W Polsacie w ndz. o godzinie 20.20 nadawany jest serial "Wybrańcy Fortuny".
Występuje tam parę aktorów znanych z innych seriali (np. Jack Wagner, Jason Winston George, Jasmine Bleeth). Śledzi ktoś z Was losy bohaterów tego serialu? Według mnie robi się coraz ciekawiej... W dzisiejszym odcinku niezła była bójka między Heather i Samanthą. Ciekawa też jestem tego jak zakończy się romans dwóch sióstr z tym samym chłopakiem!
Występuje tam parę aktorów znanych z innych seriali (np. Jack Wagner, Jason Winston George, Jasmine Bleeth). Śledzi ktoś z Was losy bohaterów tego serialu? Według mnie robi się coraz ciekawiej... W dzisiejszym odcinku niezła była bójka między Heather i Samanthą. Ciekawa też jestem tego jak zakończy się romans dwóch sióstr z tym samym chłopakiem!
Ostatnio zmieniony 2010-06-25, 23:59 przez wiwi, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja oczywiście oglądam
wszystkie seriale A. Spellinga są godne uwagi, dziś był fajny odcinek na koniec wypadek w basenie -kto przegapił polecam powtórkę w piątek! Niestety nie zostało już dużo odcinków, chyba jednak czegoś brakowało temu serialowi bo nagle przerwano jego kręcenie. Jack Wagner wydaje się tam o wiele starszy niż w "Modzie na sukces". Godna uwagi jest też Gwen grana przez gwiazdę "Dallas" - Victorię Principial.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
He he
Nie będzie zakończenia, bo życie też toczy się dalej.... ale faktycznie mogłoby być jakieś fajne
Super był ostanio ten odcinek, chyba jeden z lepszych, a końcóweczka to już w ogóle
Aha jeszcze taka przydatna informacja- od tego tygodnia "Titans" będą w soboty o 17.15. Szkoda, że już zostały tylko 3 odcinki.... 
Ten serial został przerwany więc pewnie to się nie wyjaśni. A zaciekawiły mnie te sny Heather...
[ Dodano: 2005-09-18, 13:27 ]
Wczoraj leciał ostatni odcinek
Szkoda, że nie dowiemy się co dalej... Teraz pewnie aktorka wynjęta by grać Maureen sporo by namieszała. Ciekawe też co zrobiłby David skoro dowiedział się, że bijatykę w klubie zawdzięcza Jenny...
[ Dodano: 2005-09-18, 13:27 ]
Wczoraj leciał ostatni odcinek
Tak szkoda że serial nie ma zakończenia, A. Spelling nie wyprodukował więcej odcinków, serial niestety nie spodobał się w USA i przerwano go, wg mnie szkoda bo może mimo iż mógł być lepszy zapowiadał się ciekawie, fajne dialogi, ciekawe jak dalej potoczyłyby się losy bohaterów...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Samantha powiedziała Peterowi, że jest staroświecka i musi on poprosić jej dziadka o jej rękę. Peter się natychmiast zgodził jednak nie poszło mu dobrze. Dziadek Samanthy był od początku uprzedzony w stosunku do niego. Uważał, że Peter nie jest mężczyzną, który pozostanie przy Samancie do końca życia tylko szybko znajdzie sobie kochankę. Peter wrócił do domu i się upił. W tym czasie Samantha przekonywała dziadka co do Petera. Maureen wciąż szantażuje Petera, że powie Samancie prawdę, ten na początku daje jej pieniądze, lecz po powrocie od dziadka Samanthy, mówi że może sobie mówić prawdę, bo między nim a jego narzeczoną wszystko skończone. Dziewczyna zmienia wtedy podejście i próbuje uwieść Petera. Do niczego jednak nie dochodzi, bo Peter pijany zasypia, a rano pojawia się Samantha i wszystko się układa. Para obiweszcza swoje zaręczyny rodzinie przy wspólnej kolacji w restauracji. Do Smanthy podchodzi Maureen by jej pogratulować. Heather wciąż ma koszmary. Gdy jest na obiedzie z Chandlerem kelner rozpoznaje w niej koleżankę ze szkoły. Jednak Heather miała wtedy inne nazwisko. Dziewczyna udaje, że go nie zna. Później jednak wyjawia Chandlerowi prawdę. Jej ojczym bił matkę, aż w końcu zabił. Dlatego Heather zmieniła nazwisko i uciekła. Między Jenny i Laurie konflikt zaostrza się. Tym razem poszło o koncert. David i Laurie są przeciwni by jakiś tam zespół wystąpił w ich klubie, ale Laurie stawia na swoim. Gdy umowa zostaje zawarta Jenny mówi managerowi zespołu, że koncert ma być pokazywany w internecie. Tego jednak nie było w umowie i zespół nie pokazuje się. Doprowadza to do bijatyki w klubie. David dowiaduje się, że za wszystkim stoi Jenny. Gwen spędza noc z Jackiem, ale rano mówi, że była to pomyłka. Dowiaduje się o tym Heather i zdradza Gwen, że wie to od Jacka. Gwen się wścieka i grozi Heather. Ethan widzi Faith z innym chłopakiem. Dziewczyna nie chce się z nim już dłużej zadawać. Pod wpływem rozmowy z Jackiem Ethan decyduje się szczerze porozmawiać z Faith o swoich uczuciach. Efekt jest znakomity - dziewczyna wraca do Ethana.
A tu fotka Caspera Van Diena (Chandlera) z żoną Catherine Oxenberg (Amanda z "Dynastii"):

Aktorzy (na tym zdjęciu jest Priscilla Garita-Gaby z "Sunset Beach" to ona miała zagrać Samanthę!)

Tutaj już z prawdziwą Samanthą:

Aktorzy (na tym zdjęciu jest Priscilla Garita-Gaby z "Sunset Beach" to ona miała zagrać Samanthę!)

Tutaj już z prawdziwą Samanthą: