Dla mnie się to już nudne zrobiło,oglądalność im ciągle spada,więc myślę,że nie powinni robić 6 edycji
Taniec z gwiazdami
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Oglądalność nie spada, a utrzymuje się na wysokim poziomie (większym niż polsatowski JOŚ).Debora pisze:A w ogóle będzie 6 edycja???
Dla mnie się to już nudne zrobiło,oglądalność im ciągle spada,więc myślę,że nie powinni robić 6 edycji
Misia: Kasia źle się poczuła, gdy wychodziła na ogłoszenie wyników. Tyniec trzymał ją za rękę, a ona przewaliła się. Naszprycowali ją i szybko stanęła na nogi. Czuła się źle, bo wiedziała, że zawaliła i się denerwowała. Tym bardziej, że Stefano się do niej nie odzywał, a kiedy coś do niej powiedział to nie było to chyba miłe, bo nawet wyciszyli głos.
A oto co na ten temat twierdzi Polsat z oficjalnejLoLex pisze: Oglądalność nie spada, a utrzymuje się na wysokim poziomie (większym niż polsatowski JOŚ).
16.04.07
"jak Oni śpiewają" wygrywa z "Tańcem z Gwiazdami", Polsat liderem weekendu.
Kolejny weekend potwierdza ugruntowaną już przewagę muzycznego show telewizji Polsat, który uzyskał wyższe udziały niż konkurencyjny program w TVN zarówno w grupie docelowej 16-49, jak i 4+.
Udział w obu grupach "jak Oni śpiewają" ukształtował się w ostatnią sobotę na niemal identycznym poziomie i wyniósł 29,82% w grupie 4+ i 29,83% w grupie 16-49, podczas gdy "Taniec z Gwiazdami" odnotował udziały odpowiednio na poziomie 26,67% i 25,32%. Dla programu Polsatu średnie wyniki całej edycji wynoszą 30,98% dla grupy 4+ oraz 30,34% dla grupy 16-49 wobec analogicznie 27,80% i 26,04% udziałów programu TVN.
Polsat był także liderem weekendu, osiągając w grupie docelowej 16-49 średnio aż 21,27% udziałów. Druga z kolei TVP1 odnotowała wynik o prawie 1,5 pkt % niższy: 19,94%. O 3 pkt % gorszy od Polsatu wynik zanotowała TVN (18,18%), a TVP2 z udziałem 16,47% znalazła się na ostatnim miejscu.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Kupiłam dzisiaj 'Rewie', bo zobaczyłam na okładce przytulone jurorki 
A tak poza tym piszą, że Kasia i Stefano się nie lubią (to po co po cholerę chadzali razem po pizzerniach itp.) i że Kasia od kilku tygodni tańczyła z pękniętym żebrem.
Blanka i Iwan chodzą razem na naleśniki z serem, sosem truskawkowym i śmietaną
"Godzina 19. Do studia przyjeżdża beata Tyszkiewicz. Od razu pyta gdzie jest Iwona Pavlović. Obie panie przepadają za sobą i świetnie się bawią, udając nienawiść przed wielo milionową widownią"
Iwonka powiedziała, że program powinien nazywać się 'Tyniec z gwiazdami'
"To przecież telewizyjne show - tłumaczą. - Tu nic nie jest takie, na jakie wygląda..."
A tak poza tym piszą, że Kasia i Stefano się nie lubią (to po co po cholerę chadzali razem po pizzerniach itp.) i że Kasia od kilku tygodni tańczyła z pękniętym żebrem.
Blanka i Iwan chodzą razem na naleśniki z serem, sosem truskawkowym i śmietaną
"Godzina 19. Do studia przyjeżdża beata Tyszkiewicz. Od razu pyta gdzie jest Iwona Pavlović. Obie panie przepadają za sobą i świetnie się bawią, udając nienawiść przed wielo milionową widownią"
Iwonka powiedziała, że program powinien nazywać się 'Tyniec z gwiazdami'
"To przecież telewizyjne show - tłumaczą. - Tu nic nie jest takie, na jakie wygląda..."
Co złego, to nie ja 
W "Kulisach" Tańca z Gwiazdami pytali kto jest faworytem nastolatków i byli za Kasią Tusk xP... Widać, że prawie same staruchy głosują
Moja wymarzona 10 do szóstej edycji:
Kasia Bujakiewicz
Anna Guzik
Urszula Grabowska
Małgorzata Foremniak
Jolanta Kwaśniewska(czas na żony polityków xP)
Paweł Małaszyński
Bartek Kasprzykowski
Bartek Świderski
Tomasz Kot
Roman Giertych

Moja wymarzona 10 do szóstej edycji:
Kasia Bujakiewicz
Anna Guzik
Urszula Grabowska
Małgorzata Foremniak
Jolanta Kwaśniewska(czas na żony polityków xP)
Paweł Małaszyński
Bartek Kasprzykowski
Bartek Świderski
Tomasz Kot
Roman Giertych
-
Ambrossia Moore
Oj sylwetki nie mają podobnej - pan Tyniec jest bardzo bardzo szczupły - tego w tym programie nie widać tak bardzoAbec pisze:Bo mają podobną sylwetkękatarzynka pisze:
Zauważyliście, że Ivan i pan Krzysztof tańczą podobnie? Mają podobne ruchy ciała. Zupełne inne niż np. Sadowski![]()
Co ciekawe - także owal twarzy
![]()
Na zakończenie sobotniego przedstawienia w teatrze Krzysztof Tyniec mówił, że w niedzielę będzie od 10 rano dyrdał, a to co wydyrda będzie można oglądać wieczorem w telewizji
Ja osobiście jak pisałem wcześniej nie mogłem być na tej sztuce, bo nie było mnie na miejscu, ale była rodzinaLoLex pisze:A na jakiej byłeś sztuce z nim i gdzie? Zazdroszczę.
Aaa już znalazłem - Le diner de cons. Fajna obsada: m.in. Tyniec, Fronczewski, Marzena Trybała. ;pPrimok pisze:Ja osobiście jak pisałem wcześniej nie mogłem być na tej sztuce, bo nie było mnie na miejscu, ale była rodzinaLoLex pisze:A na jakiej byłeś sztuce z nim i gdzie? Zazdroszczę.. Krzysztof Tyniec przyjechał wraz z teatrem Ateneum - sztuka nazywała się chyba "Kolacja dla głupca", a on sam przyćmił w niej m.in. samego Piotra Fronczewskiego. Z tego co wiem to ludzie szli do teatru właśnie głównie dla niego
.