Mam Talent
- Adex-fan Brooke
Oglądałem powtórkę, Melkart Ball byli najlepsi, fajnie że przeszli, jeszcze szkoda tej sympatycznej śpiewającej blondynki
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Moim zdaniem w sam raz. Ile razy chciałbyś oglądać to samo tylko trochę zmienione? Ci co śpiewają - ok, mogą wykonywać nową piosenkę co odcinek, ale wymyśl tym co uprawiają akrobatykę coś na 9 następnych występów. W końcu stałoby się to wtórne, a widzowie nie chcieliby znowu tego samego oglądać. To jest program szukający talentów, a nie taki jak np. GTnL czy TzG typu "Weźmy te krowy po liftingu z pierwszych stron gazet, zapłaćmy im trochę, wypchnijmy na scenę, każmy robić to samo co odcinek i czekajmy aż rośnie nam oglądalność"Tkk_Bolly pisze:A ja to myślałem , że będzie 9 odcinków finałowych, i będą odpadac po jednym , a to jeden finał i koniecCzyli ludzie zobaczą tylko 3 występy danej osoby/grupy.To chyba trochę mało. Co za formuła...
Jestem bardzo zawiedziony, że nie przeszła do finału Asia Si. Polubiłem ją i zaśpiewała piosenkę "See you again" Miley Cyrus (serialowa Hannah Montana). Lubię ten kawałek. Akrobaci byli świetni. Fajnie że przeszli. Za to bardzo jestem zawiedziony, że do finału dostał się ten Ziemowit. Dla mnie ta jego gra na fortepianie była niemiłosiernie nudna. A w finale kibicuję Audiofeels.
A mi się nie spodobała Asia Si (to, że wole brunetki nie ma znaczenia w mojej odpowiedzi) .Wojewódzki miał racje miejscami trochę przypominała Dodę, na casting'u było lepiej, ale też słabo
Ziemowit mi się spodobał- miły i sympatyczny dzieciak, rozbawiło mnie jak chyba Prokop zapytał się czy chciałby mieć za mamę Agnieszkę Chylińską, a on odpowiedział "Jest pani bardzo sympatyczną osobą, ale przyzwyczaiłem się do swojej mamy" .
Mężczyźni byli fajni, ale jakoś miejscami mi się nie dobrze robiło jak na nich patrzyłem (ich talent przypominał trochę homoseksualizm
) . Najbardziej liczyłem na "United Breakers", lecz mnie zawiedli. Hmmm... kto tu był najlepszy
, chyba jednak Ziemek. A w finale liczę na "Audiofeels" i Ewe Lewandowską (mam nadzieję, że weźmie z sobą tego fajnego pieska) . To tyle. 
http://film.interia.pl/wiadomosci/telew ... nt,1217163
Najprawdopodobniej 2. edycja "Mam talent" pojawi się dopiero jesienią. Jestem bardzo zawiedziony.
Najprawdopodobniej 2. edycja "Mam talent" pojawi się dopiero jesienią. Jestem bardzo zawiedziony.
Tak jest wielu krajach na zachodzie ,że raz na rok odbywa się tego typu show , ale TVN ma chęci na powtórzenie programu już na wiosnę.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
ŁAAAA!!!! ZAJEEEBIŚCIEEE, ŻE MELKART BALL WYGRAAAALIII!!!
Gówniara dostała 100.000zł... Starczy jej na dragi i alkohol... Chyba nie trzeba być prorokiem, żeby stwierdzić, że to dziecko ma już zniszczone życie...
(Mam nadzieję, że nie dostanę ostrzeżenia, za pierwszą linijkę tego posta, ale strasznie się cieszę
)
Gówniara dostała 100.000zł... Starczy jej na dragi i alkohol... Chyba nie trzeba być prorokiem, żeby stwierdzić, że to dziecko ma już zniszczone życie...
(Mam nadzieję, że nie dostanę ostrzeżenia, za pierwszą linijkę tego posta, ale strasznie się cieszę
Ja też się cieszę, że ten duet wygrał, bo byli najlepsi. Szkoda mi tylko Audiofeels, którzy byli świetni. Uwielbiam ich występy. Co do Klaudii, to ta wygrana wcale nie musi jej zniszczyć życia (choć może jej zaszkodzić). Może być przecież przeznaczona na jakiś dobry cel, na przykład edukację i rozwój talentu tej dziewczynki.
Melkart Ball słusznie zdobyli pierwsze miejsce , ich pokaz był całkowicie odmiennym od pozostałych . Oni pokazali sztuke ciała i dla nich w tym programie nie było konkurencji. Natomiast Kulawiak zaśpiewała dobrze ,ale AudioFeels czy Lenda byli od niej dużo lepsi. Żałuje ,że do finału nie dostała się Asia Si , ona była moją faworytką.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Marek Forrester
Goku nie przesadzaj... Klaudia nie wygląda na gwiazdkę takiego formatu jaki opisujesz... Ona pewnie przeznaczy nagrodę na naukę, widać ,że ona i jej rodzina to porządni ludzie a nie żadni wyzyskiwacze. Kilka lat pracy i Klaudia bedzie świetną artystką.
Zwycięzcy! Brawo! Tak właśnie chciałem... To co oboje robią na scenie to czary, u mnie w domu wszyscy patrzyli na nich jak na drogi obraz, są bezcenni!
Zwycięzcy! Brawo! Tak właśnie chciałem... To co oboje robią na scenie to czary, u mnie w domu wszyscy patrzyli na nich jak na drogi obraz, są bezcenni!
Nobody does it better
Moim zdaniem Klaudia jest dla swoich rodziców tylko maszynką do robienia pieniędzy. Ona w ogóle nie ma dzieciństwa, nie ma w niej życia, nie umie się cieszyć... Ech... Biedne dziecko. Mieliśmy porównanie rodziców poprzez zachowanie dzieci - wiecznie smutnej Klaudii oraz Ziemowita, który bawił się i cieszył robiąc to co lubi.
Po obejrzeniu występów zmieniłam kolejność wymarzonej trójki:
1) Audiofeels
2) Melkart Ball (dlaczego drugie, a nie pierwsze? bo wezmą kasę i nadal będą jeździć z cyrkiem po świecie, a my ich już nie zobaczymy
)
3) Ziemowit
Pierwsze miejsce ok, zasłużyli. Ale Klaudia? Że co?
Jestem wstrząśnięta
Po pierwsze zaśpiewała według mnie słabo, po drugie kariery to ona nie zrobi (nie ta osobowość), a po trzecie tą kasą podreperuje domowy budżet i tyle
Kasę to powinni dostać ludzie, którzy będą mieć szansę dzięki niej rozwijać swój talent i się wypromować...
1) Audiofeels
2) Melkart Ball (dlaczego drugie, a nie pierwsze? bo wezmą kasę i nadal będą jeździć z cyrkiem po świecie, a my ich już nie zobaczymy
3) Ziemowit
Pierwsze miejsce ok, zasłużyli. Ale Klaudia? Że co?