obiekt westchnien mowila Luis Gustavo ;)

No i spiewal tam Enrique piosenke filmowa :D:D:D

Jak dla mnie Esperanza miala za bardzo wylupiaste oczy ;)
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Nigdy Cie Nie Zapomne oczywiscie tez ogladalam :D W ogole przez dlugi czas ogladalam prawie wszystkie telenowele jakie lecialy na TVN, a teraz jak mozna odcinki w oryginale sciagac to sie rozbestwilam i sciagam zamiast ogladac w TV, hehe :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Czy w te wakacje, jakaś stacja zaczyna emitować jakąś telenowele od początku :?:
Chętnie bym sobie coś obejrzał, najlepiej rano ::jezyk::
A jeśli nie, to czy możecie mi coś polecić :?:
Marisa

Post autor: Marisa »

Na TVN7 leci Gorzka zemsta, w poniedziałek będzie 7 odcinek. Premierowe odcinki są o 14.10, a powtórki o 08.55.
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
ODPOWIEDZ