Owen Knight

Post autor: BeLieF »

Zakładam temat o Owenie Knight'cie który pojawił się na TVP1.
Wiemy o nim że jest detektywem który pomógł odszukać Markusowi Donnę :wink:
Przybył do LA by Markus mu zapłacił za pomoc :wink:
Co o nim sądzicie?

Post autor: Mareczek »

Narazie zapowiada się ciekawie - jest tajemniczy i nie do końca wiadomo o co mu chodzi :P
Oprócz pieniędzy :wink:

Mareczek pisze: Oprócz pieniędzy :wink:
A fakt :wink:
Zachowuje się jakby był pazerny na kasę Forresterów :wink:
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Za wcześnie jest jeszcze by coś o nim cokolwiek mówić. Zgadzam się jednak z tym, że on przyjechał nie tylko po kasę.
Na pewno płeć piękna będzie miała na kim zawiesić oko. Felicia już to zrobiła. :D
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Dawidek pisze: Na pewno płeć piękna będzie miała na kim zawiesić oko. Felicia już to zrobiła. :D
Właśnie pomyślałem, że fajnie by do siebie wizualnie pasowali. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Spencer »

Moja ulubiona postać z obecnie występujących na TVP1. 8)
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)

Spencer pisze:Moja ulubiona postać z obecnie występujących na TVP1. 8)
Moja też 8)
Dobrze że powiedział prawdę Donnie o tym że Felicia chciała by za pieniądze uwódł Donnę :wink:

Post autor: Forrester »

Wprowadził sporo zamieszania swoim pojawieniem się :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.

Post autor: DeaconFan »

No i co nadal podoba Wam się Owen? Jest już trochę czasu w MnS i zdążyliśmy go nieco lepiej poznać. Zapowiadał się na czarny charakter lecący na kasę Forresterów, ale na szczęście (a może i na nieszczęście) szybko pokazał, że ma dobre serce. Trochę może przegiął parę razy z tym uwodzeniem Donny, no ale trochę mu się nie dziwię. :) Fajne było jak ostatnio rozgryzł intrygę Thorne'a i powiedział o wszystkim Ericowi. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

Owen okazał się bardzo dobrą postacią. :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: anita42 »

Taka poczciwina ::jezyk:: Mogliby go z Bridget spiknąć. Niech wreszcie ma dziewczyna jakiś udany związek na dłużej (bo na zawsze to nie śmię marzyć, w końcu to "Moda").

Post autor: Mareczek »

Mimo, że ostatnio nic takiego z Owenem się nie dzieję, to lubię go i czekam na większy wątek dla niego :) Dobrze, że w ogóle pojawił się wczoraj w krótkiej rozmowie z Rickiem i Thornem :P
Jeżeli Thorne będzie prezesem to Owen ma pracę, jeżeli jednak Brooke zmieni zdanie to Knight nie zagrzeje w FC długo.

Post autor: DeaconFan »

Ja też lubię Owena. Fajnie, że się wciąż pojawia, chociaż nie ma jako takiego własnego wątku obecnie. Nie wiem co Rick ma nagle do niego, wcześniej ich relacje były dosyć neutralne. :roll: A z Thorne'm znowu na odwrót - wcześniej wykrył jego intrygę z modelami, a teraz trzymają razem sztamę. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ