Taniec z gwiazdami
-
Ambrossia Moore
- katarzynka
anka_ pisze:Jak zobaczyłam w tych wynikach w między czasie, że Iwan prowadzi to wzięłam telefon w ręce i jazda!Wysłałam 4 smski
I jestem przeszczęśliwa, że wygrał Krzysztof Tyniec
Ja powysyłałam smsy z każdej kom w domu (czyt. z trzech) a potem drugi raz jeszcze z mojej bo wpadłam w panike
Pierwsze dwa tańce ocenione sprawiedliwe przez Jurów, natomiast jeśli chodzi o freestyle... mało widowiskowe były, a bardziej taneczne. Ogólnie jakiś smętny ten finał trochu był, ani cha-chy, ani jiva
Ale zatańczyli jurorzy...
Beata Tyszkiewicz chyba jest urażona wypowiedzią Wojewódzkiego o ograniczeniu prędkości. Ale jak na swoje możliwości to zatańczyła przeciętnie.
Wodecki się nie popisał. Nie za bardzo mu to wyszło.
Nie wiem jak zatańczył Galiński bo byłem raczej skupiony na otaczających go paniach.
Czarna Mamba - jak to ona - zatańczyła OK.
Beata Tyszkiewicz chyba jest urażona wypowiedzią Wojewódzkiego o ograniczeniu prędkości. Ale jak na swoje możliwości to zatańczyła przeciętnie.
Wodecki się nie popisał. Nie za bardzo mu to wyszło.
Nie wiem jak zatańczył Galiński bo byłem raczej skupiony na otaczających go paniach.
Jak oglądałam tańczącego Wodeckiego to aż buzia mi się sama uśmiechała. Śmiesznie to jakoś wyszło, ale podobało mi się.Cosmo pisze: Beata Tyszkiewicz chyba jest urażona wypowiedzią Wojewódzkiego o ograniczeniu prędkości. Ale jak na swoje możliwości to zatańczyła przeciętnie.![]()
Wodecki się nie popisał. Nie za bardzo mu to wyszło.![]()
Czarna Mamba - po porostu super, pełen profesjonalizm.
Galiński, fajnie, ale bez żadnych rewelacji.
Fajne były komentarze jurorów (Majewskiego, Kazi i Wojewódzkiego)
Cieszę się, że wygrała Kinga Rusin, pięknie zatańczyła.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
- Adex-fan Brooke
Kurde nie wiedziałem że dziś polewkowy program bo bym zerknął a widziałem tylko końcówkę, szczególnie że Kazia była to bym sobie zobaczył, mówiła coś śmiesznego?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jestem strasznie wkurzony wynikami. Odcinek był super do czasu ogłoszenia wyników. Fajny pokaz tańczących sędziów i extra, naturalna atmosfera (nie tak jak w JOŚ). Najbardziej podobały mi się kolejno: samba Joasi Liszowskiej, tango Oli Kwaśniewskiej, foxtrot p. Tyńca, rumba Kingi Rusin i walc Joasi Jabłczyńskiej. Sadowski mi się nie podobał. Jestem bardzo zawiedziony 5. miejscem Liszy. Zostałem kompletnym bankrutem dzisiejszego wieczoru, ale dobra. .
I tak Lisza jest the best - kocham Cię

Ehh. W JOŚ też jest naturalna atmosfera.Tak to jest jak się z góry jest negatywnie nastawionym do danego programu.W JOŚ wszyscy są rozluźnieni , a najbardzie chyba Marzenka(np Ja się nie czuję zagrożona bo się zabezpieczam)LoLex pisze: Fajny pokaz tańczących sędziów i extra, naturalna atmosfera (nie tak jak w JOŚ).
Najbardziej mi się podobała Kinga Rusin i cieszę się , ze wygrała.
A z jurorów to oczywiście Iwona i Piotr.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie