Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika
Królowa jednej nocy

Post autor: B@r »

Dziś w TVP1 za "Wspaniałe Stulecie: Sułtanka Kosem" zadebiutował nowy turecki serial - Królowa jednej nocy ze znaną i uwielbianą z poprzedniego Stulecia sułtanką Hurrem,czyli Meryem Uzerli!

Pierwszy odcinek się przyjemnie oglądało. Nie ma na razie tyle akcji jak w Stuleciu, ale widać, że będzie to fajna telenowela z wątkiem kryminalnym w tle bo z tego to czytałem to później się nieźle rozkręci. :) Zrobiłem aż małe promo bo od Meryem nie da się oczu oderwać - https://www.youtube.com/watch?v=bRsz5XNjGmk :serce:

Ogląda ktoś też?

Wkleję jeszcze dla zainteresowanych opis.

"Królowa jednej nocy" to historia miłości Kartala (Murat Yilgrim), który wychował się w rodzinie bogatego biznesmena Aziza (Ugur Polat) i pięknej Francuzki, Selin (Meryem Uzerli). Kartal poślubił córkę Aziza, Esrę, ale w czasie podróży służbowej trafia do miejscowości Grasse w południowej Francji, gdzie poznaje Selin. Zakochuje się w niej od pierwszego wejrzenia. Po burzliwym romansie mężczyzna postanawia wrócić do żony. Kilka lat później Selin przyjeżdża do Turcji i znowu spotyka Kartala.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Adex-fan Brooke »

Aktorka piękna, widoki ładne, ale pierwszy odcinek raczej nudny, pewnie nie będzie tu emocji jak w Stuleciu, ale może będę zerkać. To ma tylko 1 sezon czy już kręcą drugi?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
matti05
matti05

Post autor: matti05 »

Adex-fan Brooke pisze:Aktorka piękna, widoki ładne, ale pierwszy odcinek raczej nudny, pewnie nie będzie tu emocji jak w Stuleciu, ale może będę zerkać. To ma tylko 1 sezon czy już kręcą drugi?
Pierwszy sezon ma 15 odcinków, u nas będzie 49. Zakończyli 19 kwietnia z powodu słabej oglądalności.

Post autor: Elmoo »

Obejrzałem przez przypadek pierwszy odcinek. Serial raczej skierowany głównie dla kobiet i widać, że wątkiem wiodącym będzie sielankowa miłość, coś jak w telenowelach latynoamerykańskich. Dlatego raczej nie będę kontynuować oglądania, bo dla mnie to nic ciekawego. Aczkolwiek miło było zobaczyć piękną Meryem Uzerli w innej roli, uwielbiam ją. :serce:
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Pamiętajmy, że jeden odcinek turecki to kilka odcinków naszych. Możliwe więc, że akcja rozwinie się dopiero dziś lub jutro, czyli pod koniec odcinka jak to często bywa. Z tego co czytałem będą tu zawirowania kryminalne.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziś był wypadek samochodowy i słabo pokazany, serial nie porywa, ale w wolnej chwili można zerknąć.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Zrobiłem nowy zwiastun z miłosnym mezaliansem z Selin,Kartalem i Azisem - https://www.youtube.com/watch?v=PyYjppg ... e=youtu.be :) :serce:

Bo jak ktoś nie oglądał, to śpieszę z wyjaśnieniami, że Kartal pod naciskiem rodziny zostawił Selin, mijają 4 lata i ona wraca do Turcji. Okazuje się, że ma z Kartalem syna. Przypadkiem poznaje Azisa, który się w niej zakochuje. Nie wie, że to przyszywany ojciec Kartala. Gdy przychodzi na kolację do jego rezydencji wszyscy są w szoku! :twisted:
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

matti05
matti05

Wczoraj lektorem był Stanisław Olejniczak,dla mnie dobra zmiana. Ciekawe czy na 1 odcinek,czy do końca emisji serialu będzie czytał :).
matti05
matti05

Po emisji "Królowej Jednej nocy" zastąpi serial portugalski "Złote serce" od 14 grudnia o 18:35. http://www.novela.pl/premiery/zlote-serce-w-tvp-1/
ODPOWIEDZ