Ktoś ogląda nowy serial Too Close To Home? Były już 3 odcinki. W roli pobocznej występuje Heather Locklear jako pierwsza dama :) dla niej oczywiście zacząłem oglądać, ale ogląda się bardzo dobrze, tylko dziwi mnie połączenie jakby dwóch światów, jedna siostra romans z prezydentem, który wychodzi na jaw a druga mieszkająca z dziećmi w przyczepie, kelnerka, opiekująca się matką i pomagająca seksownemu Brody'emu, który ma ojca chorego, no trzecia siostra pusta zdzira siejąca kłopoty...
Serial może jeszcze nie porywa szybką akcją mimo kilku dobrych scen, ale polecam! Ciekawi mnie czy odniesie sukces.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=bh23bl9qpG4
Obrazek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Tkk_Bolly »

Mam w planach, Tyler Perry to sprawdzona marka. Gra tam też Kelly Sullivan znana ostatnio z Y&R

Adex polecam Ci dwie inne jego daytime soapki które śledzę, a które biją rekordy oglądalności . Szczególnie The Haves and Have nots ale druga If loving you is wrong też jest warta uwagi.
Owszem wszystko się powoli rozkręca, ale akcje są lepsze niż w BB.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: Adex-fan Brooke »

I jak? Ktoś ogląda Too Close To Home? Ja oglądam już 2 sezon i jest zachwycony, ten serial bardzo wciąga. Bardzo dobrze się go ogląda. Szczególnie fanom soap oper dziennych mógłby się spodobać bo akcja nie jest bardzo dynamiczna a zaraz cały czas jakieś nowe ciekawe rzeczy wypływają... No i niesamowita Heather Locklear, która pojawia się gościnnie :serce:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ