cmk
Casey Kasprzyk

Post autor: cmk »

Kolejny pomysł David'a Gregga, do którego jest mi potrzebna odważna osoba!

Jak wiadomo, producent The Bold and the Beautiful - Casey Kasprzyk ma polskie pochodzenie, jednak nie mówi w naszym języku. Swoje nazwisko wymawia jako Cas-per-zick z akcentem na pierwszą sylabę.

David zaproponował, żeby nagrać jakiś krótki wesoły filmik, którego motywem przewodnim będzie jakieś polskie słowo, mające związek z fabułą Mody na sukces. Casey miałby powtórzyć to słówko i jakoś skomentować.
Przykładowo więc zaproponowałem jako pierwsze słówko dnia: CIASTO CYTRYNOWE (lemon bars) od Pameli. Jest to słowo przywołujące zabawny moment i przy okazji można coś z tej okazji dopowiedzieć.

Czy ktoś chciałby się nagrać ? Krótkie i zabawne wideo z jakimś słówkiem. Może być to ciasto cytrynowe chyba, że ktoś ma lepsze propozycje.

Proszę o pomoc :)

Post autor: Adex-fan Brooke »

"Przeznaczenie" to słowo też bardzo się kojarzy z B&B i Brooke :) ale mi się nie chce nagrywać. :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Ja mogę coś z Taylor nagrać co by jej dotyczyło ::jezyk::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Silikon lub szarlatanka :lol: albo hipokryzja :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
cmk

Post autor: cmk »

Słówko "przeznaczenie" mi się podoba :) Będzie dość trudne :) Ale to może zostawmy je na następny raz, żeby Casey'a nie zniechęcić :)

A co by do Taylor wymyśleć... hmm

Post autor: BeLieF »

Niewolnica Stephanie :lol:

Post autor: Despina »

Do Taylor pasowałoby piękno, mądrość, wdzięk i elegancja :)
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Może hipnoza i zatańczę w filmiku jak Taylor tu http://www.youtube.com/watch?v=cAlpCGEfDAs :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Do Brooke natomiast rozwiązłość lub perwersja i jakiś fan Brooke mógłby wykonać ten sam taniec co Brooke jak ją wtedy Taylor naszła i wyśmiała lub ten z pokazu sypialnie Brooke :lol:
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Despina pisze:Do Brooke natomiast rozwiązłość lub perwersja i jakiś fan Brooke mógłby wykonać ten sam taniec co Brooke jak ją wtedy Taylor naszła i wyśmiała :lol:
O tu http://www.youtube.com/watch?v=iSjv7dgO_KQ :lol: Świetny pomysł :lol:
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Brooke: niestabilność - też pasuje. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

To było zabawne to nic dziwnego że się śmiała, to miało być dla Ridge'a, Brooke w kadym bądź razie jak zawsze seksowna :) a popatrzmy na Duck Taylor i jej kurze wywijasy :) http://www.youtube.com/watch?v=JPQ_opdzWRY ::loll:: ::loll:: cóż...kobicinę zawsze skręcała zazdrość, że nie jest w oczach Ridge'a tak samo seksowna :D

Polemizowałabym bo bardziej to Brooke jest śmieszna niż seksowna a jej ruchy to jak ruchy striptizerki dla ubogich w jakiejś spelunie na jakimś odludziu, no ale jak to woli :wink:

Jasne :lol: Brooke seks bomba Mody na sukces nie jest seksowna dobry żart :lol: oczywiście możesz mieć inny gust, ale wiadomo, że mówisz tak tylko na przekór jak zawsze.

Bo i mam inny gust i to zdecydowanie i nie musi mi się podobać to samo co Tobie ani nie muszę tego lubić, poza tym trzeba odróżniać zwykłą tandetę od seksowności. :roll:
ODPOWIEDZ