Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Szogunka pisze:Trochę przeginają. Nieśmiertelna Morgan ::ysz::
Nie ona jedna :D W soap operach nie brakuje niesmiertelnych bohaterow :D

Dziwne, ze Deacon sie przyznal Bridget, ale widocznie doszedl do wniosku, ze wzbudzi w niej wspolczucie albo cos...
Ally

Post autor: Ally »

Ja bym chyba tak dlugo nie wytrzymala pod woda ::loll::

Stephanie dzisiaj wymiatala, ma sile kobieta , powalila chudego clowna ::loll::

No i nie ma to jak odprezajaca herbatka po tym jak ktos probuje cie zabic :mrgreen:
Amberanna

Post autor: Amberanna »

Nie podobało mi się dziś zachowanie Stephanie. I to bardzo!!!!

Poza tym odcinki były trochę nudne. Cóż bowiem sie wydarzyło?
1. Deacon powiedział Bridget prawdę, kim jest (fajną miała minę).
2. Aresztowano Tima.

Natomiast sytuacja Morgan i Stephanie wróciła do punktu wyjścia. Znów czekamy na walkę.
Kiedy ją w końcu aresztują, albo wsadzą do psychiatrycznego, bo już mnie strasznie denerwuje ten wątek!
Amber wyglądała dziś bardzo elegancko.
La vita e bella!
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Jakoś dziwne wydaje mi się, że starsza kobieta po udarach, zawałach i nie wiem czym jeszcze, nie pracująca fizycznie powaliła dwa razy młodszą od siebie, kobietę w pełni sił.
Wątek Bridget i Deacona zaczyna się bardzo ciekawie - teraz będą wojny Bridget z całą rodziną - Brooke, Rickiem, Erickiem, Stephanie a przy pomyślnych wiatrach z Amber, która uzna że jednak woli Deacona ::jezyk::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Dawidku, a mnie się właśnie wydaje, że Bridget jest "kupiona". Fakt, zdradzenie swojej tożsamości było dla niej szokiem. Ale została, zaczęła nawet z nim tańczyć. Tak maślanych oczu pełnych oddania to chyba w MnS jeszcze nie widziałam. Dziwi mnie właśnie ta "miłość". Ale w sumie Bridget jest młoda a to jej pierwsze poważniejsze uczucie. łatwo o nadinterpretację.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Wczoraj były bardzo fajne odcinki. :D Widziałam że Morgan bedzie żyło bo to by było nudne gdyby już umarła. Bardzo fajne były sceny z Stephanie i MOrgan takie trzymające w napięciu. :twisted:
Nie wiem o co sie Rick tak rzuca że Amber poszła do Deacon'a. ::plask wczolo:
Bridget jest bardzo naiwna. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Dziś będzie 3333 odcinek! :zeby:
Mam nadzieję, że Bridget wyjdzie już z tej Jaskini, bo jest tam chyba ze trzy odcinki. :lol:
Wczorajsze odcinki rzeczywiście trzymały w napięciu. Wreszcie coś się zaczyna dziać! :)
Może i lubiłabym Stefę, gdyby nie zabijała ludzi. :evil: I to jeszcze chorych, potrzebujących pomocy. Myślałam, że chociaż ona ma jakieś zasady w życiu. :evil: A ta po prostu pozwala Morgan umrzeć i modli się zarazem o wybaczenie. ::plask wczolo:
Dobrze, że Tim ją uratował.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Tiril pisze:Jakoś dziwne wydaje mi się, że starsza kobieta po udarach, zawałach i nie wiem czym jeszcze, nie pracująca fizycznie powaliła dwa razy młodszą od siebie, kobietę w pełni sił.
Właśnie. Też o tym pomyślałem ::ok:: Mogran zawsze prezentowała się nam w bardzo dobre kondycji fizycznej, a tu Stephanie ją powaliła ::ke:: Od razu wiadać, że grubymi nićmi szyte. Ale musi się coś dziać. Scena była naprawdę niezła 8) Najlepsze były miny pań się wzajemnie podduszały 8)
A z tą krwią z nosa to już w ogóle ::plask wczolo: Od razu też o tym pomyślałem, że ściema Ridge'owi ciutkę nie wyszła ::loll:: ::plask wczolo: Bo przecież każdy głupi zauważy, wchodziąc do czyjegoś domu i widząc tylko 3 osoby, że jedna ma twarz w czerwieni. Tym bardziej, że pan porucznik nie był sam tylko miał ze sobą posiłki 8)

A koniec też był dobry. Tylko myślałem, że będzie jak w jakimś thrillerze i Stephanie zobaczy w lustrze utkwiony w nią wzrok Morgan, ukrytej gdzieś w szafie i tak od razu wyskoczy stamtą i rozpocznie jakąś akcję, a ta tak po prostu weszła. Tak, czy siak zapowiada się dziś ciekawie :zeby:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Stefa jest niezniszczalna, i chociaż Morgan jest wysportowana, to jej nie przezwycięży :wink: Niech już się Moda zacznie, bo nie wytrzymam 8)
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Tiril pisze:Jakoś dziwne wydaje mi się, że starsza kobieta po udarach, zawałach i nie wiem czym jeszcze, nie pracująca fizycznie powaliła dwa razy młodszą od siebie, kobietę w pełni sił.
Stefa działała w obranie własnej ,myśle,że w takiej chwili można mieć taką siłe o jakiej normalnie niewiemy!To jest walka o życie więc...No i Stefa taka niedołężna nie jest :wink:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Tiril

Misia pisze:
Stefa działała w obranie własnej ,myśle,że w takiej chwili można mieć taką siłe o jakiej normalnie niewiemy!To jest walka o życie więc...No i Stefa taka niedołężna nie jest :wink:
Też myślałam o tej sile, tyle że w kontekście Morgan. Jej choroba mogła wydobyć z niej ogromne pokłady siły, kierowała się przecież olbrzymią chęcią zemsty.I własnie tym bardziej dziwi mnie, że to Stefa "wygrała". Ale to nie ma znaczenia i tak, stało się to co się stało. A upadek do basenu mógł wcale nie być spowodowany siłą S. tylko np Morgan mogła się poźliznąć i stracić równowagę ::krzyw::
Sad but true
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Jak matka może nie przyjechać na ślub córki ::ysz:: ?Co z tego ,że ma bogatego faceta...
Foresterzy tylko mówią o gościach a ile to ich będzie?Boże pare osób a robią niewiadomo co z tego...
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Stephanie jest niezatapialna. :lol:
Deacon postępuje podle wobec Bridget ale ktoś w końcu powinien utrzeć nosa tym Forresterom! Eric jak paw musiał przyjść wtedy do niego i się pysznić. :roll: Oni i tak zawsze wiedzą swoje, Deacon to niebezpieczny typ któremu zależy tylko na forsie! :roll: Bosz... :x :roll:
Morgan niestety już nie będzie siać postarchu. I co my teraz będziemy oglądać?! ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Deacon idzie na całego :zeby: a biedna Bridget wierzy w każde jego słowo i tak bardzo się tym przejmuje. :roll:

Foresterowie wpadną w szał jeśli Bridget pójdzie na ślub z Deaconem, ale by się wtedy działo. :zeby: Rickowi to by pewnie szczęka opadła do ziemii. ::loll::

Ciekawe co Brooke odpowie Rickowi i Amber. :lol: Obstawiam, że zgodzi się być świadkiem na ich ślubie :zeby:
Awatar użytkownika
Tiril

Ale dlaczego Brooke nie powie nic Forresterom o propozycji Deacona?Czemu chce to ukrywać? Albo moze chociaż Thornowi?
Sad but true
Zablokowany