Czesć! Witam Was wszystkich jako stary znajomy James Bond ale w nowym temacie, który dotyczy jednego z najlepszych (oczywiście po "Modzie na sukces") seriali telewizyjnych, jakie wyprodukowała tzw "Ameryka" (czyli USA) na przestrzeni kilkudziesięciu lat XX wieku! Mowa mianowice o serialu "Miami Vice" - "Gliniarze z Miami" w obsadzie Dona Johnsona jako Sonny'ego Crocketta i Edwarda Jamesa Olmosa jako Ricardo Tubbsa" - policyjnego duetu wszechczasów!
Być może są tacy, co go oglądali, być może też są tacy, co go jeszcze NIE oglądali" Dlatego właśnie wyszedłem naprzeciw "wyzwaniu" i stworzyłem dział, do Waszej dyspozycji, w którym możecie dowolnie wypowiadać się na temat tego serialu, czy też umieszczać różne materialy (filmiki, fotki, etc...). Niestety ja "niewiele mogę (Wam)dać!" bo "sam niewiele mam (na ten temat)"
"Przykro mi!" może wystosujemy jakaś "petycję"
do TVP, być może się zgodzi w zamian za niewyemitowanie od początku MNS (Mody na sukces). Powinniście ją ujrzeć gdzieś jeszcze w ten weekend, lub maksymalnie w przyszłym (ostatnim) tygodniu przedwakacyjnym" No to narazie tyle na ten temat, a więc ja życze miłego długiego weekendu! No i byle do wakacji (oby z "Miami Vice" w TVP1)! Pa! 
Ostatnio zmieniony 2014-12-13, 22:47 przez JamesBond#00788, łącznie zmieniany 4 razy.
Pamiętam jak ten serial był popularny na początku lat '90 w Polsce. Fajna czołówka, ale mnie nigdy nie był w stanie na tyle zaciekawić aby go śledzić. Niedawno powtarzali go chyba na Tv4 a teraz chyba na Tvn7 więc po co Ci jakieś petycje skoro on jest obecny w tv? 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A po to petycje, byś mogł oglądać w TVP (którą większość ogląda) a nie koniecznie w TVN7 (której nie wszyscy oglądają - bo Cyfra Plus troche więcej kosztuje niż abonament za TVP)! Zresztą są tacy, co chętnie by obejrzeli ten serial choćby jeszcze raz! Albo ci, co nigdy go nie oglądali, (chocby ja
)! I pewnie większość się z tym zgodzi! Pozdrawiam! 
Skoro go nigdy nie oglądałeś, to czemu jesteś nim tak zafascynowany, że aż chcesz pisać petycje?JamesBond#00788 pisze: Albo ci, co nigdy go nie oglądali, (chocby ja)!)
Serial znowu powócił na TVN7 w tygodniu o 15.05
.
Serial jest bardzo dobry, a do tego dzisiaj był jeden z najbardziej zakręconych i najlepszych odcinków: kosmici, UFO, kręgi Jacoba, a do tego sam James Brown jako Lou De Long oraz Chris Rock
. Oj bardzo schizowaty odcinek
.
A tak w ogóle to kto w tym serialu nie występował w poszczególnych odcinkach
.
Serial jest bardzo dobry, a do tego dzisiaj był jeden z najbardziej zakręconych i najlepszych odcinków: kosmici, UFO, kręgi Jacoba, a do tego sam James Brown jako Lou De Long oraz Chris Rock
A tak w ogóle to kto w tym serialu nie występował w poszczególnych odcinkach
Administrator
Odkopuję ten temat po dokładnie 13 latach!
Od najbliższego poniedziałku telewizja WP będzie emitować "Policjantów z Miami". Emisja serialu będzie 4 razy w tygodniu o dobrej porze, czyli o 19.00: http://www.portalmedialny.pl/art/73381/ ... ji-wp.html .
Od najbliższego poniedziałku telewizja WP będzie emitować "Policjantów z Miami". Emisja serialu będzie 4 razy w tygodniu o dobrej porze, czyli o 19.00: http://www.portalmedialny.pl/art/73381/ ... ji-wp.html .