Fajnie, że TVP wzięła się za ten format. X Factor się nie umywa.
A wy oglądacie?
Ostatnio zmieniony 2011-09-09, 22:52 przez B@r, łącznie zmieniany 3 razy.
Widziałem pierwszy odcinek.B@r pisze:A wy oglądacie?
Za mało show w show. Taki strasznie smutny ten program, choć jury interesujące i same zasady ciekawsze od X FACTOR. Uważam, że bardzo źle, że to właśnie TVP wzięło się za ten format, bo ich przerósł. Nie podołali raczej.B@r pisze:Dziwię się, że nikt tu jeszcze nie założył tematu o tym jakże świetnym programie. Moim zdaniem The Voice jest najlepszym programem rozrywkowym od czasów Idola.![]()
Fajnie, że TVP wzięła się za ten format. X Factor się nie umywa.![]()
A wy oglądacie?
Myślę, że można tutaj pisać o wszystkich edycjach. Tak na marginesie - amerykańska edycja nie jest oryginałem. Pierwowzorem jest "The Voice of Holland" - w Holandii narodził się ten format, który kupili amerykańcyB@r pisze:Dlaczego ktoś zmienił nazwę tematu? A jak będę chciał pisać o oryginalnej amerykańskiej edycji?
Ja tak samo myślę na temat jurorów.Tęczowy pisze:Najbardziej z jurorów lubię Nergala (mega pozytywne zaskoczenie tego sezonu w TV!) i Kayah. Z kolei Piasek trochę stracił w moich oczach, trochę za bardzo cwaniakuje i wydaje mi się, że przez to nie jest do końca sobą.
Haha, no właśnie też nie rozumiem tego dlaczego oni są wciąż w tych samych ubraniach.DaMiAn pisze:Ja to chyba zorganizuję akcję "Podaruj ubrania dla jury The Voice of Poland"
Bez kitu, ale chyba w ciągu jednego dnia nie przesłuchali tylu ludzi :>
Ja również żałuję i mnie też przypadła do gustu ta interpretacja.Tęczowy pisze:Co do wczorajszego odcinka, to żałuję, że nie wzięli dziewczyny śpiewającej piosenki Lady Gagi - Paparazzi. Miała własną interpretację, ale mi się spodobała