Brooke vs Taylor
-
Jimena
Ok ja nie dzielę na kolor włosów, porównaj kolor włosów kobiet z mojego podpisu blondynka-ruda-brunetka. Wszystkie mi się podobają i wszystkie mają wg mnie piękne włosy. Wg mnie Brooke wygrywa z Taylor, jeśli chodzi o włosy. Taylor ma je za długie i nie ma nigdy pomysłu na ciekawą fryzurę.Myl pisze:co do postu lolexa
owszem. I nie widze w tym nic dziwnego. Ale może przestańmy o tym mówić, bo ktoś powie że robimy off-topic
- kimberly1990
Jak widać wolę Taylor, ale lubię obie panie. Sama jestem bardziej podobna do Brooke i wizualnie i z charakteru, ale może właśnie dlatego jestem funką Taylor. Przeciwieństwa się przyciągają. Chciałoby się być taką mądrą i piękną kobieta, która potrafi czekać. Szkoda tylko że czeka na Ridga (lub z nim jest), bo naprawdę mogłaby wybrać lepiej. Ale serce nie wybiera i niestety obie kobiety wybrały jego, przez co sa te różne dyskusje, która z nich lepsza. Teraz cieszę się, że Taylor jest szczęśliwa z Ridgem i dziećmi, ale denerwuję się na to, że Brooke znowu cos niewychodzi w miłości. Ona ma te swoje uczucia bardzo niepoukładane i pochopne. Niestety ma skrzywienie w kierunku Forresterów. Jakby tak znalazła kogos innego, może wreszcie byłaby szczęśliwa. Do Thorna mi pasuje, ale znowu naraża się Stephanie, co już jest oklepanym schematem. Małżeństwa Taylor są błoga sielanką i za to ją lubię. Na drugie dziecko zdecydowała się bo chciała je mieć, a po pierwszej trudnej ciąży musiała się śpieszyć, bo wcale nie było pewne czy będzie miała jeszcze dzieci jak zaczeka. Za to u Brooke widzę nieraz taką nieuczciwość, albo egoizm, że zastanawiam się czy na pewno ją lubię. Np to że ukryła przed Ridgem że Taylor jest z nim w ciąży. Albo jak ostatnio koniecznie chciała powiedzieć Stephani o związku z Thornem. Czy też stara sprawa listu Caroline. Ale taki już jest jej urok.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Jeżeli się przyglądam to co ludzie tu piszą to aż mnie przeraża . Po pierwsze podobno Brooke widzi tylko Forresterów to prawda , ale Taylor też ,przecież była i jest z Ridgem , miała romans z Erickiem i Thornem. A drugą sprawą jest druga ciąża Taylor ona tak naprawde chciała je mieć, nie dlatego że później by mogła mieć jakieś problemy , nie z miłości do Ridga tylko z obawy przed Brooke, Taylor jest mądra i inteligentna kobietą i wiedziała że Ridge dalej kocha Brooke i może wrócić do niej . Te dziewczynki to tylko zabezpieczenie. Trzecia sparwa Taylor poprosiła Brooke aby nic nie mówiła o dziecku Ridga ponieważ chciała zostać z Thornem i wiedziała że to tylko może skomplikować ich życie. A co do tych listów o Caroline , wrócimy jeszcze wcześniej musimy sobie przypomniec co Stephani zrobiła rodzine Loganów jak ich niecierpiała aż do takiego stopnia że musieli wyjechać z kraju . Brooke po tych zdarzeniach została sama i chciała się odegrać za to że pogrążyła jej rodzine w mękach i cierpieniu aż musieli wręcz uciekać z kraju .
-
Jimena
Co do fryzury Brook to tez się można uśmiać z tego co tu piszecie.Teraz owszem wygląda ładnie bo jej fryzjer ładna fryzurke zrobil ale nie pamietacie co było wcześniej???Ciągle chodziła w zwyczajnych prostych rozpuszczonych włosach i nie wyglądała za ciekawie bo ma cienkie włosy.LoLex pisze:Ok ja nie dzielę na kolor włosów, porównaj kolor włosów kobiet z mojego podpisu blondynka-ruda-brunetka. Wszystkie mi się podobają i wszystkie mają wg mnie piękne włosy. Wg mnie Brooke wygrywa z Taylor, jeśli chodzi o włosy. Taylor ma je za długie i nie ma nigdy pomysłu na ciekawą fryzurę.Myl pisze:co do postu lolexa
owszem. I nie widze w tym nic dziwnego. Ale może przestańmy o tym mówić, bo ktoś powie że robimy off-topic
Ridge nie zostawiłby Taylor, bo miał z nia już syna, a poza tym ją kochał. Ona to wiedziała i chociaż czuła że ten związek przechodzi mały kryzys, nie z winy jej ani Ridga, to jednak zdecydowała się na dziecko, bo je chciała mieć. A postępowanie Brooke można zawsze tłumaczyć, ale po co. Wiadomo jak jest, że nieraz się zachowuje egoistycznie, ale to jest to co się lubi w tej postaci.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Miał zostawić Taylor i nie okazać jej współczucia? Kiedy dowiedział się, że Brooke jest z Thorne'm, to wtedy znowu wyszła na wierzch jego zazdrość o Brooke.Myl pisze:Raczej sie nie zgodze. Ridge podczas choroby Taylor pokazał jaki jest jej oddany. I chwała mu za to. Wydaje mi sie, że Ridge i Brooke mieli już swoją szansę, i ją zmarnowali.