Co sądzicie o tym serialu??Moim zdaniem jest super...Choć oglądam go dopiero od mniej więcej półtora tygodnia :( ...Wcześniej jakoś nie zwracałem na niego uwagi...

Oto Opisik dla zdezorientowanych :mrgreen: :

Joan Girardi (Amber Tamblyn) jest uczennicą szkoły średniej i z pozoru typową amerykańską nastolatką. Przed czterema miesiącami razem z całą rodziną przeniosła się do miasteczka o nazwie Arkadia z powodu wypadku, jakiemu uległ jej starszy brat. Ta tragedia wstrząsnęła rodziną Girardach. Mama Helen (w tej roli zdobywczyni Oscara, Mary Steenbergen) przechodzi duchowy kryzys, odkąd Kevin został sparaliżowany i nie potrafi okazać uczucia innym dzieciom. Razem z mężem, Willem (Joe Mantegna) marzą jedynie, by życie ich rodziny wróciło do normy a dzieci zachowywały się normalnie.

Główna bohaterka usiłuje się odnaleźć w nowym miejscu, uczy się w szkole średniej i wydaje się nastolatką z typowymi radościami i smutkami. W drodze do szkoły poznaje pewnego chłopaka, który wie zaskakująco dużo na jej temat, a nawet zna najbardziej sekretne historie z jej życia. Joan jest wstrząśnięta. Chłopak nie odstępuje jej i w końcu wyjawia, że specjalnie przybrał postać jej rówieśnika, by móc z nią swobodnie porozmawiać. I chociaż brzmi to jeszcze bardziej nieprawdopodobnie, przybysz twierdzi, że jest Bogiem i odtąd będzie się nią kontaktował i zlecał jej różne zadania...

źródło: http://polsat.com.pl

Dla zdezorientowanych też podaję dni i godzinę emisji:

poniedziałek-piątek, godz. 11.00 :mrgreen:

Post autor: paulincia »

Mi też się bardzo podoba ::ok::

Post autor: alexisjunior »

Ten serial wydaje się nawet fajny 8) , ale ma wg mnie jeden minus: leci on w tym samym czasie co "Moda na sukces" na Zdf :| .
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...

Post autor: Abec »

Na początku był megafajny, ale potem schematyzm wszystkich odcinków zrobił się nie do zniesienia. Zawsze Bog, zawsze zadanie które zawsze w niezwykły spobób wychodzi Joan na dobre, zawsze historia dziewczyny w niezwykły sposób łączy się ze śledctwem które prowadzi jej ojciec. W kółko.

Nie dziwię się, że zlikwidowali go po dwóch sezonach.

Bardzo polecam piosenkę z czołówki :)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D

Post autor: Goku »

Dzisiejszy odcinek odbił się trochę od tego schematu...
SallyFan
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Dzisiejszy odcinek był super! :mrgreen:

Fajną rozrubę mieli na tym przedstawieniu :D

Post autor: Monia »

Ja też oglądam ten serialik i przyznam, że nawet go lubię.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:

Dzisiaj był fajny odcinek...Ciekwawe czy Hilary Duff zagrzeje stałe miejsce u boku Joan...

Post autor: Abec »

Nie chciałbym, by to z mej strony zabrzmiało brutalnie, czy tak jak bym chciał kogoś pouczać, ale jeżeli naprawdę jesteś ciekaw, to łatwo to sprawdzić. IMDb nawet po ostatnich zmianach na gorsze spełnia swe zadania.

http://www.imdb.com/name/nm0240381

Alexander, ten link także dla Ciebie
ll
ll
ll
V
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D

Post autor: Marek Forrester »

Dzisiaj właśnie natrafiłem na ten serial a tu moja kochana Hilary Duff. Czy zagrała tylko epizod czy pozostanie w serialu na dłużej?
Nobody does it better

Czyli więcej się nie pojawi :C

[ Dodano: 2006-08-23, 14:19 ]
[glow=blue]Oto opisy Przyszłych odcinków:

Czwartek

Joan ma zgłosić się po dodatkowe zadanie z literatury romantycznej, która bardzo ją nudzi. Ma zanalizować jeden z wierszy. Zastanawia się, czego ma się przy tej okazji nauczyć. Staje się też zazdrosna o koleżankę, która pomaga Adamowi przygotować scenografię do musicalu. Nie wie też, co czuje do Rogera, swojego korepetytora.(Co oni Podają przecież to było wczoraj!!!)

Na piątek nie mam opisu...W Poniedziałek już nie będzie i Joan będzie leciała tylko we Wtorki o 10.45!!!

Wtorek

Joan zgłasza się do pomocy w przygotowaniach do organizowanego w szkole dnia otwartego. Poznaje tam matkę swojej koleżanki, Stevie. Wiąże się to z jej kolejnym zadaniem. Adam ma do Jean pretensję, że powiedziała swojej matce o ich planach spędzenia wspólnie nocy po koncercie. Kevin dostaje propozycję pracy w lokalnej stacji telewizyjnej.
[/glow]

[ Dodano: 2006-08-23, 14:20 ]
Już wkrótce Drugi Sezon!!!(właśnie chyba od Wtorku...)
Kacia
Kacia

Post autor: Kacia »

To jest swietne szkoda tylko ze dzis przegapilam pierwsze 30minut:( moze ktos napisac co sie wtedy stalo ze potem kazdy przygryzal joan?

Najpierw Joan Uratowała życie Dylan...Wszyscy uznawali ją za Bohaterkę-Była nawet w TV...Ale kiedy Joan dostawała Dyplom w czasie Konferencji Prasowej :mrgreen: jeden z pytających powiedział że okazało się że ten który niby miał potrącić Dylan powiedział że mógł w każdej chwili się zatrzymać...A Dylan zauważając swoje koleżanki powiedziała że nie wie jak to było i że to one wiedzą...

[ Dodano: 2006-08-24, 18:19 ]
A jednak dzisiaj był nowy odcinek a taki sam opis jaki podałem...Tylko że ja ten opis źle przeczytałem wcześniej i przeczytałem że to Joan pomaga Adamowi i stąd myślałem że to będzie powtórka :D...Ale fajne teksty dzisiaj były np. Adam: "A ty nie masz spotkania w pracowni Biologicznej??" Albo Joan "To moje marzenie.Co ona tu robi??"
Kacia
Kacia

Post autor: Kacia »

Fajny był dzisiaj odcinek
ODPOWIEDZ