Wczorajszy odcinek wg mnie-jeden z najlepszych! ! !
Taki śmieszny
I dużo się działo, a ja tak lubię
Mark i Betty przechodzili wczoraj samych siebie a ta ich kolacja
Justin przeżywał nominacje do Oscarów 2007, a dziś są nominacje do Oscarów 2008
Lubię to w tym serialu, że rozmawiają o gwiazdach, serialach itd.
Ale mial rację jak powiedział ,,Babel?-co to za film?"
Daniel wczoraj wyglądał sexi i taki fajny był
A to co napisał o dziwadle Alexis bylo piękne ;(
Niestety, ona jest zla i falszywa
Choć piękna. Ale jak można umieścić siebie na okladce i napisać ,,Future of sex" czy jakoś podobnie ...;/ Willy perfidna, próbowala przejąć redakcję, jednak nie chciałabym tego
A bieg Alexis i Daniela emocjonujący i już myślałam, że Daniel wygra... 
Niestety, ona jest zla i falszywa
Wczoraj z ciekawości zerknęłam na odcinek "Ugly Betty". Nawet fajny. Mam pytanie.
Była tam kobieta, która przystawiała się do jednego faceta, ale on nie zwracał na nią uwagi. Potem rozmawiała z jakimś dziennikarzem ( hmmm nie wiem czy można go tak nazwać, może raczej poszukiwaczem plotek) i gość zdradził jej, że temu facetowi podobają się wypielęgnowane stopy. Więc ona wypicowała sobie stopy, poszła do niego i okazało się, że rzeczywiście facet ma fioła na punkcie kobiecych stóp. Kim jest ta kobieta ? Jakaś taka natrętna, tak ją odebrałam.
Była tam kobieta, która przystawiała się do jednego faceta, ale on nie zwracał na nią uwagi. Potem rozmawiała z jakimś dziennikarzem ( hmmm nie wiem czy można go tak nazwać, może raczej poszukiwaczem plotek) i gość zdradził jej, że temu facetowi podobają się wypielęgnowane stopy. Więc ona wypicowała sobie stopy, poszła do niego i okazało się, że rzeczywiście facet ma fioła na punkcie kobiecych stóp. Kim jest ta kobieta ? Jakaś taka natrętna, tak ją odebrałam.
Daniel jest głupi
To od razu nasuwa się po obejrzaniu wczorajszego odcinka. Przecież Betty tak mu pomagała i chyba to dobrze (dla niego), że tak dbala o swojego chlebodawcę. Ale on zachował się źle do niej i teraz dostal nauczkę
Ne trzeba tak imprezować z modelkami! A koleżanka Betty-Christina zachowywała się źle, ale teraz dopiero do mnie dotarło, że jest podła, że donosiła Willy wszystko co Betty powiedziała
Mark jak zwykle mnie rozśmieszał
Fajne były te rybki, w których Willy zanurzyła stopy
Willy jest podła, ale czasem fajna, jakoś ją lubię, choć nie zawsze zachowuje się fer
Noi jest śliczna
Tak samo dziwadło.
Kitty-napewno spodoba Ci się dalej Betty : )
A tu moja Willy

Kitty-napewno spodoba Ci się dalej Betty : )
A tu moja Willy

Nie wiem dlaczego , ale bardzo polubiłam Alexis z jednej strony jest czarnym charakterem, ale z drugiej jest ona bardzo wrażliwa i miła. Szkoda mi jej w sumie jest ona nieszęśliwa, i ta sytuacja z Bazylijczykiem..., widać, że zmiana płci stawia przed nią poważne problemy, jak zobaczyłam, że Bradford mu płaci to miałam chęć go udusić, a swoją drogą to myślałam, że pożądniejszy z niego facet. 
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Obawiam się ,że 2 sezon Betty nie będzie emitowany w TVP2 z powodu niskiej oglądalności...
Za tydzień finałowe dwa odcinki serialu emisja od 22:20 do 23:50 wiec chyba wypchnięto te odcinki i połączono żeby nie przedłużać emisji... Szkoda bo to komiczny serial! A drugi sezon jeszcze bardziej zaskakujący!
Za tydzień finałowe dwa odcinki serialu emisja od 22:20 do 23:50 wiec chyba wypchnięto te odcinki i połączono żeby nie przedłużać emisji... Szkoda bo to komiczny serial! A drugi sezon jeszcze bardziej zaskakujący!
Nobody does it better
Mi też się to bardzo spodobało
Albo jak jej ukochany Henry walczył
Ale Wilhelmina sposób na Bradforda wymyśliła
Claire we więzieniu wyglądala strasznie. Amanda jako dziewka...
Fantastyczny odcinek-pod względem śmiechu
Daniel cierpi na dziwną przypadłość, mam nadzieję, że ją uleczy
Ale te tabletki... ;/
Zobaczcie, jak Carmen Electra jest na tej fotce podobna do Alexis...
A tu Alexis:

Zobaczcie, jak Carmen Electra jest na tej fotce podobna do Alexis...
A tu Alexis:

Zapomniałem napisać o Amandzie. Ten filmik jak jest taką "dziewką" był świetny
[ Dodano: 2008-02-20, 22:18 ]
Tutaj macie link do tego filmiku:
http://pl.youtube.com/watch?v=ZBbg2wjtIpo
[ Dodano: 2008-02-20, 22:18 ]
Tutaj macie link do tego filmiku:
http://pl.youtube.com/watch?v=ZBbg2wjtIpo