Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Fajnie, że Tyniec wygrał. :serce: Tańczył lepiej od Ivana, chociaż ten też sobie świetnie poradził. ::ok::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

anka_ pisze:Jak zobaczyłam w tych wynikach w między czasie, że Iwan prowadzi to wzięłam telefon w ręce i jazda! :twisted: Wysłałam 4 smski :mrgreen: I jestem przeszczęśliwa, że wygrał Krzysztof Tyniec :zeby:

Ja powysyłałam smsy z każdej kom w domu (czyt. z trzech) a potem drugi raz jeszcze z mojej bo wpadłam w panike ::jezyk:: Ogólnie czuję się współodpowiedzialna za wygraną Pana Krzysztofa :zeby: :zeby:

Pierwsze dwa tańce ocenione sprawiedliwe przez Jurów, natomiast jeśli chodzi o freestyle... mało widowiskowe były, a bardziej taneczne. Ogólnie jakiś smętny ten finał trochu był, ani cha-chy, ani jiva ::kwasny:: Ale i tak warto było popatrzyć :zeby:
Primok

Post autor: Primok »

Tkk_Bolly pisze:Mam nadzieję , że w kolejnej edycji będą Blanka Winiarska(bardzo ją pulubiłem)Ewa Szabatin(świetna tancerka , ale przybladła tańcząć z Olbrychskim) i Aneta Piotrowska.
W natępnej edycji ma tańczyć ponoć nowa tancerka - Nina Tyrka znana z zespołu Volt :wink: .
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Krzysztof Tyniec!! :: bow :: :: bow :: Gratuluję wygranej i bardzo się cieszę, bo wygrał najlepszy!!
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Ja również bardzo się cieszę, że wygrał Krzysztof Tyniec. Według mnie on najlepiej tańczył z wszystkich uczestników tej edycji. Sprawiedliwość w tym programie - Wygrał najlepszy :wink:
Awatar użytkownika
Lizzy

A ja uważam że ze wszystkich edycji najlepiej tańczyła Kasia Cichopek
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Lizzy pisze:A ja uważam że ze wszystkich edycji najlepiej tańczyła Kasia Cichopek
Nie oglądalam tej edycji ale widziałam na necie jej rumbe.Po prostu bajka!Gdybym jej nie znała powiedzialabym,że w tej parze to ona jest zawodową tanceką :D
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Lizzy

A dzisiaj najpiękniejsze tance, zatańczy Galiński i Pavlovic a jury: Wojewódzki, Szczuka, Majewski. Ale ja chyba włącze na 'Legendę Zorro" na C+ ;)
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Ale zatańczyli jurorzy... ::chytry::
Beata Tyszkiewicz chyba jest urażona wypowiedzią Wojewódzkiego o ograniczeniu prędkości. Ale jak na swoje możliwości to zatańczyła przeciętnie. ::chytry::
Wodecki się nie popisał. Nie za bardzo mu to wyszło. ::kwasny::
Nie wiem jak zatańczył Galiński bo byłem raczej skupiony na otaczających go paniach. ::chytry::
Czarna Mamba - jak to ona - zatańczyła OK.
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Cosmo pisze: Beata Tyszkiewicz chyba jest urażona wypowiedzią Wojewódzkiego o ograniczeniu prędkości. Ale jak na swoje możliwości to zatańczyła przeciętnie. ::chytry::
Wodecki się nie popisał. Nie za bardzo mu to wyszło. ::kwasny::
Czarna Mamba - jak to ona - zatańczyła OK.
Jak oglądałam tańczącego Wodeckiego to aż buzia mi się sama uśmiechała. Śmiesznie to jakoś wyszło, ale podobało mi się.
:lol: Tyszkiewicz sztywno, też mi się wydaje, że była urażona wypowiedzią Wojewódzkiego, bo zrobiła taką dziwną minę :roll:
Czarna Mamba - po porostu super, pełen profesjonalizm. :D
Galiński, fajnie, ale bez żadnych rewelacji.

Fajne były komentarze jurorów (Majewskiego, Kazi i Wojewódzkiego) :lol: Można było się pośmiać. :lol:

Cieszę się, że wygrała Kinga Rusin, pięknie zatańczyła. :serce:
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kurde nie wiedziałem że dziś polewkowy program bo bym zerknął a widziałem tylko końcówkę, szczególnie że Kazia była to bym sobie zobaczył, mówiła coś śmiesznego?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Adex-fan Brooke pisze:szczególnie że Kazia była to bym sobie zobaczył, mówiła coś śmiesznego?
No, ale nie jestem w stanie powtórzyć jej monologu. ::chytry::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Jestem strasznie wkurzony wynikami. Odcinek był super do czasu ogłoszenia wyników. Fajny pokaz tańczących sędziów i extra, naturalna atmosfera (nie tak jak w JOŚ). Najbardziej podobały mi się kolejno: samba Joasi Liszowskiej, tango Oli Kwaśniewskiej, foxtrot p. Tyńca, rumba Kingi Rusin i walc Joasi Jabłczyńskiej. Sadowski mi się nie podobał. Jestem bardzo zawiedziony 5. miejscem Liszy. Zostałem kompletnym bankrutem dzisiejszego wieczoru, ale dobra. . :? I tak Lisza jest the best - kocham Cię :serce: :serce: :serce: :!: :twisted: 8) ::rad::
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Oj tak! Liszowska rządzi! :serce: Nikt nie miał tyle energii co ona! No, zrozumiałabym gdyby była 2, no 3, ale dopiero 5 ::ke::

Czarna Mamba mi się dzisiaj podobała! :twisted: I nowe jury :mrgreen:
Co złego, to nie ja ;)
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

LoLex pisze: Fajny pokaz tańczących sędziów i extra, naturalna atmosfera (nie tak jak w JOŚ).
Ehh. W JOŚ też jest naturalna atmosfera.Tak to jest jak się z góry jest negatywnie nastawionym do danego programu.W JOŚ wszyscy są rozluźnieni , a najbardzie chyba Marzenka(np Ja się nie czuję zagrożona bo się zabezpieczam)
Najbardziej mi się podobała Kinga Rusin i cieszę się , ze wygrała.
A z jurorów to oczywiście Iwona i Piotr.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ