Heh, przy okazji przypomniał mi się mój ulubiony moment u Szymona, kiedy podłożył głos do "Krecika". W scenie rodziły się małe kreciątka, z tego co pamiętam. Trzeba było nacisnąć krecikowi w wiadomym miejscu, żeby wydostały się. A Szymon mnie rozbroił tekstem i swoim głosem "po cipeczku".
Szymon Majewski Show
Zgadzam się z Alexandrem. Niektóre żarty Kuby mnie irytują. Najbardziej mnie wkurzył żartem, że spadnie na dno jak Adam Małysz. Niech się facet zastanowi i zorientuje o czym w ogóle mówi. Wprawdzie Szymon też żartował ostatnio z Adasia, ale w zdecydowanie lepszy i trafiony sposób, nie wytykając nie wiadomo czego najlepszemu skoczkowi ostatniej dekady na świecie. ;p Kubie nie mogę darować takich durnych żarcików.
Heh, przy okazji przypomniał mi się mój ulubiony moment u Szymona, kiedy podłożył głos do "Krecika". W scenie rodziły się małe kreciątka, z tego co pamiętam. Trzeba było nacisnąć krecikowi w wiadomym miejscu, żeby wydostały się. A Szymon mnie rozbroił tekstem i swoim głosem "po cipeczku".
Ja nie lubię żadnego z panów. Mniejsza o poczucie humoru, bo to rzecz wzlędna, ale z jednym chyba wszyscy się zgodzicie: ich w ogóle nie interesuje co mają do powiedzenia ich goście. Wypowiedzi tych aktorów, piosenkarzy itd. to z punktu widzenia tak Kuby jak i Szymona takie zło konieczne. Jacyś ludzie, których stacja lub producent umieścił w studiu zabierają prowadzącym cenne minuty, w czasie których ci ostatni mogliby "oczarowywać tłumy swymi fascynującymi osobowościami". I moim zdaniem to jest chore. Na całym świecie w takich programach najpierw dokładnie bada się życiorysy zaproszonych osób a potem stara się wyciągnąć od nich jak najciekawsze szczegóły. I na kazwie tego buduje się popularność showmanów prowadzących talk-showy. Ale nie w Polsce, tu ich popularność buduje się na krzyku i przerywaniu zdań gościom, jeżeli już któremuś z nich uda się takie zdanie zacząć.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Jejku jak dobrze ,że przypomniałeś bo przez te święta wogóle zapomniałem o tym programie.LoLex pisze:Dzisiaj ma być świąteczny odcinek Szymona. Chyba sobie obejrzę, bo zdaje się, że będą podwójne "Rozmowy w tłoku".
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
A czy to nie p. Giertych obok maturki podarował Majewskiemu wzór munduru z napisem "Kocham polską szkołę? 
Tak, Szymon też dostał w prezencie mundurek od Giertycha. Ale najlepsze było jak Giertych ubrał ten kolorowy. Wyglądał w nim prześmiesznie.
No i Kalisz mnie rozbawił jak powiedział, że nie usiądzie na kolanie, bo to już będzie molestowanie. ;p Samoobronę reprezentowała u św. Mikołaja p. Sandra
... ta od konferencji. ;p
Ta która jako pierwsza, jeszcze przed Beger, była publicznie wyciągana do PiSu. Ale wysłali ją chyba tylko ze względu na urodę i autentyczny dziewczęcy wdzięk 
-
mee
Najlepszy tekst był Szymona ,, proszę nie siadać bo powiedzą ,że przed sejm przyjechał gejobus ''
czy jakoś tak .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]