Post autor: Tomala »

Ja też widziałem ten wywiad. Zupełnie przypadkowo to zobaczyłem bo sprawdzałem co leci w TV jak się skończyła MNS.

Post autor: Gabra-Sheila »

Wczorajszy odcinek wg mnie-jeden z najlepszych! ! ! :D Taki śmieszny :lol: I dużo się działo, a ja tak lubię :twisted: Mark i Betty przechodzili wczoraj samych siebie a ta ich kolacja :mrgreen: Justin przeżywał nominacje do Oscarów 2007, a dziś są nominacje do Oscarów 2008 ::krzyw:: Lubię to w tym serialu, że rozmawiają o gwiazdach, serialach itd. :) Ale mial rację jak powiedział ,,Babel?-co to za film?" ::loll:: Daniel wczoraj wyglądał sexi i taki fajny był :D A to co napisał o dziwadle Alexis bylo piękne ;(
Niestety, ona jest zla i falszywa :evil: Choć piękna. Ale jak można umieścić siebie na okladce i napisać ,,Future of sex" czy jakoś podobnie ...;/ Willy perfidna, próbowala przejąć redakcję, jednak nie chciałabym tego :? A bieg Alexis i Daniela emocjonujący i już myślałam, że Daniel wygra... :(

Alex(is) bardzo mnie wkurza. Jest fałszywa i bezpodstawnie nienawidzi ojca. Przecież w dziciństwie to jego (ją) faworyzowali rodzice. I jeszcze na końcu poszła do matki dać jej sie napić wódki.

Post autor: Kitty »

Wczoraj z ciekawości zerknęłam na odcinek "Ugly Betty". Nawet fajny. Mam pytanie.
Była tam kobieta, która przystawiała się do jednego faceta, ale on nie zwracał na nią uwagi. Potem rozmawiała z jakimś dziennikarzem ( hmmm nie wiem czy można go tak nazwać, może raczej poszukiwaczem plotek) i gość zdradził jej, że temu facetowi podobają się wypielęgnowane stopy. Więc ona wypicowała sobie stopy, poszła do niego i okazało się, że rzeczywiście facet ma fioła na punkcie kobiecych stóp. Kim jest ta kobieta ? Jakaś taka natrętna, tak ją odebrałam. :roll:

Ta kobieta to Wilhelmina, podła intrygantka. Chce przejąć "Mode" i próbuje uwieść Bradforda, szefa wydawnictwa, aby ten mianował ją rekadtor naczelną.

Daniel jest głupi :P To od razu nasuwa się po obejrzaniu wczorajszego odcinka. Przecież Betty tak mu pomagała i chyba to dobrze (dla niego), że tak dbala o swojego chlebodawcę. Ale on zachował się źle do niej i teraz dostal nauczkę :roll: Ne trzeba tak imprezować z modelkami! A koleżanka Betty-Christina zachowywała się źle, ale teraz dopiero do mnie dotarło, że jest podła, że donosiła Willy wszystko co Betty powiedziała :x Mark jak zwykle mnie rozśmieszał :zeby: Fajne były te rybki, w których Willy zanurzyła stopy ::cojest:: Willy jest podła, ale czasem fajna, jakoś ją lubię, choć nie zawsze zachowuje się fer ::jezyk:: Noi jest śliczna :mrgreen: :serce: Tak samo dziwadło.

Kitty-napewno spodoba Ci się dalej Betty : )
Obrazek

A tu moja Willy :serce: :serce:
Obrazek

Post autor: Kitty »

Tomala, dzięki za wyjaśnienia. :: bow ::
Gabra, będę dalej oglądać dalsze odcinki „Betty”. Już teraz czekam na kolejny odcinek i jestem ciekawa, co się wydarzy. :P
Czy Wilhelmina chce uwieść Bradforda tylko dla kariery? Czy ten facet jej się podoba, a kariera tak „przy okazji” ? 8) ::jezyk::

Post autor: Marek Forrester »

Widać ,że Willhelminie zależy tylko na forsie i władzy w Mode. Mówi o tym od początku. Cche być redaktorem naczelnym pisma a Bradford jej to tylko umożliwi.
Nobody does it better

Niezły pomysł miała Wll, by zapłacić temu Brazylijczykowi ::jezyk:: Jej romans z Bradfordem ciągle trwa :roll: Choć już wie, że się nie rozwiedzie z Claire, to mogłaby już to zakończyć... Alexis była wczoraj była bardzo niemiła :/ A ten model, czy projektant co Amanda się z nim przespała boski i miał sexi ciałko :mrgreen: :serce: :serce:

Post autor: mysia »

Nie wiem dlaczego , ale bardzo polubiłam Alexis z jednej strony jest czarnym charakterem, ale z drugiej jest ona bardzo wrażliwa i miła. Szkoda mi jej w sumie jest ona nieszęśliwa, i ta sytuacja z Bazylijczykiem..., widać, że zmiana płci stawia przed nią poważne problemy, jak zobaczyłam, że Bradford mu płaci to miałam chęć go udusić, a swoją drogą to myślałam, że pożądniejszy z niego facet. :zeby:
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"

Ja mam co do Alexis mieszane uczucia. W tym serialu bardzo mi się podoba że podają prawdziwe nazwiska aktorów i tytuły prawdziwych seriali i programów. We wczprajszym odcinku Betty wspomniała coś o "All my children" a jakiś czas temu była jakaś wzmianka o "Tańcu z gwiazdami".

Post autor: Marek Forrester »

Obawiam się ,że 2 sezon Betty nie będzie emitowany w TVP2 z powodu niskiej oglądalności...
Za tydzień finałowe dwa odcinki serialu emisja od 22:20 do 23:50 wiec chyba wypchnięto te odcinki i połączono żeby nie przedłużać emisji... Szkoda bo to komiczny serial! A drugi sezon jeszcze bardziej zaskakujący!
Nobody does it better

Dziwne że je połączyli. Dlaczego będą emitowane tak późno?
We wczorakszym odcinku bardzo podobało mi się jak Betty ujerzdżała byka ::loll:: ::loll:: ::loll::

Mi też się to bardzo spodobało :mrgreen: ::cojest:: ::cojest:: ::loll:: :lol: Albo jak jej ukochany Henry walczył ::cojest:: :zeby: ::loll:: Ale Wilhelmina sposób na Bradforda wymyśliła ::ysz:: Claire we więzieniu wyglądala strasznie. Amanda jako dziewka... ::krzyw:: :zeby: :lol: Fantastyczny odcinek-pod względem śmiechu ::loll:: Daniel cierpi na dziwną przypadłość, mam nadzieję, że ją uleczy :P Ale te tabletki... ;/
Zobaczcie, jak Carmen Electra jest na tej fotce podobna do Alexis...
Obrazek
A tu Alexis:
Obrazek

Zapomniałem napisać o Amandzie. Ten filmik jak jest taką "dziewką" był świetny ::loll::

[ Dodano: 2008-02-20, 22:18 ]
Tutaj macie link do tego filmiku:
http://pl.youtube.com/watch?v=ZBbg2wjtIpo
ODPOWIEDZ